- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.901
Yatarak mi yapiyorsun cnm, ayakta mi. Insallah beceririm ben de, hic umudum yok ama igne daha kotuymusBen 2 haftadır kullanıyorum ve duruma bakılırsa kullanmaya devam edeceğim:) ama giç sorun yaşamıyorum ben agrı filan olmuyot hatta aplikatörle o işlemi yapmak bana daha saglıklı geliyor
Hiç endişe etme çok kolay bende sabah aksam kullanıyorum. Yatarak yap bu aparat sayesinde fitil daha ileriye gidip daha çok emilebiliyor diğer fitillere göre o yüzden bunu vermişti doktorum.Yatarak mi yapiyorsun cnm, ayakta mi. Insallah beceririm ben de, hic umudum yok ama igne daha kotuymusHic bitmiyor bu surec, surekli level atliyorsun. Insallah herkes cabasinin mukafatini alir
Yaa tesekkur ederim canimbirbirimizi bizden daha iyi kimse anlayamaz moral olmaya calisiyorum elimden geldigince boyle hissetmis olmana sevindim canim
Siz de bana moral oldunuzEvet canım başta sen, buradaki arkadaşlar gerçekten pozitif enerji verdiler hep hepinizden tek tek Allah razı olsun.
Yaa tesekkur ederim canimbirbirimizi bizden daha iyi kimse anlayamaz moral olmaya calisiyorum elimden geldigince boyle hissetmis olmana sevindim canim
Siz de bana moral oldunuzEvet canım başta sen, buradaki arkadaşlar gerçekten pozitif enerji verdiler hep hepinizden tek tek Allah razı olsun.
Neden test yaptirdin ki canim hic korkma grip gibi atlatirsin zaten kan sulandirici aliyorsun zaten o testler hic guvenilir degil panik ypma.covidin en kotu zamanlarinda hamile bi arkadasim covid oldu ve bagisikligi cook zayif zature gecmisi vardi hastaneye yatirdilar ilac vermeye kalktilar bir ton eger o ilaclari icseydi o da bebek de olucekti belki..allahtan akillilik etti tedaviyi reddedip hastaneden cikti cok iyi beslendi kozalak suruplari ilikli kemik sulari gecti ve gayet saglikla bebegini dogurduKızlar test yaptım covid pozitifyarın doktor randevum vardı iptal oldu çok mutsuzum böyle şanssızlık olamaz inşallah bebeğe bir şey olmaz çok korkuyorum
Neden test yaptirdin ki canim hic korkma grip gibi atlatirsin zaten kan sulandirici aliyorsun zaten o testler hic guvenilir degil panik ypma.covidin en kotu zamanlarinda hamile bi arkadasim covid oldu ve bagisikligi cook zayif zature gecmisi vardi hastaneye yatirdilar ilac vermeye kalktilar bir ton eger o ilaclari icseydi o da bebek de olucekti belki..allahtan akillilik etti tedaviyi reddedip hastaneden cikti cok iyi beslendi kozalak suruplari ilikli kemik sulari gecti ve gayet saglikla bebegini dogurduKızlar test yaptım covid pozitifyarın doktor randevum vardı iptal oldu çok mutsuzum böyle şanssızlık olamaz inşallah bebeğe bir şey olmaz çok korkuyorum
Naptın canım gittin mi doktora?Salı günü güzel haberleri veririz canım
Buarada d3 k2 vitamini gunde 10 damla icKızlar test yaptım covid pozitifyarın doktor randevum vardı iptal oldu çok mutsuzum böyle şanssızlık olamaz inşallah bebeğe bir şey olmaz çok korkuyorum
Canım çok teşekkür ederim ilgine gerçektenSiz de bana moral oldunuzsenden de razı olsun canim
Neden test yaptirdin ki canim hic korkma grip gibi atlatirsin zaten kan sulandirici aliyorsun zaten o testler hic guvenilir degil panik ypma.covidin en kotu zamanlarinda hamile bi arkadasim covid oldu ve bagisikligi cook zayif zature gecmisi vardi hastaneye yatirdilar ilac vermeye kalktilar bir ton eger o ilaclari icseydi o da bebek de olucekti belki..allahtan akillilik etti tedaviyi reddedip hastaneden cikti cok iyi beslendi kozalak suruplari ilikli kemik sulari gecti ve gayet saglikla bebegini dogurdu
Saol canım Allah razı olsunGözün aydın cnm
Arkadaşım hem göbekten hem kalçadan iğne vuruluyorum dün gece ağrıdan acidan ağlamaktan uyuyamadım sen öyle düşün.yatmayi oturmayı bırak yürürken bile acıyobende elimdekiler bitince iğne yerine ne varsa onu kullanmaya razıyım diye konusmucan doktorumlaKizlar, yardim, help, imdaat. Lutinus kullanmaya baslayacagim bu aksam. Hemsireye fitil istemedigimi baska bir form vermelerini soyledim ama ignesi daha sikintili dedi. Yani disimi sikar koyarim herhalde dedim ama bi de aplikator var. Yani gercekten artik cok zorlaniyorum. Tam zor olan kismi bitti bisey kalmadi diyorum, yeni bisey cikiyor. Gunde 2 kez 10 hafta bunu kullanmam mumkun gorunmuyor benim icin. Kalcadan vurulan cok kotuymus, okumustum ama karindan vurulan formu da mi kotu. Tecrubesi olanlar paylasabilir mi acaba?
Bugün 11 . Günüm iki embriyo konuldu canmKaçıncı günün bugun çift embriyo mu konuldu tekmi
Ben perinatologla devam edicem kalp atışlarını duyduktan sonra.benim önceki gebeliklerden kaynaklı durum riskli olduğu için şansa bırakmayayım dedimKızlar çoğul gebelik için kadın doğumcu mu takip etmeli yoksa perinatolog mu? İkiz üçüz anne ve adaylarından fikir rica ediyorum lütfen
Canım yatarak yapıyorum ben rahat olup kendini kasma hiç . İlk yaparken ben korktum hayatta yapamam dedim. Sonra zeytin yağı sürdüm kenarlarına ilacı koyduğumuz yuvanın dışına. Yattığım yerden yaptım ben hep. Vajina girişinin en alt yerinden ittir hafif kolayca kayacak zaten içine.sonra yavaş yavaş devam ettir içine . Ben serçe parmağı kalacak kadar sokuyorum sonuna kadar yapmıyorm hemşire öyle yap dedi sonra ilacı ittir. Yavaş yavaş geri çek . Çok kolayaplikatorun yanlarina mi surulecek cnm. Ucunda ilac oluyor herhalde. Yatarak mi kullaniyorsun bir de, ayakta mi? Doktorum da dun muayenede zorlaninca acsan kolay olacak da acmiyorsun ki dedi. Kadin doktor seciyorum her zaman rahat olayim diye. Bazen eli tuy gibi rahat oluyor ama bazen de cok canim aciyor. Valla su isi ogrenemedim ben bi turlu. 40 yasindayim bi de
Benim geceleri uyurken batma gibi hissediyorum haricinde hicbisiyim yok .valla azda kaldı ama nasıl dayancaz bilmiyorum
Bende arada bel ağrısı batma da oluyo cabuk yorulma varmi sizdeBenim geceleri uyurken batma gibi hissediyorum haricinde hicbisiyim yok .valla azda kaldı ama nasıl dayancaz bilmiyorum.
MerhabaBen perinatologla devam edicem kalp atışlarını duyduktan sonra.benim önceki gebeliklerden kaynaklı durum riskli olduğu için şansa bırakmayayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?