2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

2 gün sonra artar inş cnm evet süreç yoruyor ama sonradan alışıyorsun cnm

Günaydın kızlar ilaçları dünden beri bıraktım inanın ne kasık ne bel ne bulantı hiç bişey yok yani bunlarla gebelik arayışına girmeyin herşey beta hah de çıkar ben dün yaptım negatifti bugün 8. Günüm umudum yok ama 11 gün tekrar yaptıracağım mecburiyetten bide tüp benekte Kıbrıs çok çok başarılı deniliyor maliyet ve Dr bilgisi olan var mıdır acaba bi sonrakine Kıbrıs’a gitmeyi düşünüyorum artık

O zaman insallah bu guzel bir belirtidir ve ikimizin embryolar da artik fetus olma yolunda ilerliyordur
Sadece cok hafif solda kasik agrim var. Tam bacak birlesim noktasindan icerde bir kesik var gibi… baska da hicbisi yok
Kızlar benimde batmalar durdu adet sancısı gibi arada ağrılar giriyodu onlarda durdu

Ben kullanmıyorum canım. Nedir o?
Bagisiklik baskilayici bir ilac - immun supresif diye geciyor. Organ nakillerinde kullaniliyor. Vucut embryoyu yabanci bir madde olarak algilayip savas acmasin diye veriyor bazi merkezler. Bazi merkezler ise etkinligine inanmadigi icin vermiyormus…

Kızlar merhaba, ben de 9. Günümde test verdim. 92 çıktı sonuç. Biraz düşük gibi hissetsem de doktorumla konuştum her şey iyi dedi, 4 gün sonra vermemi istedi. Umarım sağlıkla devam eder, umarım bu yolda herkes kolaylıkla pozitifi görür ve sağlıkla kucağına alır.
5. Gün donmuş tek embriyo 4 Temmuz transferi

Ben prednol kullandım 5 gün ve bıraktım. Bugün transferim var

Canım merhaba gözün aydın inşallah sağlıkla büyüsün Kaçıncı gün embriyosu kaç adet transfer edildi? Belirtiler nelerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…