2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Baskıladılar transfer öncesi ilaç tedavisi ile.
Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum

Bende de çikolata kistleri vardı (gerçi hâlâ var), endometriozis ve üstüne bir de adenomiyozis. Kistlerden dolayı iki ameliyat geçirdim, bir süre ilaç tedavisi gördüm ama yan etkileri o kadar ağırdı ki kısa sürede bıraktım. İlacı ve korunmayı bıraktıktan sonra 4. ayda doğal yolla hamile kaldım, ki zaten daha önce denememiştik. Maalesef 10. haftada ultrasonda kalbinin durduğunu gördük. O üzüntünün üzerine tüp bebekte karar kıldık. Uzun bir süreçti çünkü ameliyatlardan dolayı yumurta rezervim ciddi zarar görmüştü (o yüzden ameliyat olmadan iyi düşünün, bana ameliyat öncesi kimse bu bilgiyi vermemişti. TR’de muayene olduğum doktorlar şaşkındı!). Kaç kez yumurta toplama işlemi gerekti sonunda 8 tane embriyo elde edene kadar. En sonunda 6 Temmuz’da ilk transferim gerçekleşti. 4. günden itibaren evde sabah idrarıyla test yapmaya başladım. 5. günde çoook hafif bir çizgi belirdi. Bugün 7. günde çok belirgindi.
Henüz çok erken, daha birçok aşama var önümüzde, ama bu noktaya gelmiş olmak bile içimi yeniden umutla doldurmaya yetti.
Bunları niye anlattım, evet zorlu bir süreç, ama çikolata kistleriniz var diye olumsuz düşünmeyin. O kistlerden muzdarip olmayan kadınlardan biraz daha fazla uğraşmanız gerekecek, daha pozitif, daha sabırlı olmanız gerekecek. Ama olacağı varsa olacak en sonunda. Umudunuzu asla kaybetmeyin!

Çıktı canımm maalesef negatif
Aynı gün transfer olduk inşallah güzel sonuçları alırsın
Canım benimde yüksek olasılıkla negatif 10. gün değerim 8,36 çıktı iki gün sonra tekrar test dedi doktor ama biraz formalite gibi geliyor bana. İlk denememdi yine de yordu. Allah bu yolda umuduna ulaşmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun.

Allah çektiğimiz sıkıntıların karşılığında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim rezervim de düşük. Opuda 11 yumurta alındı 3ü 5. Güne ulaştı. Buna da şükür dedik. Bakalım yarın iğne için uğrayacağım doktoruma hala ilaç ve iğneye devam ediyoruz. Herhalde haftasonu test tekrar düşük çıkınca keser hepsini.

Kizlar bugun benim 7. Gunum. Hic bir sey hissetmiyorum. 3. Gun embriyosu. Yarin erken gebelik testi yapsam cikarmi sizce. Cuma gunu 9. Gunum olcak test vercem. Normalde pazar test gunum

Benim de bugün 7. günüm, fakat 5. gün embriyosu. Sizin için biraz erken sanırım. Sabretmek zor, ama birkaç gün daha bekleyin.

Aynı durumdayım canım Benim de transfer gününü saymazsak 7. Günüm

Prograf kullanımını merak ediyorum bir de. Ben günde tek doz alıyorum ama 2 doz alan da varmış. Prograf kullananlar yorum yapabilirse memnun olurum
Canim ben sabah 1 aksam 1 aliyorum ama bu ilaclarin her biri kisinin kan degerine gore, kendi bunuesine gore doktor tarafindan dozlari duzenleniyor. O yuzden sen doktorun ne dediyse oyle yap bence :)

Aynı durumdayım canım Benim de transfer gününü saymazsak 7. Günüm
O zaman insallah bu guzel bir belirtidir ve ikimizin embryolar da artik fetus olma yolunda ilerliyordur
Sadece cok hafif solda kasik agrim var. Tam bacak birlesim noktasindan icerde bir kesik var gibi… baska da hicbisi yok

Bence panik yapmayın, test gününüzü bekleyin. Belirtilerinizin kaynağı belli değil ki, yok olmalarını anlamlandırabilelim. Söylemesi kolay, uygulaması zor biliyorum ama olumlu düşünün
Haklisiniz
Bu sabah ilk kez disari ciktim, biraz yurudum. Simdi tekrar sol kasik agrim var

Amin
Benim bir OPU’da maksimum toplanan yumurta sayım 4. Hiç ikili sayılara ulaşamadık yani. O yüzden olumlu şeylere odaklanın
Umarım olumlu sonuç alacağınız bir süreciniz olur bundan sonra

Amin
Benim bir OPU’da maksimum toplanan yumurta sayım 4. Hiç ikili sayılara ulaşamadık yani. O yüzden olumlu şeylere odaklanın
Umarım olumlu sonuç alacağınız bir süreciniz olur bundan sonra
Umarım herkesin sağlıkla bebeğini kucağına aldığı günlerde de yazmak okumak kısmet olur

O zaman insallah bu guzel bir belirtidir ve ikimizin embryolar da artik fetus olma yolunda ilerliyordur
Sadece cok hafif solda kasik agrim var. Tam bacak birlesim noktasindan icerde bir kesik var gibi… baska da hicbisi yok
Sadece hafif göğüs hassasiyeti ve hafif bel ağrısı var İnşallah inşallah çok amin

Umudunu kaybetme inşallah yükselir morelini yüksek tut en az her şey net değil 2 gün sonra tekrar kan testi yap ve inşallah yükselttiğini göreceksin

Sağolasın cnm öyle hemen deneyeceğiz tekrardan durmak yok yola devam ne yapalım

Yaaa çok üzüldüm çok pozitif hissetmiştim. Hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyoruz, demek ki böylesi daha hayırlıymış diyelim. Biliyorum avutmak gibi geliyor ama
Kocaman sarılıyorum tüm kalbimle
Sağolasın cnm öyle ilk bir negatif üzüntü yarattı tabi ama ne yapalım sağlık olsun denemeye devam, geçmiş geçmişte kaldı biz geleceğe bakalım inş bu ay boyunca transfer sonuç bekleyen yada transfer olacak herkesin pozitif olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…