2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kizlar valla yat yat ben duramadim bugun duş aldim hazirlandim disari ciktim dolastim geldim iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama yatmaktanda sıkıldim siz nasil bekliyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz

Çok teşekkür ederim çok sağolun darısı sizin başınıza inşallah ben çok direndim tam 10 gün sonra yaptırdım testi yani doktprun dediği zamanda. Kasıklarımda ve sağ bacağımda hafif ağrılar hissediyordum ara ara. 2 gün öncede hafif kanamam oldu ama doktorum korkulcak birşey olmadığını belirtti. Tahminimden rahat geçirsim süreci. Size tavsiyem içinizi rahat tutun aklınızı bulandırmayın 13. Temmuz ozmn test gününüz 23 ü fln olacak sanırım. Bekleyin sabredin güzel haberler alacaksınız inşallah

Kizlar valla yat yat ben duramadim bugun duş aldim hazirlandim disari ciktim dolastim geldim iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama yatmaktanda sıkıldim siz nasil bekliyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz
Bence iyi yapmışsın, şahsen bende transferin 5.günü aynısını yaptım ve çok iyi geldi. Kendimizi çok sıkıyoruz korkudan endişeden bu seferde psikolojimiz bozuluhor. Bana doktorum demişti, ağır spor ve yük kaldırma, uzanma ani oturup kalkmalar haricinde normal hayatına devam edebilirsin diye. Çok güvendim doktoruma sadece dikkat ettim, dışarı çıkrım arabayla dolaştım sonucunda da pozitifi gördüm

Yaaa inşaallah geçmek bilmiyor.. Nasıl gidiyor senin? Ben de kasık ve bel ağrısı var biraz..
Valla bende suan herhangi bi ağrı falan yok kuzu
Çok arada regl ağrısı gibi bi ağrım oluyor ara ara
O kadar onun dısında bişey yok
Lekelenme vs

Çok teşekkür ederim çok sağolun darısı sizin başınıza inşallah ben çok direndim tam 10 gün sonra yaptırdım testi yani doktprun dediği zamanda. Kasıklarımda ve sağ bacağımda hafif ağrılar hissediyordum ara ara. 2 gün öncede hafif kanamam oldu ama doktorum korkulcak birşey olmadığını belirtti. Tahminimden rahat geçirsim süreci. Size tavsiyem içinizi rahat tutun aklınızı bulandırmayın 13. Temmuz ozmn test gününüz 23 ü fln olacak sanırım. Bekleyin sabredin güzel haberler alacaksınız inşallah

Belirti demesek de bende de hiç bir şey yok daha. İlaçlar bile yan etkilerini göstermiyor ben de

Bende dayanim diyorum ama sonucu direkt kan testinde görmektende korkuyorum
Benim suanlık bi belirtim yok
Lekelenmem falanda yok
22 sinde yani cuma günü çağırdılar kan testine =)
Çok heyecanlıyımmm
İnsallahh

Insallah saglikla alirsin kucagina bende pozitifi gorurum insallah beklemek cok zormus 3.gunum daha benim 15nde transfer oldum 27 si test günüm gecmiyor

23 temmuza verdi bana da ama ben de cuma kan yaparım sanırım. yaz rüzgarı 6. Günde kaset test yaptı belli oldu ya ondan bi cesaret şeytan dürtüyo
Bende yarın bi yapsam mı diyorum=)
Yapsakta çıkmazsa moralimizi bozmasak
Daha erken sonuçta
Ama bozarız garanti

Teşekkür ederim Sana da Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…