- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.581
Benim de 2. Denemem kimyasal olmuştu. İnsan önce ya tutmadıysa diye korkuyor, sonra kimyasal dan, keseden, kalp atışından... Bitmiyor bir türlüSagol canım inşallah artar ilk denemem kimyasal oldu hep korkuyor insan
GYet iyi, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahKızlar tekrar selam
Transferin 6. Gününde dayanamayıp test yapmıştım 89 çıkmıştı bugün 8. Gün tekrar ettim 210 çıktı nasıl sizce ?
Normal test günüm 19 temmuz
valla haklısın canım bitmiyorBenim de 2. Denemem kimyasal olmuştu. İnsan önce ya tutmadıysa diye korkuyor, sonra kimyasal dan, keseden, kalp atışından... Bitmiyor bir türlü
Çok teşekkür ederim. Hepimizinkisağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun büyüsün inşallahaaa hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah aynı gün transfer olmuşuz
Teşekkür ederim hepimizin inşallahÇok güzel inşallah katlanarak artsın
Amin hepimizin inşallahGYet iyi, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah
Sizce neden olumsuz oldu acabaKızlar merhaba, kimseyi olumsuz haberlerle etkilemek istemem ama sanki burada paylaşmak sizlerle dertleşmek iyi geliyor. 11. Günümde test verdim ve negatif. 2. Tüp bebek denemesi de olumsuz oldu.
Sonucunuz ne oldu acabaBenimde 6 temmuz trnsferim. Sabah kan verdim beklemek cok zorr
Ben varım canım hiç belirtim yoktu sıfır dedim kesin tutmadı üzüldüm gittim 7.gün kan verdim boşuna ilaç kullanmayayım diye bi saat sonra sonuç bi çıktı 186 şok oldum o yüzden gerçekten sıkma kendini ben olmadı demiştim belirtim yoktu diye ama meğer tutmuş :)Kızlar içinde hep olumsuz kötü haber alcakmış gibi düşünüp pozitif alan var mı
Benim hiç belirtim olmamıştı sıfırKızlar 5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunurmuş genel olarak ve belirtisi kasık ağrısıymış. Pozitif alan arkadaşlar sizler hissettiniz mi
ben hissettim, kasıklarımda hafif batmalar oldu ama bacaklarımda daha yoğundu ağrı .Kızlar 5. Gün embriyosu 48 saat içinde tutunurmuş genel olarak ve belirtisi kasık ağrısıymış. Pozitif alan arkadaşlar sizler hissettiniz mi
Bende de tık yok. Asla belirtilere takılmam çünkü ilaçların yaptığını biliyorum ama İnternette okuyunca merak ettim, biraz da gerildim sanırım.Benim hiç belirtim olmamıştı sıfır
Bende de tık yok. Asla belirtilere takılmam çünkü ilaçların yaptığını biliyorum ama İnternette okuyunca merak ettim, biraz da gerildim sanırım.ben hissettim, kasıklarımda hafif batmalar oldu ama bacaklarımda daha yoğundu ağrı .
Bilemiyorum hiç bir tahmin yürütemiyorum. Her şey kısmetSizce neden olumsuz oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?