2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar merhaba daha önce yazmıştım 5. Gün embriyosu 6 temmuzda yapmıştım transferin 7. Günü kan testim 0.59 çıkmıştı bugün 10. Günüm test falan yapmadım ilaçlarımın hepsini kestim 7. Günde bütün hamilelik belirtilerim kayboldu yalnız bugün adet olmam lazım olmadım daha kasıklarım fena yanıyor adet olacağım eminim ama negatif olduktan kaç gün sonra adet görülür yada negatif gördükten kaç gün sonra adet oldunuz

Ne yaptiniz oldu mu transferiniz benim de 20 temmuz transferim insallah 28 mayis opu 5 tane dondurulmus embriyom var 3 ü enust kalite dedi dr. Prolutex igne basladim bugun heyecanliyim coo

İnşallah bebeğin seninledir içini ferah tut benim de düşük geldi inşallah artacak

Öncelikle geçmiş olsun inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun benim ilk denemem kimyasal olmuştu ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet olmuştum ben

arkadaşlar selamlar
bugün transferimin 11. günü sağ kasığımda gaz mı desem üşütüp bi ağrı olur öyle mi desem bi ağrı var akşamdan beri başına gelen var mı acaba yardımcı olur musunuz ?

Merhaba kızları dün hastane randevum vardı ilaç protokolü değişti.
O kadar iğne ilac eklendi ki mecbur bir günlük not aldım saat saat takip etmek için.
Ayrıca dün muayene de smear testi alındı ondan dolayi hala ağrım sızım var.
Bi yandan da bronşit olmuşum antibiyotik de aliyorum az birsey iyi hissetsem keşke.
Bu akşam kan sulandırıcı igneye de başlıyorum acayip korku saldi beni nefret ediyorum o igneden varya hem canım yanıyor hemde morartiyor. Transfer tarihim 21 temmuz 2022 benimle ayni tarih olan var mi?

Eklentiler

• IMG-20220715-WA0000.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 76
Ne yaptiniz oldu mu transferiniz benim de 20 temmuz transferim insallah 28 mayis opu 5 tane dondurulmus embriyom var 3 ü enust kalite dedi dr. Prolutex igne basladim bugun heyecanliyim coo
Benimde transferim 21 temmuz inşallah cok yakınız birbirimize Allah gönlünden geçeni hayırlı kılsın kabul olsun duaların inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…