- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 83
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.521
Kontrole gittigin gun rahim kalinligin iyiyse embryolarinin kacinci gun dondurulduguna gore - 5 ise 5 gun, 3 ise 3 gun sonraya transfer randevusu ayarlanir…Evet cnm
Umarım güzel haberler alırızBen
Benim de 7 temmuz tek embryo transferi. Lekelenmelerim 6. gun basladi, o gunden beri azar azar ve ara ara devam ediyor… ben de 18’ini bekliyorum test icin…
Benim 7.gün 186 çıkmıştıMerhaba kızlar, benim de transferim 8 temmuzda oldu. Bugün 7. Günüm. Şimdiye kadar idrar ya da kan testi yaptırmadım ama çok merak ediyorum. Bu zamana kadar çok hafif kasık ve bacak kasılmaları dışında hiçbir belirtim olmadı. Benimki 5.gün embriyosu ve tek adetti. Bugün kan testi yaptırsam çıkar mı acaba sonuç? Test günüm 20 temmuz aslında ama dayanamayacağım sanırım
Hadi güzel haberlerle gel inşallahBenimde 6 temmuz trnsferim. Sabah kan verdim beklemek cok zorr
Tamm teşekkürlerBen de de ilaçlarlardan beri kabızlık oldu. Dupholac diye bir ilaç verdi şurup gibi onu içiyorum. Fayda sağladı normal yolla geçmese doktoruna danışıp bunu kullan..
Ooo ben 2 gündür salya sümük ağlıyorum, şöyle bir düşünüyorum niye diye? Resmen ağlamak için kendime sebep bulmakta zorlanıyorumŞu an ne desem yalan olur vallahi kendimi tanıyamıyorum bu ilaçlar her şeyi değiştirdi. Oturup ağlayadabilirimtek embriyo olduğu için idrarda görünmez belki kanda çıkar diye kan testi yaptırayım direkt diyorum bakalım :)
Merhaba siz pozitifin ardindan tekrardan idrar test yada kan verdinizmi acaba ben bi daha yapmaya korkuyorumOoo ben 2 gündür salya sümük ağlıyorum, şöyle bir düşünüyorum niye diye? Resmen ağlamak için kendime sebep bulmakta zorlanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah inşallah sağlıkla kucağına almaya nasib eylesin mevlâmMerhaba kızlar, 8 temmuz transfer 5.gün embriyosu bugün 7.günüm. İdrar testi yaptım sonuç böyle çıktı. İkinci çizgi var görünüyor ne dersiniz :)
Çok teşekkür ederim. Emin olamıyorum henüz ama var gibi. Pazartesi kan testi yaptıracağım emin olmak içinHayırlı uğurlu olsun inşallah inşallah sağlıkla kucağına almaya nasib eylesin mevlâm❤
Hayirli olsun, saglikla ilerlesin saglikla kucaginiza alin insallahMerhaba kızlar, 8 temmuz transfer 5.gün embriyosu bugün 7.günüm. İdrar testi yaptım sonuç böyle çıktı. İkinci çizgi var görünüyor ne dersiniz :)
Neden emin olamiyorsunuz?Çok teşekkür ederim. Emin olamıyorum henüz ama var gibi. Pazartesi kan testi yaptıracağım emin olmak için
İkinci çizgi daha silik diye:) o kadar heyecanlıyım ki inanın düzgün düşünemiyorum :)Neden emin olamiyorsunuz?
Çok teşekkür ederimmHayirli olsun, saglikla ilerlesin saglikla kucaginiza alin insallah
İkinci cizginin varligi yeterli :)İkinci çizgi daha silik diye:) o kadar heyecanlıyım ki inanın düzgün düşünemiyorum :)
Hayırlı olsunMerhaba kızlar, 8 temmuz transfer 5.gün embriyosu bugün 7.günüm. İdrar testi yaptım sonuç böyle çıktı. İkinci çizgi var görünüyor ne dersiniz :)
Merhaba, tek mi cift embriyo mu transfer edildi?Çok teşekkür ederim. Emin olamıyorum henüz ama var gibi. Pazartesi kan testi yaptıracağım emin olmak için
Teşekkür ederimmTebriklerKaçıncı gün embriyosu kaç adet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?