- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.181
Baskıladılar transfer öncesi ilaç tedavisi ile.
Şimdi ne yapacağız hiç bilmiyorum
Prograf kullanımını merak ediyorum bir de. Ben günde tek doz alıyorum ama 2 doz alan da varmış. Prograf kullananlar yorum yapabilirse memnun olurumYerleşme kanaması mutlaka olacak diye birşey yok canım. İstersen evde bir idrar testi yap, pozitif düşün
Çıktı canımm maalesef negatif
Canım benimde yüksek olasılıkla negatif 10. gün değerim 8,36 çıktı iki gün sonra tekrar test dedi doktor ama biraz formalite gibi geliyor bana. İlk denememdi yine de yordu. Allah bu yolda umuduna ulaşmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun.Aynı gün transfer olduk inşallah güzel sonuçları alırsın
Kizlar bugun benim 7. Gunum. Hic bir sey hissetmiyorum. 3. Gun embriyosu. Yarin erken gebelik testi yapsam cikarmi sizce. Cuma gunu 9. Gunum olcak test vercem. Normalde pazar test gunum
Aynı durumdayım canımKizlar, benim bugun 6. gunum. Bugune kadar olan gogus dolgunlugum neredeyse gecmis bugun, icleri bosalmis. Karnimdaki siskinlik de azalmis ve hatta kasik bacak agrilarim da yok denecek gibi. Ne oldu boyle, bir anda hersey gecti?!Sadece sabah yine midem kazinarak uyandim…
Canim ben sabah 1 aksam 1 aliyorum ama bu ilaclarin her biri kisinin kan degerine gore, kendi bunuesine gore doktor tarafindan dozlari duzenleniyor. O yuzden sen doktorun ne dediyse oyle yap bence :)Prograf kullanımını merak ediyorum bir de. Ben günde tek doz alıyorum ama 2 doz alan da varmış. Prograf kullananlar yorum yapabilirse memnun olurum
O zaman insallah bu guzel bir belirtidir ve ikimizin embryolar da artik fetus olma yolunda ilerliyordurAynı durumdayım canımBenim de transfer gününü saymazsak 7. Günüm
HaklisinizBence panik yapmayın, test gününüzü bekleyin. Belirtilerinizin kaynağı belli değil ki, yok olmalarını anlamlandırabilelim. Söylemesi kolay, uygulaması zor biliyorum ama olumlu düşünün
Bu sabah ilk kez disari ciktim, biraz yurudum. Simdi tekrar sol kasik agrim varKötü düşünme, belki tutundu ve gelişmeye başladı. Daha 4 gün var, belki de yarın yine ağrın olacak. Benim de 4. Gün öyle oldu, dün yine ağrılarım başladı ve göğüslerim şişti. Dinlen biraz ve pozitif düşün
Su gibi olsun bitsin, hayirlisiyla gelsin bebegimizYahastanedeyim kuzuu
11 de olcak nasipse
Çok heyecanlıyım
Demek ki kan dolaşımı lazımmışHaklisiniz
Bu sabah ilk kez disari ciktim, biraz yurudum. Simdi tekrar sol kasik agrim var
Allah çektiğimiz sıkıntıların karşılığında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim rezervim de düşük. Opuda 11 yumurta alındı 3ü 5. Güne ulaştı. Buna da şükür dedik. Bakalım yarın iğne için uğrayacağım doktoruma hala ilaç ve iğneye devam ediyoruz. Herhalde haftasonu test tekrar düşük çıkınca keser hepsini.
Umarım herkesin sağlıkla bebeğini kucağına aldığı günlerde de yazmak okumak kısmet olurAmin
Benim bir OPU’da maksimum toplanan yumurta sayım 4. Hiç ikili sayılara ulaşamadık yani. O yüzden olumlu şeylere odaklanın
Umarım olumlu sonuç alacağınız bir süreciniz olur bundan sonra
Sadece hafif göğüs hassasiyeti ve hafif bel ağrısı varO zaman insallah bu guzel bir belirtidir ve ikimizin embryolar da artik fetus olma yolunda ilerliyordur
Sadece cok hafif solda kasik agrim var. Tam bacak birlesim noktasindan icerde bir kesik var gibi… baska da hicbisi yok
Umudunu kaybetme inşallah yükselir morelini yüksek tut en az her şey net değil 2 gün sonra tekrar kan testi yap ve inşallah yükselttiğini göreceksinCanım benimde yüksek olasılıkla negatif 10. gün değerim 8,36 çıktı iki gün sonra tekrar test dedi doktor ama biraz formalite gibi geliyor bana. İlk denememdi yine de yordu. Allah bu yolda umuduna ulaşmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun.
Sağolasın cnm öyle hemen deneyeceğiz tekrardan durmak yok yola devam ne yapalımCanım benim 5 denemem ve ikinci ayda düşük yaptığıma rağmen umudumu kayıp etmedim sakın böyle düşünme vitaminlerini eksiltme ve psikolojini yüksek tut inşallah biraz kendini toparladıktan sonra bir daha denersin ve pozitif olur inşallah
Hayırlısı olsun canımBugün 11 de kuzu=)
Suan hastanedeyimmmm
Heyecanlıyım
Hayırlısı olsun canım ,Günaydın canım, güzel haberlerini bekliyoruzsen teste ben transfere bugün
Yok canım denemeye devamÇok geçmiş olsun üzülmemek elde değil ama inşallah bir daha ki sefere sevinirsin sakın pes etme dallarını eksiltme
Sağolasın cnm öyle ilk bir negatif üzüntü yarattı tabi ama ne yapalım sağlık olsun denemeye devam, geçmiş geçmişte kaldıYaaaçok üzüldüm çok pozitif hissetmiştim. Hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyoruz, demek ki böylesi daha hayırlıymış diyelim. Biliyorum avutmak gibi geliyor ama
Kocaman sarılıyorum tüm kalbimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?