- 11 Haziran 2022
- 66
- 61
- 3
- 27
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.701
Teşekkür ederimHayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
uzun uzun yazıp desteğin için çok teşekkür ederimÇok üzüldüm, biliyorum ki şu anda ne desem boş gelecek ama ben 2.transferimde pozitifi gördüm.
Senin yaşın da genç bugün üzüleceksin ama yakında pozitif gördüğünde bugünleri unutacaksın.
Anne ya da babada sorun olsa da olmasa da embriyoların belirli bir kısmı genetik olarak sağlıklı olmuyor. Ben bir doğal gebelik kaybı yaşadım geçen yıl 8. hafta da o zaman da doktor aynı şeyi söylemişti, sonra başarısız transfer sonrası araştırdığımda da aynı sonuca vardım. Embriyoya genetik test maliyetli bir işlem o yüzden özellikle gençse anne doktorlar transferi deniyor öncelikle. Sen böyle bir embriyoya denk gelmiş olabilirsin ya da rahimle ilgili gözden kaçmış bir sorun olabilir, onu da değerlendirecektir doktorun. İlk transferi biraz da seni ve vücudunu öğrenme gibi düşünüyorlar her ne kadar bizler için zor olsa da mantıklı aslında.
Çok yakında yeni denemelerin planını yapmaya başlayacaksın, için umut dolacak. Olmaz sanıyorsun ama olacak. Sevgiyle sarılıyorum sana
Ne guzel anlatmissin cnm. Insallah dedigin gibi olur ki, benim sadece estrofem kullanmam bile cok zor oluyor. Vucudum ilaclara cok tepki veriyor. Sisiyorum da sisiyorum. Metabolizmam zaten cok yavas, ilac aldigimda adeta duruyor ve beni cok yoruyor, ne hareket edebiliyorum ne nefes alabiliyorum. Bu yoldaki herkese kolayliklar dilerimTransfer kismi icinde aslinda oldukca kolay - beklemeler haric-
Bir uzun bir de kisa protokol var, adetinizle cagirdigi icin kisa olacagini dusunuyorum, benim de oyle oldu, digerinin detaylarini ben de bilmiyorum.
Adetin 2.gunu her sey yolundaysa ve ilacli transferse (bir de naturel olabiliyor) estrofem almaya basliyorsunuz. 10 gun kullandiktan sonra tekrar kontrole gidiyorsunuz. Rahim durumuna gore ne zaman transfer olabilecegini belirleyip ondan 5 gun once de progesteron icerikli ilaclara basliyorsunuz. (bu kisimda igne ya da fitil ya da her ikisi olabiliyor)
Transfer islemi acısız ağrısız 5 dklik bir islem, idrara sıkışık olmak tek zorluğu diyebilirim. Sonrasında da doktorunuzun verdiği test günün beklemek kalıyor size.
Adetin 2.günü ilaçlara başlayıp 18-21.günleri ortalama transfer olup, ondan sonraki 9-12.gün civarı da sonucu görüyorsunuz.
Aaaa ne güzel, fotosu var mı? 5. Gün embriyosu muKızlar 8.gunu idrar testim negatif bugun 10.gun pozitif idrar testine inanmayın
Benim erken gebelik testi sonrası müjdeyi verince, akşam çok şiddetli migren ağrım tuttu parol falan etki etmeyince ağrının şiddetine dayanamadım, majezik içtim. Bence bunu etkisi de olabilir, zaten hayatımda ne zaman iyi bir haberi erken versem o tersine döndü hayatımdaKızlar benim de 7. günümde erken gebelik testim pozitif çıktı.kan testi yaptırmadım henüz. Dün yani 8.gün akşam kahverengi leke ve minik pütür şeklinde akıntım oldu bugün sabah da hafiften devam ediyor. Kasık bel bacak ağrım var, sürekli uyumak istiyorum. Dün sabah 3 buçuk saat yolculuk yaptım denize girmesem de biraz yürüdüm sahilde oturdum vs acaba bunlarla zarar mı verdim diye çok korkuyorum. Kahverengi lekelenme normal diyorlar ama @AdenDeniz2022 dedikten sonra erken gebelik testine güvenim kalmadı.
Bel ve kasık ağrım arada sırada oluyor. Göğüs hassasiyetim devam. Ben 14 Temmuz’da kan verdim 86 çıktı. Bugün de 149 çıktı , iki kat artmadıE Emasilo @Paapaatyyaa ve hamile olan diger kizlar, onceden var olan belirtileriniz devam ediyor mu?
