- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.721
%60 ı geçmiş stres olup bebişi etkilemeyinBel ve kasık ağrım arada sırada oluyor. Göğüs hassasiyetim devam. Ben 14 Temmuz’da kan verdim 86 çıktı. Bugün de 149 çıktı , iki kat artmadıiki gün sonra tekrar istediler ama bilmiyorum
Evett aynıAynı gün transfer olmuşuz benim de 13 temmuz 5. Gün embriyosu çift transfer
Çok teşekkür ederimOhhh misler misiiiitebrik ederimm
Kaçıncı gün test yaptırmıs oldunuz yani
Benimde 5. Gün iki tane embriyo transferi yapıldı =)
Biri orta biri iyi kalite dedi embriyolog
Hayırlısı ile bizde güzel haberleri alırız insallah sizin gibi
Herhangi bi belirtiniz var mıydı birde
13 temmuzda transferim oldu benim
Suanlık herhangi bi belirtim yok
Çok teşekkür ederimÇok tebrik ediyorum, sağlıkla artsın, sağlıkla ilerlesin
Bence iyi yapmışsın, şahsen bende transferin 5.günü aynısını yaptım ve çok iyi geldi. Kendimizi çok sıkıyoruz korkudan endişeden bu seferde psikolojimiz bozuluhor. Bana doktorum demişti, ağır spor ve yük kaldırma, uzanma ani oturup kalkmalar haricinde normal hayatına devam edebilirsin diye. Çok güvendim doktoruma sadece dikkat ettim, dışarı çıkrım arabayla dolaştım sonucunda da pozitifi gördümKizlar valla yat yat ben duramadim bugun duş aldim hazirlandim disari ciktim dolastim geldim iyimi yaptim kötümü bilmiyorum ama yatmaktanda sıkıldim siz nasil bekliyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz
YaaaEvett aynıseni takip ediyordum ben
İnsallahh güzel haberlee alırısss
Yaaainşaallah geçmek bilmiyor.. Nasıl gidiyor senin? Ben de kasık ve bel ağrısı var biraz..
Evet ama iki test arasında 3 gün var yani 2 kat artar diye bekledim ben canım, bilmiyorum valla karmakarışık oldumİyi düşün iyi olsun. %60 en az diyorlar, seninki geçmiş canım, hemen karamsarlığa kapılma
Çok teşekkür ederimOhhh misler misiiiitebrik ederimm
6. Gün Gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorumValla bende suan herhangi bi ağrı falan yok kuzu
Çok arada regl ağrısı gibi bi ağrım oluyor ara ara
O kadar onun dısında bişey yok
Lekelenme vs
Tekrarladığın zaman umarım daha güzel artarEvet ama iki test arasında 3 gün var yani 2 kat artar diye bekledim ben canım, bilmiyorum valla karmakarışık oldum
Belirti demesek de bende de hiç bir şey yok daha. İlaçlar bile yan etkilerini göstermiyor ben deOhhh misler misiiiitebrik ederimm
Bende dayanim diyorum ama sonucu direkt kan testinde görmektende korkuyorumÇok teşekkür ederimçok sağolun darısı sizin başınıza inşallah ben çok direndim tam 10 gün sonra yaptırdım testi yani doktprun dediği zamanda. Kasıklarımda ve sağ bacağımda hafif ağrılar hissediyordum ara ara. 2 gün öncede hafif kanamam oldu ama doktorum korkulcak birşey olmadığını belirtti. Tahminimden rahat geçirsim süreci. Size tavsiyem içinizi rahat tutun aklınızı bulandırmayın 13. Temmuz ozmn test gününüz 23 ü fln olacak sanırım. Bekleyin sabredin güzel haberler alacaksınız inşallah
Valla bende dayanır mıyım bilmiyorum6. Gün Gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Bende de yok =)Belirti demesek de bende de hiç bir şey yok daha. İlaçlar bile yan etkilerini göstermiyor ben de
Insallah saglikla alirsin kucagina bende pozitifi gorurum insallah beklemek cok zormus 3.gunum daha benim 15nde transfer oldum 27 si test günüm gecmiyorBence iyi yapmışsın, şahsen bende transferin 5.günü aynısını yaptım ve çok iyi geldi. Kendimizi çok sıkıyoruz korkudan endişeden bu seferde psikolojimiz bozuluhor. Bana doktorum demişti, ağır spor ve yük kaldırma, uzanma ani oturup kalkmalar haricinde normal hayatına devam edebilirsin diye. Çok güvendim doktoruma sadece dikkat ettim, dışarı çıkrım arabayla dolaştım sonucunda da pozitifi gördüm
23 temmuza verdi bana da ama ben de cuma kan yaparım sanırım. yaz rüzgarı 6. Günde kaset test yaptı belli oldu ya ondan bi cesaret şeytan dürtüyoValla bende dayanır mıyım bilmiyorumyapsak çıkmaz ama heralde
Benim test günüm cuma 22 temmuz
Senin ne zamana verdi
Bende yarın bi yapsam mı diyorum=)23 temmuza verdi bana da ama ben de cuma kan yaparım sanırım. yaz rüzgarı 6. Günde kaset test yaptı belli oldu ya ondan bi cesaret şeytan dürtüyo
Teşekkür ederimMerhaba teşekkür ederim.. öncelikle üzülme sakın benimde bu ikinci denememdi seni anlayabiliyorum ki benim kan sonucum pozitif çıkmasına rağmen halen çok sevinemiyorum inan çünkü daha kese ,kalp atışı ,vs.. belli değil ki belli olsa bile ilk 3 ay düşük tehlikesi oluyor biliyorsun tüm gebeliklerde ...
soruna gelince de inan hiç özel bir şey yapmadım sadece ilaçlarımı düzenli içtim ve çok fazla hareket etmedim
Moralini yüksek tut ve sakın umudunu kaybetme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?