2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hoşgeldin topiğe, benim de 3. Günüm. Hep beraber bekleriz artık burda

Canım benim de transfer sonrası ilk fitille kahverengi kanamam oldu transferim zor geçti ona yordum açıkçası sorun olacağını sanmıyorum sen de hiç takma kafana

İyi de idrar testi ne alaka anlamadım. Kanda bile belli olmazken idrar testi yap demesi çok tuhaf. Canım hemşirenin gününü bildiğinden emşn misin?
Enfeksiyon var mı yok mu diye istemiş idrar testi yazınca ben de gebelik sandım ufak bir yanlış anlaşılma olmuş ya da büyük bir yanlış anlaşılma

Canım benim de transfer sonrası ilk fitille kahverengi kanamam oldu transferim zor geçti ona yordum açıkçası sorun olacağını sanmıyorum sen de hiç takma kafana
İnşaallah öyledir bir çok sebebi olabilir biraz rahatlamaya ihtiyacımız var sanırım.. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Allah isteyen herkese hayırla bereketle sağlıkla güzellikle versin inşaallah...

Kizlar atesini ölcen var mi aranizda? Hamile cikanlarinizda mesela bir degisiklik var mi vucut sicakliginizda?
Ben olctum de pek bir degisiklik yok gibi

Öncelikle geçmiş olsun inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun benim ilk denemem kimyasal olmuştu ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet olmuştum
Bilemiyorum hiç bir tahmin yürütemiyorum. Her şey kısmet
Geçmiş olsun bişey soracağım size adet oldunuz mı benim de 7. Gün negatif oldu bugün 11. Günüm adet belirtim var daha olmadım bugün olmam lazım çünkü ilaçları 8 gündür bıraktım

Merhaba, ben de 4 Temmuz günü pgtli dondurulmuş 1 adet 5.gün embriyosu transferi oldum.Kramplar ve göğüs hassasiyeti belirtilerim vardı 2 gündür.Test günüm 18 Temmuz, aslında idrar testi yapmayacaktım ama dayanamadım sanırım.10.günde öğlen saatlerinde yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı. İlginçtir o günden beri hiç belirtimde kalmadı.Hiçbir şey hissetmiyorum. Pazartesi kan testiyle kesin sonucu öğrenicez.Çevremde bazı tup bebek yaptıranlar geç tutunabilir, kan testi daha güvenilir vs. bana moral vermeye çalışıyor ama pek umudum yok.Tutmayan embriyo vücuttan nasıl atılıyor, olumsuz olsa kanamam olurdu gibi yorumlar var.

Merhaba bende 7. Gün kan testi yapmıştım negatifti dün adet günümde olmadım bugün olmam lazım ilaçları da bıraktım 8 gündür yani kan testim yarın ama yapmayı düşünmüyorum negatif olacağını düşünüyorum bide adet belirtilerim çok arttı tutunma olmazsa vücutta benim bildiğim döngüde atılım sağlanıyor sizin adetiniz günü önemli

Normal adet tarihimin üzerinden 5 gün geçti. Belki de belirtilerim adet yaklaşma belirtisiydi.İlaçları kullanırken adet olunmuyor yazıyorlar.Teşekkür ederim.

Meraba 10.gün bende test yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama kanda pozitif çıktı ve değeri düşüktü ve şuan yeni 275 e yükseldi doktor geç tutunmuş dedi içinizi ferah tutun transferden sonra 17.gün ve hala hiç belirtim yok moral olsun size

Herkese mrb. 4 temmuzda OPU oldum. Bugun sabah regl oldum. 2.gunu pazara denk geldigi icin 3.gun muayeneye gidecegim. Bu sorun olur mu? Bir de yolun zor kismini astigimi saniyordum ama yine mi igneye basliyoruz dondurulmus transfer icin. Birisi sureci derli toplu anlatabilirse ne guzel olur. Okudukca korku basti bana

bu ay transferin yapılmaz bir adet daha görmen lazım benim 2. adetim bitti ilk adetin 21. günü iğne yaptılar 2. adet olunca corasprin ve estofem başladım bende senin gibi merak içinde bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…