- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.681
Ne güzel sağlıkla kavuşursun inşallah darısı başıma bende betül hanımdayım 11 temmuzda transfer oldu bekliyoruz bakalımBende bursada betül hanımdayım 29 haziranda transfer oldum ve bugün 11.günüm pozitif gördüm
İnternette 130 tl yazıyor geçen sene yazdırarak almıştım ama hatırlamıyorum ne kdara aldığımı. Bugün doktorumla görüştüm zaten başlamadı tedaviye önce aldığım kiloyu verememi istedi 2 ay erteledi transferi şimdi diyetisyene başlıyorumKaça alıyorsun canım özel olarak. Çünkü devlet karşılıyor. Ben kadın doğuma gidip estrofem oksapar progestan hepsini yazdırdım. Bi kere ben de Progestanı yazdırmadan almıştım geçen sene, ama şimdi herşeyin fiyatı yükseldi
Çok güzelll hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Bebeğin için iki ay daha sabredeceksin, herşey gönlünce olur umarımİnternette 130 tl yazıyor geçen sene yazdırarak almıştım ama hatırlamıyorum ne kdara aldığımı. Bugün doktorumla görüştüm zaten başlamadı tedaviye önce aldığım kiloyu verememi istedi 2 ay erteledi transferi şimdi diyetisyene başlıyorum
Tebrik ederim canım gözün aydınKızlaar günaydın benim bugün 10.günüm testim nasıl sizce cuma günü kan vermiştim 21 çıkmıştı bu sabah da test yaptım böyle çıktı
Sagol canımTebrik ederim canım gözün aydın
Benim 10.günüm silik çizgi var kanda da pozitif gibi artarsaE Emasilo P Paapaatyyaa ve hamile olan diger kizlar, onceden var olan belirtileriniz devam ediyor mu?
Bende 9. gun itibariyle ara ara hissedilen bel ve hafif kasik agrisi disinda sanki birsey kalmadi… yarin tes gunum bekliyorum…
Belirtilerim devam ediyor. Bugün 13. Günüm adet olacakmış gibi ağrı farklı bir ağrıya döndü göğüslerim çok hassaslaştı. Baş ağrısı eklendi, bir de sürekli uyuma isteğiE Emasilo P Paapaatyyaa ve hamile olan diger kizlar, onceden var olan belirtileriniz devam ediyor mu?
Bende 9. gun itibariyle ara ara hissedilen bel ve hafif kasik agrisi disinda sanki birsey kalmadi… yarin tes gunum bekliyorum…
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahKızlaar günaydın benim bugün 10.günüm testim nasıl sizce cuma günü kan vermiştim 21 çıkmıştı bu sabah da test yaptım böyle çıktı
İnşallahOhh çok şükür. En azından sil baştan başlamayacaksın. Deneye deneye pozitifi göreceksin inşallah
benim bu gün 9. günüm ve kasık ağrım arttı . ara ara bel ve bacak ağrısıda devam ediyor ama eskisi kadar çok değil. göğüs ağrısı hep var zaten hormon ilaçlarıE Emasilo P Paapaatyyaa ve hamile olan diger kizlar, onceden var olan belirtileriniz devam ediyor mu?
Merhaba, ben de 4 Temmuz günü pgtli dondurulmuş 1 adet 5.gün embriyosu transferi oldum.Kramplar ve göğüs hassasiyeti belirtilerim vardı 2 gündür.Test günüm 18 Temmuz, aslında idrar testi yapmayacaktım ama dayanamadım sanırım.10.günde öğlen saatlerinde yaptığım erken gebelik testi negatif çıktı. İlginçtir o günden beri hiç belirtimde kalmadı.Hiçbir şey hissetmiyorum. Pazartesi kan testiyle kesin sonucu öğrenicez.Çevremde bazı tup bebek yaptıranlar geç tutunabilir, kan testi daha güvenilir vs. bana moral vermeye çalışıyor ama pek umudum yok.Tutmayan embriyo vücuttan nasıl atılıyor, olumsuz olsa kanamam olurdu gibi yorumlar var.
Herkese mrb. 4 temmuzda OPU oldum. Bugun sabah regl oldum. 2.gunu pazara denk geldigi icin 3.gun muayeneye gidecegim. Bu sorun olur mu? Bir de yolun zor kismini astigimi saniyordum ama yine mi igneye basliyoruz dondurulmus transfer icin. Birisi sureci derli toplu anlatabilirse ne guzel olur. Okudukca korku basti bana
Herkese mrb. 4 temmuzda OPU oldum. Bugun sabah regl oldum. 2.gunu pazara denk geldigi icin 3.gun muayeneye gidecegim. Bu sorun olur mu? Bir de yolun zor kismini astigimi saniyordum ama yine mi igneye basliyoruz dondurulmus transfer icin. Birisi sureci derli toplu anlatabilirse ne guzel olur. Okudukca korku basti bana
Canim senin zaten ilk bi idrar testin negatifti ustune bir tane daha yapmistin o pozitif demistin. Ama muhtemelen ikinci idrar testinde gordugun de kuruma cizgisi ya da testin kendi cizgisiydi. Cunku pozitif olup kimyasala donse bile, hemen sifirlanamaz 2 gunde, degerin kanda dusuk de olsa cikmaliydi.. yani muhtemelen bastan tutmamis2 gün önce erken gebelik testin silik çizgi vardı. Dün şiddetli migren ağrısı çekince dayanamadım, majezik aldım. Bugün belirtilerim kaybolmaya başlayınca, test günüm pazartesiye beklemeden kan testi verdim ve sonuç 9. Gün negatif çıktı
merhabala kızlar
4 temmuzda transfer olmuştum bugün kan sonucum negatif çıktı ilk denememdi 29 yaşındayım 4aa 5. gün emriyosuydu doktor bile üzüldü olmamasına sizler neler diyosunuz başına gelen var mı böyle 2. denemede olma şansı var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?