- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.621
Hoşgeldin topiğe, benim de 3. Günüm. Hep beraber bekleriz artık burdaKızlar Selam benim de transferimin 3. günü henüz yazdıklarınızı okurken yazmaya karar verdim bu yolculuğu yaşayan her kadın birbirine yakındır. Tüp bebek tedavisinde her ihtimal var sonucu olumsuz olanlar da lütfen sevdiklerine sarılsın en güçlü olması gereken bizlerizMutlaka güzel günler olacak umutsuzluğa kapılmayalım
Canım benim de transfer sonrası ilk fitille kahverengi kanamam oldu transferim zor geçti ona yordum açıkçası sorun olacağını sanmıyorum sen de hiç takma kafanaBugün transferden sonra 3. Günüm.. 2 gündür Lekelenme var üstüne bel ve kasık ağrım arttı. Hemşire bugün bi idrar testi yap dedi. Aşırı erken bir vakit değil mi test için? Lekeler tuttuğu için mi tutmadığı için mi... Buraya yazınca biraz rahatlıyorum..
Birlikte mutlu haber alırız inşallahHoşgeldin topiğe, benim de 3. Günüm. Hep beraber bekleriz artık burda
Enfeksiyon var mı yok mu diye istemiş idrar testi yazınca ben de gebelik sandım ufak bir yanlış anlaşılma olmuş ya da büyük bir yanlış anlaşılmaİyi de idrar testi ne alaka anlamadım. Kanda bile belli olmazken idrar testi yap demesi çok tuhaf. Canım hemşirenin gününü bildiğinden emşn misin?
İnşaallah öyledir bir çok sebebi olabilir biraz rahatlamaya ihtiyacımız var sanırım.. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Allah isteyen herkese hayırla bereketle sağlıkla güzellikle versin inşaallah...Canım benim de transfer sonrası ilk fitille kahverengi kanamam oldu transferim zor geçti ona yordum açıkçası sorun olacağını sanmıyorum sen de hiç takma kafana
O da düzgün anlatsaymış canımmmmEnfeksiyon var mı yok mu diye istemiş idrar testi yazınca ben de gebelik sandım ufak bir yanlış anlaşılma olmuş ya da büyük bir yanlış anlaşılma
Tabi canım idrar testi deyince transferi gerçekleşen birinin aklına başka ne gelebilirdiO da düzgün anlatsaymış canımmmm
9. gunun, hala direniyorumKızlar 6. Gün transferi saymazsam, kasık ağrılarım azaldı baya. Göğüste dolgunluk devam ediyor. Test yapsam ne çıkar bilmiyorumbugün test yapan yok mu
Maşallah sizin 3 gün ödesiniz benden9. gunun, hala direniyorum
Öncelikle geçmiş olsun inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun benim ilk denemem kimyasal olmuştu ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet olmuştum
Geçmiş olsun bişey soracağım size adet oldunuz mı benim de 7. Gün negatif oldu bugün 11. Günüm adet belirtim var daha olmadım bugün olmam lazım çünkü ilaçları 8 gündür bıraktımBilemiyorum hiç bir tahmin yürütemiyorum. Her şey kısmet
Merhaba bende 7. Gün kan testi yapmıştım negatifti dün adet günümde olmadım bugün olmam lazım ilaçları da bıraktım 8 gündür yani kan testim yarın ama yapmayı düşünmüyorum negatif olacağını düşünüyorum bide adet belirtilerim çok arttı tutunma olmazsa vücutta benim bildiğim döngüde atılım sağlanıyor sizin adetiniz günü önemliMerhaba, ben de 4 Temmuz günü pgtli dondurulmuş 1 adet 5.gün embriyosu transferi oldum.Kramplar ve göğüs hassasiyeti belirtilerim vardı 2 gündür.Test günüm 18 Temmuz, aslında idrar testi yapmayacaktım ama dayanamadım sanırım.10.günde öğlen saatlerinde yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı. İlginçtir o günden beri hiç belirtimde kalmadı.Hiçbir şey hissetmiyorum. Pazartesi kan testiyle kesin sonucu öğrenicez.Çevremde bazı tup bebek yaptıranlar geç tutunabilir, kan testi daha güvenilir vs. bana moral vermeye çalışıyor ama pek umudum yok.Tutmayan embriyo vücuttan nasıl atılıyor, olumsuz olsa kanamam olurdu gibi yorumlar var.
Normal adet tarihimin üzerinden 5 gün geçti. Belki de belirtilerim adet yaklaşma belirtisiydi.İlaçları kullanırken adet olunmuyor yazıyorlar.Teşekkür ederim.Merhaba bende 7. Gün kan testi yapmıştım negatifti dün adet günümde olmadım bugün olmam lazım ilaçları da bıraktım 8 gündür yani kan testim yarın ama yapmayı düşünmüyorum negatif olacağını düşünüyorum bide adet belirtilerim çok arttı tutunma olmazsa vücutta benim bildiğim döngüde atılım sağlanıyor sizin adetiniz günü önemli
Meraba 10.gün bende test yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama kanda pozitif çıktı ve değeri düşüktü ve şuan yeni 275 e yükseldi doktor geç tutunmuş dedi içinizi ferah tutun transferden sonra 17.gün ve hala hiç belirtim yok moral olsun sizeMerhaba, ben de 4 Temmuz günü pgtli dondurulmuş 1 adet 5.gün embriyosu transferi oldum.Kramplar ve göğüs hassasiyeti belirtilerim vardı 2 gündür.Test günüm 18 Temmuz, aslında idrar testi yapmayacaktım ama dayanamadım sanırım.10.günde öğlen saatlerinde yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı. İlginçtir o günden beri hiç belirtimde kalmadı.Hiçbir şey hissetmiyorum. Pazartesi kan testiyle kesin sonucu öğrenicez.Çevremde bazı tup bebek yaptıranlar geç tutunabilir, kan testi daha güvenilir vs. bana moral vermeye çalışıyor ama pek umudum yok.Tutmayan embriyo vücuttan nasıl atılıyor, olumsuz olsa kanamam olurdu gibi yorumlar var.
bu ay transferin yapılmaz bir adet daha görmen lazım benim 2. adetim bitti ilk adetin 21. günü iğne yaptılar 2. adet olunca corasprin ve estofem başladım bende senin gibi merak içinde bekliyorumHerkese mrb. 4 temmuzda OPU oldum. Bugun sabah regl oldum. 2.gunu pazara denk geldigi icin 3.gun muayeneye gidecegim. Bu sorun olur mu? Bir de yolun zor kismini astigimi saniyordum ama yine mi igneye basliyoruz dondurulmus transfer icin. Birisi sureci derli toplu anlatabilirse ne guzel olur. Okudukca korku basti bana
Evet çizgiyi net ben de görüyorum. İnş yarın da koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?