2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

uzun uzun yazıp desteğin için çok teşekkür ederim
doktorum yaşınız genç genetiğe göndermek istemiyorum dedi
emriyoların çok iyi illaki biri olur sen gebe kalırsın eminim dedi senin dediğin gibi şansa bu gelmiş olabilir dedi
birsürü başka test istedi birde eşimle ikinize kromozom testi istedi

Ne guzel anlatmissin cnm. Insallah dedigin gibi olur ki, benim sadece estrofem kullanmam bile cok zor oluyor. Vucudum ilaclara cok tepki veriyor. Sisiyorum da sisiyorum. Metabolizmam zaten cok yavas, ilac aldigimda adeta duruyor ve beni cok yoruyor, ne hareket edebiliyorum ne nefes alabiliyorum. Bu yoldaki herkese kolayliklar dilerim *Bir de transfer gercekten acisiz mi, agri esigim cok dusuk ve muayene olurken bile cok geriliyorum, zorlaniyorum. Anestezi istesem mi diye dusunmuyor degilim.

Benim erken gebelik testi sonrası müjdeyi verince, akşam çok şiddetli migren ağrım tuttu parol falan etki etmeyince ağrının şiddetine dayanamadım, majezik içtim. Bence bunu etkisi de olabilir, zaten hayatımda ne zaman iyi bir haberi erken versem o tersine döndü hayatımda İnşallah senin hep pozitif kalır

E Emasilo @Paapaatyyaa ve hamile olan diger kizlar, onceden var olan belirtileriniz devam ediyor mu?
Bende 9. gun itibariyle ara ara hissedilen bel ve hafif kasik agrisi disinda sanki birsey kalmadi… yarin tes gunum bekliyorum…
Bel ve kasık ağrım arada sırada oluyor. Göğüs hassasiyetim devam. Ben 14 Temmuz’da kan verdim 86 çıktı. Bugün de 149 çıktı , iki kat artmadı iki gün sonra tekrar istediler ama bilmiyorum

Bel ve kasık ağrım arada sırada oluyor. Göğüs hassasiyetim devam. Ben 14 Temmuz’da kan verdim 86 çıktı. Bugün de 149 çıktı , iki kat artmadı iki gün sonra tekrar istediler ama bilmiyorum
İyi düşün iyi olsun. %60 en az diyorlar, seninki geçmiş canım, hemen karamsarlığa kapılma

Merhaba herkese
Bugün test günümdü, ve 255 değeri çıktı. 5.gün embriyosu idi 2 adet. Çok sevindik tabiki, acaba 2 adet transfer için bu değer normalmi, bana biraz düşük geldi. Tek mi çift mi bilemedik 2 gün sonra tekrar test yaptıracağız. Kafalarda sorular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Burdan paylaşmak istedim bu mutluluğumu. Daha erken diye kimseye söylemiyorum

selamlar arkadaşlar pozitifi gören herkesi kutluyorum
diğer yoldaşlarıma sarılıyorum, eminim en kısa zamanda biz de bebeklerimize kavuşacağız
şunu öğrenmek istiyorum, en erken taze transfer yumurta toplandıktan kaç gün sonra oluyor? arada bir adet görmek gerekiyor sanırım değil mi?

Merhaba teşekkür ederim.. öncelikle üzülme sakın benimde bu ikinci denememdi seni anlayabiliyorum ki benim kan sonucum pozitif çıkmasına rağmen halen çok sevinemiyorum inan çünkü daha kese ,kalp atışı ,vs.. belli değil ki belli olsa bile ilk 3 ay düşük tehlikesi oluyor biliyorsun tüm gebeliklerde ...
soruna gelince de inan hiç özel bir şey yapmadım sadece ilaçlarımı düzenli içtim ve çok fazla hareket etmedim
Moralini yüksek tut ve sakın umudunu kaybetme lütfen

Ohhh misler misiiii tebrik ederimm
Kaçıncı gün test yaptırmıs oldunuz yani
Benimde 5. Gün iki tane embriyo transferi yapıldı =)
Biri orta biri iyi kalite dedi embriyolog
Hayırlısı ile bizde güzel haberleri alırız insallah sizin gibi
Herhangi bi belirtiniz var mıydı birde
13 temmuzda transferim oldu benim
Suanlık herhangi bi belirtim yok

Normal muayene gibi aslında hem de embriyo(lar) verilirken izleyebiliyorsun bu da artısı. Ama tabi muayene kısmı da seni geriyorsa doktorunla konuşup anestezi talep edebilirsin

Taze transfer yumurta toplama yapılan döngünüzde yapılıyor. Yumurtalar toplanıp 3 ya da 5. Güne götürülüp geri rahme koyuluyor. (2., 5. Ya da 6. Günde de olabiliyor)

Çok tebrik ediyorum, sağlıkla artsın, sağlıkla ilerlesin

Ben de dün 12. Günümdü tekrar kan verdim. 456 olmuş. Biraz korkmuştum açıkçası 9.gün 92 çıkmıştı sonucum.
8. Ve 9. Gün evde yaptığım testleri de ekleyeyim belki test yapma gününü belirlerken fikir verir. İkisi de normal test erken genelik değil.

Eklentiler

• A6A6BCB0-0F12-4724-A4B7-27CC59CC7839.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 71
  • E42050B3-2C33-4AB9-970F-F2E9CCBAAD1E.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 68
Aynı gün transfer olmuşuz benim de 13 temmuz 5. Gün embriyosu çift transfer

Bazen bastan daha az artip sonradan katlanarak gidebiliyor. Yol cetrefilli evet, ama umutlu ol insallah saglikla devam etsin

Cok guzel haber, Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…