Bende 9. gun itibariyle ara ara hissedilen bel ve hafif kasik agrisi disinda sanki birsey kalmadi… yarin tes gunum bekliyorum…
İyi düşün iyi olsun. %60 en az diyorlar, seninki geçmiş canım, hemen karamsarlığa kapılmaBel ve kasık ağrım arada sırada oluyor. Göğüs hassasiyetim devam. Ben 14 Temmuz’da kan verdim 86 çıktı. Bugün de 149 çıktı , iki kat artmadıiki gün sonra tekrar istediler ama bilmiyorum
Merhaba teşekkür ederim.. öncelikle üzülme sakın benimde bu ikinci denememdi seni anlayabiliyorum ki benim kan sonucum pozitif çıkmasına rağmen halen çok sevinemiyorum inan çünkü daha kese ,kalp atışı ,vs.. belli değil ki belli olsa bile ilk 3 ay düşük tehlikesi oluyor biliyorsun tüm gebeliklerde ...Merhaba, hayırlı olsun. Ben de senin yaşlarındayım. 5. Gün embriyosu 1. Kalite 7 temmuzda transfer oldum. Ama bugün baktım kanda sonuç negatifSen transfer sonrası ne yaptın? Süreci nasıl geçirdin? Ya ben nerde hata yaptım, 3 gün sonra uçak yolculuğu yaptım. Başka hep evdeydim, yavaşça yürüdüm. Bana biraz tüyo verir misin?
Ohhh misler misiiiiMerhaba herkese
Bugün test günümdü, ve 255 değeri çıktı. 5.gün embriyosu idi 2 adet. Çok sevindik tabiki, acaba 2 adet transfer için bu değer normalmi, bana biraz düşük geldi. Tek mi çift mi bilemedik2 gün sonra tekrar test yaptıracağız. Kafalarda sorular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Burdan paylaşmak istedim bu mutluluğumu. Daha erken diye kimseye söylemiyorum
Ne guzel anlatmissin cnm. Insallah dedigin gibi olur ki, benim sadece estrofem kullanmam bile cok zor oluyor. Vucudum ilaclara cok tepki veriyor. Sisiyorum da sisiyorum. Metabolizmam zaten cok yavas, ilac aldigimda adeta duruyor ve beni cok yoruyor, ne hareket edebiliyorum ne nefes alabiliyorum. Bu yoldaki herkese kolayliklar dilerim*Bir de transfer gercekten acisiz mi, agri esigim cok dusuk ve muayene olurken bile cok geriliyorum, zorlaniyorum. Anestezi istesem mi diye dusunmuyor degilim.
selamlar arkadaşlar pozitifi gören herkesi kutluyorum
diğer yoldaşlarıma sarılıyorum, eminim en kısa zamanda biz de bebeklerimize kavuşacağız
şunu öğrenmek istiyorum, en erken taze transfer yumurta toplandıktan kaç gün sonra oluyor? arada bir adet görmek gerekiyor sanırım değil mi?
Merhaba herkese
Bugün test günümdü, ve 255 değeri çıktı. 5.gün embriyosu idi 2 adet. Çok sevindik tabiki, acaba 2 adet transfer için bu değer normalmi, bana biraz düşük geldi. Tek mi çift mi bilemedik2 gün sonra tekrar test yaptıracağız. Kafalarda sorular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Burdan paylaşmak istedim bu mutluluğumu. Daha erken diye kimseye söylemiyorum
Aynı gün transfer olmuşuz benim de 13 temmuz 5. Gün embriyosu çift transferOhhh misler misiiiitebrik ederimm
Kaçıncı gün test yaptırmıs oldunuz yani
Benimde 5. Gün iki tane embriyo transferi yapıldı =)
Biri orta biri iyi kalite dedi embriyolog
Hayırlısı ile bizde güzel haberleri alırız insallah sizin gibi
Herhangi bi belirtiniz var mıydı birde
13 temmuzda transferim oldu benim
Suanlık herhangi bi belirtim yok
Sonucunuz ne oldu acaba
Mehaba P Pemberuyam42 acaba kacinci gun embriyosuydu?Kızlar 8.gunu idrar testim negatif bugun 10.gun pozitif idrar testine inanmayın
Bazen bastan daha az artip sonradan katlanarak gidebiliyor. Yol cetrefilli evet, ama umutlu olBel ve kasık ağrım arada sırada oluyor. Göğüs hassasiyetim devam. Ben 14 Temmuz’da kan verdim 86 çıktı. Bugün de 149 çıktı , iki kat artmadıiki gün sonra tekrar istediler ama bilmiyorum
Cok guzel haber, Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alinMerhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?