- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.541
Merhaba, tek embriyo transfer edildiMerhaba, tek mi cift embriyo mu transfer edildi?
Hayır, kan testi için pazartesiyi bekliyorum, tam gününde vermek istedimMerhaba siz pozitifin ardindan tekrardan idrar test yada kan verdinizmi acaba ben bi daha yapmaya korkuyorum
Kızlar bende kan verdim bugün tek 3.gün embriyosu 7 temmuzda olmuştu taransferim sonucum 21 çıktı cok düşük degil mi
Benim transferden sonra ki gün Akıntıyla karışık kahve leke geldi çok erken leke geldi bu da olabilir mi..Lekelenmesi olanlar için yazayım telaş yapmayın sakın benim de vardı.3 gün sürdü bugün kesildi.
Bugün transferinin 8.gunuKızlar bende kan verdim bugün tek 3.gün embriyosu 7 temmuzda olmuştu taransferim sonucum 21 çıktı cok düşük degil mi
Evet canım üzülme sende olmasa da yapacağımız bişey yok hayırlısı neyse o olsunsizin daha erken gibi, benim 5. gün embriyosu
Canım normal bence neden üzgünsün tebriklerBugün transfer sonrası 9. günüm, kan sonucum 45.6 çıktı
Pazartesi tekrar kan vereceğim bakalım.
Sağol canım desteğin için inşallah artarBugün transferinin 8.gunu
3.gun embriyosu bence normal moralini bozma canım
Canım üzülme inşallah artar tekrarla testini inşallah artarBugün transfer sonrası 9. günüm, kan sonucum 45.6 çıktı
Pazartesi tekrar kan vereceğim bakalım.
Hayırlı olsun inşallah tez zamanda Allah kucağınızı doldursun güzel pozitifler alırsınızMerhaba, bende 2. deneme icin yeniden hazırlanıyorum. Dondurulmuş olacak. Mayıs ayında negatif sonuç aldım insallah bu kez güzel sonuçlar alırım. Burayı okudukça heyecanlanıyorum. Pozitif haber alanlar gözünüz aydın, saglıkla ilerlesin. Negatif alanlar pes etmeyin Allah büyük insallah bir dahaki sefere olacaktır.
Belki transfere bağlı olabilir hemen ardına olması.benim doktorum demişti çünkü transfer sonrası lekelenmeniz olabilir korkmayın diyeBenim transferden sonra ki gün Akıntıyla karışık kahve leke geldi çok erken leke geldi bu da olabilir mi..
Herkeste olmuyo.olması da olmaması da kötü birşey değilmiş.benim ilk tüp bebek denememde hiç olmamıştı mesela tutunmuştu ama farklı bir sebepten 12. Haftada kaybettimKızlar herkeste lekelenme oluyor mu? Buda mı bekirti, kaçıncı gün başlıyor sizde
Bende 5. Gün ama lekelenme daha olmadı iyi mi kötü mü bilemiyorum
Canım normal bence neden üzgünsün tebrikler
Canım üzülme inşallah artar tekrarla testini inşallah artar
Canim normal bence endiselenme, pazartesi cok daha yuksek cikar insallahsizin daha erken gibi, benim 5. gün embriyosu
Canim normal bence endiselenme, pazartesi cok daha yuksek cikar insallah
Herkeste lekelenme olmuyor canim. Oluyor olmasi da illa gebelik degil… bende ilk 6. gun oldu…Kızlar herkeste lekelenme oluyor mu? Buda mı bekirti, kaçıncı gün başlıyor sizde
Bende 5. Gün ama lekelenme daha olmadı iyi mi kötü mü bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?