2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba, bende 2. deneme icin yeniden hazırlanıyorum. Dondurulmuş olacak. Mayıs ayında negatif sonuç aldım insallah bu kez güzel sonuçlar alırım. Burayı okudukça heyecanlanıyorum. Pozitif haber alanlar gözünüz aydın, saglıkla ilerlesin. Negatif alanlar pes etmeyin Allah büyük insallah bir dahaki sefere olacaktır.

Kızlar herkeste lekelenme oluyor mu? Buda mı bekirti, kaçıncı gün başlıyor sizde
Bende 5. Gün ama lekelenme daha olmadı iyi mi kötü mü bilemiyorum

Hayırlı olsun inşallah tez zamanda Allah kucağınızı doldursun güzel pozitifler alırsınız

Kızlar herkeste lekelenme oluyor mu? Buda mı bekirti, kaçıncı gün başlıyor sizde
Herkeste olmuyo.olması da olmaması da kötü birşey değilmiş.benim ilk tüp bebek denememde hiç olmamıştı mesela tutunmuştu ama farklı bir sebepten 12. Haftada kaybettim

Canım normal bence neden üzgünsün tebrikler
Canım üzülme inşallah artar tekrarla testini inşallah artar

5. gün embriyosu için bayağı düşük geldi bana değer, bilemedim. Normalde yarın test günüm. Ama tatil dönüşümüz olduğu için bir gün erken verdim. Pazartesi kendi doktoruma tekrar kan vereceğim. Umarım o zamana kadar artar. Olmazsa da artık buna da şükür ki en azından tutunmuş.

Herkeste lekelenme olmuyor canim. Oluyor olmasi da illa gebelik degil… bende ilk 6. gun oldu…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…