2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bugün transferden sonra 3. Günüm.. 2 gündür Lekelenme var üstüne bel ve kasık ağrım arttı. Hemşire bugün bi idrar testi yap dedi. Aşırı erken bir vakit değil mi test için? Lekeler tuttuğu için mi tutmadığı için mi... Buraya yazınca biraz rahatlıyorum..

Idrartesti için çok erken bence ama tabi ki ne için idar testi istedikleri de önemli, hayırlısı inşallah

Çok gecmis olsun canim benim 20 temmuz suan prolutex igne ve estrofem kullaniyorum

Çok gecmis olsun canim benim 20 temmuz suan prolutex igne ve estrofem kullaniyorum

Bende de tık yok. Asla belirtilere takılmam çünkü ilaçların yaptığını biliyorum ama İnternette okuyunca merak ettim, biraz da gerildim sanırım.
evet belkide ilaçların etkisi bilmiyorum ama ilk gebeliğimde de bacaklarım aynı şekilde ağrımıştı , illa belirti arayıp ağrılardan medet umuyoruz işte

ben hissettim, kasıklarımda hafif batmalar oldu ama bacaklarımda daha yoğundu ağrı .
evet belkide ilaçların etkisi bilmiyorum ama ilk gebeliğimde de bacaklarım aynı şekilde ağrımıştı , illa belirti arayıp ağrılardan medet umuyoruz işte
Bacakların ne sıklıkla ağrıyodu canım benim bir kaç kez sağ bacağıma ağrı girdi üst kısmına

Fitil kullaniyor musun transfer oncesinden beri?
Benim hemsirem lekelenmeleri fitilin tahris etmesi nedeniyle de olabilecegini soylemisti

Çok değişken oluyor işte. Mesela ilk 2 transferim tazeydi ve kasıklarımda hareketlilik bazen ağrı yaşadım. İlki negatif 2.si kimyasal oldu. İlk defa dondurulmuş transfer oldum ve vücut dinlendiği ve diğer hormon ilaçlarını falan vücuttan attığı için heralde hiç bir şey hissetmiyorum. Mesela transfer hazırlıklarına başladığımızda estrofemi alınca içimde birşeyler oluyordu. Çoğunu ilaçlar yapıyor. Teste kadar elimiz boş ne desek doğru olmaz

aynen öyle belirti arıyoruz buluyoruz işte

Hayırlı olsun canım. İyileşmeye bak bir an önce. Oksapar dan ben de nefret ediyorum

Son düzenleme:
Kızlar progestan iğneyi sağlık ocağına yazdırsam fiyatı fark eder mi baya
Kaça alıyorsun canım özel olarak. Çünkü devlet karşılıyor. Ben kadın doğuma gidip estrofem oksapar progestan hepsini yazdırdım. Bi kere ben de Progestanı yazdırmadan almıştım geçen sene, ama şimdi herşeyin fiyatı yükseldi

Fitil kullaniyor musun transfer oncesinden beri?
Benim hemsirem lekelenmeleri fitilin tahris etmesi nedeniyle de olabilecegini soylemisti
Evet progestan kullanıyorum transfer öncesinden beri ama transferden sonra başladı lekelenme. Bugün başka ilaçlarda verdi bakalım... Çok zor bir süreçmiş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun.........

İyi de idrar testi ne alaka anlamadım. Kanda bile belli olmazken idrar testi yap demesi çok tuhaf. Canım hemşirenin gününü bildiğinden emşn misin?

Kızlar merhaba, kimseyi olumsuz haberlerle etkilemek istemem ama sanki burada paylaşmak sizlerle dertleşmek iyi geliyor. 11. Günümde test verdim ve negatif. 2. Tüp bebek denemesi de olumsuz oldu.
Canım çok geçmiş olsun. Hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Deneye deneye inşallah birgün bizimde evladımız olacak. Dondurulmuş yumurtan var mı?

Kızlar merhaba, kimseyi olumsuz haberlerle etkilemek istemem ama sanki burada paylaşmak sizlerle dertleşmek iyi geliyor. 11. Günümde test verdim ve negatif. 2. Tüp bebek denemesi de olumsuz oldu.
Çok geçmiş olsunMoralinizi bozmayın, burada ne hikayeler okuyoruz, hepimiz için zorlukları var. Okudukça görüyorum ki kadınlar olarak çok güçlüyüz Umarım bir sonraki denemede size sımsıkı tutunur

Kızlar Selam benim de transferimin 3. günü henüz yazdıklarınızı okurken yazmaya karar verdim bu yolculuğu yaşayan her kadın birbirine yakındır. Tüp bebek tedavisinde her ihtimal var sonucu olumsuz olanlar da lütfen sevdiklerine sarılsın en güçlü olması gereken bizleriz Mutlaka güzel günler olacak umutsuzluğa kapılmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…