- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.201
2 dozun herhangi bir yan etkisini gördün müCanim ben sabah 1 aksam 1 aliyorum ama bu ilaclarin her biri kisinin kan degerine gore, kendi bunuesine gore doktor tarafindan dozlari duzenleniyor. O yuzden sen doktorun ne dediyse oyle yap bence :)
Valla canim vucutta bir suru garip sey oluyor ama o kadar cok ilac kullaniyoruz ki hangisi neyden onu ayirt etmek cok zor :) ama oyle bu ilaca ozel oldugunu dusundugum birsey hissetmedim…2 dozun herhangi bir yan etkisini gördün mü
Sağolasın cnm öyle üzülüyorsun maddi tarafı bir kenara emek var , ne yapalım kısmet böyleymiş denemeye devamCanım ben senden cok umutluydum ya çok üzüldüm insallh bir daha ki sefere tutarüzme kendini toparla umudunu yitirme
2 gün sonra artar inş cnm evet süreç yoruyor ama sonradan alışıyorsun cnmCanım benimde yüksek olasılıkla negatif 10. gün değerim 8,36 çıktı iki gün sonra tekrar test dedi doktor ama biraz formalite gibi geliyor bana. İlk denememdi yine de yordu. Allah bu yolda umuduna ulaşmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun.
Ben kullanmıyorum canım. Nedir o?Prograf kullanımını merak ediyorum bir de. Ben günde tek doz alıyorum ama 2 doz alan da varmış. Prograf kullananlar yorum yapabilirse memnun olurum
Kızlar benimde batmalar durdu adet sancısı gibi arada ağrılar giriyodu onlarda durduO zaman insallah bu guzel bir belirtidir ve ikimizin embryolar da artik fetus olma yolunda ilerliyordur
Sadece cok hafif solda kasik agrim var. Tam bacak birlesim noktasindan icerde bir kesik var gibi… baska da hicbisi yok
Inşallah güzel sonuçlar alırsın merakta bırakmaKan verdim sonucu bekliyorum bakalım sabırsızlanıyorum 2 3 saat dedler
Senin kacinci gun canim?Kızlar benimde batmalar durdu adet sancısı gibi arada ağrılar giriyodu onlarda durdu
Bagisiklik baskilayici bir ilac - immun supresif diye geciyor. Organ nakillerinde kullaniliyor. Vucut embryoyu yabanci bir madde olarak algilayip savas acmasin diye veriyor bazi merkezler. Bazi merkezler ise etkinligine inanmadigi icin vermiyormus…Ben kullanmıyorum canım. Nedir o?
9. CanımSenin kacinci gun canim?
Ben prednol kullandım 5 gün ve bıraktım. Bugün transferim varBagisiklik baskilayici bir ilac - immun supresif diye geciyor. Organ nakillerinde kullaniliyor. Vucut embryoyu yabanci bir madde olarak algilayip savas acmasin diye veriyor bazi merkezler. Bazi merkezler ise etkinligine inanmadigi icin vermiyormus…
Canım merhaba gözün aydın inşallah sağlıkla büyüsünKızlar merhaba, ben de 9. Günümde test verdim. 92 çıktı sonuç.Biraz düşük gibi hissetsem de doktorumla konuştum her şey iyi dedi, 4 gün sonra vermemi istedi. Umarım sağlıkla devam eder, umarım bu yolda herkes kolaylıkla pozitifi görür ve sağlıkla kucağına alır.
5. Gün donmuş tek embriyo 4 Temmuz transferi
Bende kullandım ama transferden sonra hala devam ediyorum pozitifi görene kadr günde 2 adet kullanıcamBen prednol kullandım 5 gün ve bıraktım. Bugün transferim var
Ohh kuzum çok sevindim senin adınaKızlar transfer sonrası 7.günüm pozitifi gördüm kan verdim dua edin o da pozitif olsun
Eki Görüntüle 3097003
Evet canım 2 taneydi canım Allah isteyen herkese nasip etsin önemli olan kan sonucuOhh kuzum çok sevindim senin adına2 adet transfer edilmişti dimi baya koyu çıkmış gözün aydın
Teşekkür ederim canım. Demekki doktor öyle uygun görmüş senin için. Ne zaman test gününBende kullandım ama transferden sonra hala devam ediyorum pozitifi görene kadr günde 2 adet kullanıcamtransferiniz çok güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?