2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

İnternette 130 tl yazıyor geçen sene yazdırarak almıştım ama hatırlamıyorum ne kdara aldığımı. Bugün doktorumla görüştüm zaten başlamadı tedaviye önce aldığım kiloyu verememi istedi 2 ay erteledi transferi şimdi diyetisyene başlıyorum

Bebeğin için iki ay daha sabredeceksin, herşey gönlünce olur umarım

Benim 10.günüm silik çizgi var kanda da pozitif gibi artarsa belim ve kasıklarımda batma var aynı şekilde bide çok sık tuvalete çıkıyorum inşallah pozitif haberini alırız

Belirtilerim devam ediyor. Bugün 13. Günüm adet olacakmış gibi ağrı farklı bir ağrıya döndü göğüslerim çok hassaslaştı. Baş ağrısı eklendi, bir de sürekli uyuma isteği

benim bu gün 9. günüm ve kasık ağrım arttı . ara ara bel ve bacak ağrısıda devam ediyor ama eskisi kadar çok değil. göğüs ağrısı hep var zaten hormon ilaçları yarın bende test vereceğim

Bence idrar testiyle hic kafanizi karistirmayin. Kan testinizde cikar artik zaten, en guveniliri kanda bakmak.

Merhaba, tedaviniz hayirli olsun oncelikle. Ben de OPU zamani ayni sekilde hafta sonuna denk gelmisti 3.gun gitmistim korka korka. Transfer icin de isterseniz bir doktorunuza sorun belki ilaclara baslamanizi ister ikinci gunde? yarin da muayene olursunuz.

Transfer kismi icinde aslinda oldukca kolay - beklemeler haric-

Bir uzun bir de kisa protokol var, adetinizle cagirdigi icin kisa olacagini dusunuyorum, benim de oyle oldu, digerinin detaylarini ben de bilmiyorum.
Adetin 2.gunu her sey yolundaysa ve ilacli transferse (bir de naturel olabiliyor) estrofem almaya basliyorsunuz. 10 gun kullandiktan sonra tekrar kontrole gidiyorsunuz. Rahim durumuna gore ne zaman transfer olabilecegini belirleyip ondan 5 gun once de progesteron icerikli ilaclara basliyorsunuz. (bu kisimda igne ya da fitil ya da her ikisi olabiliyor)
Transfer islemi acısız ağrısız 5 dklik bir islem, idrara sıkışık olmak tek zorluğu diyebilirim. Sonrasında da doktorunuzun verdiği test günün beklemek kalıyor size.

Adetin 2.günü ilaçlara başlayıp 18-21.günleri ortalama transfer olup, ondan sonraki 9-12.gün civarı da sonucu görüyorsunuz.

Canim senin zaten ilk bi idrar testin negatifti ustune bir tane daha yapmistin o pozitif demistin. Ama muhtemelen ikinci idrar testinde gordugun de kuruma cizgisi ya da testin kendi cizgisiydi. Cunku pozitif olup kimyasala donse bile, hemen sifirlanamaz 2 gunde, degerin kanda dusuk de olsa cikmaliydi.. yani muhtemelen bastan tutmamis cok uzuldum ama hayirlisi buymus demek disinda yapacak birsey yok… insallah bir dahaki sefere sana sımsıkı tutunur

Çok üzüldüm, biliyorum ki şu anda ne desem boş gelecek ama ben 2.transferimde pozitifi gördüm.
Senin yaşın da genç bugün üzüleceksin ama yakında pozitif gördüğünde bugünleri unutacaksın.

Anne ya da babada sorun olsa da olmasa da embriyoların belirli bir kısmı genetik olarak sağlıklı olmuyor. Ben bir doğal gebelik kaybı yaşadım geçen yıl 8. hafta da o zaman da doktor aynı şeyi söylemişti, sonra başarısız transfer sonrası araştırdığımda da aynı sonuca vardım. Embriyoya genetik test maliyetli bir işlem o yüzden özellikle gençse anne doktorlar transferi deniyor öncelikle. Sen böyle bir embriyoya denk gelmiş olabilirsin ya da rahimle ilgili gözden kaçmış bir sorun olabilir, onu da değerlendirecektir doktorun. İlk transferi biraz da seni ve vücudunu öğrenme gibi düşünüyorlar her ne kadar bizler için zor olsa da mantıklı aslında.
Çok yakında yeni denemelerin planını yapmaya başlayacaksın, için umut dolacak. Olmaz sanıyorsun ama olacak. Sevgiyle sarılıyorum sana

Kızlar benim de 7. günümde erken gebelik testim pozitif çıktı.kan testi yaptırmadım henüz. Dün yani 8.gün akşam kahverengi leke ve minik pütür şeklinde akıntım oldu bugün sabah da hafiften devam ediyor. Kasık bel bacak ağrım var, sürekli uyumak istiyorum. Dün sabah 3 buçuk saat yolculuk yaptım denize girmesem de biraz yürüdüm sahilde oturdum vs acaba bunlarla zarar mı verdim diye çok korkuyorum. Kahverengi lekelenme normal diyorlar ama @AdenDeniz2022 dedikten sonra erken gebelik testine güvenim kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…