- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.661
Evet 4 tane daha varCanım çok geçmiş olsun. Hepimiz bu süreçlerden geçiyoruz. Deneye deneye inşallah birgün bizimde evladımız olacak. Dondurulmuş yumurtan var mı?
4 embriyom daha var. Hipohipo benim tanım.Cok uzuldum canim insallah sonraki transferde olumlu olur Sorununuz neydi sizin ve kac embriyonuz var
Ben ilaçları 10.günde negatif olunca doktorun söylemiyle bıraktım ve 1 gün sonra da regli oldumKızlar merhaba daha önce yazmıştım 5. Gün embriyosu 6 temmuzda yapmıştım transferin 7. Günü kan testim 0.59 çıkmıştı bugün 10. Günüm test falan yapmadım ilaçlarımın hepsini kestim 7. Günde bütün hamilelik belirtilerim kayboldu yalnız bugün adet olmam lazım olmadım daha kasıklarım fena yanıyor adet olacağım eminim ama negatif olduktan kaç gün sonra adet görülür yada negatif gördükten kaç gün sonra adet oldunuz
Merhaba, ilk denemem 5aa ydı ama olmadı.merhabala kızlar
4 temmuzda transfer olmuştum bugün kan sonucum negatif çıktı ilk denememdi 29 yaşındayım 4aa 5. gün emriyosuydu doktor bile üzüldü olmamasına sizler neler diyosunuz başına gelen var mı böyle 2. denemede olma şansı var mı sizce
Benim bugün 11.gün bitti ilaçları da 7. Günde bıraktım herhalde yarın olurum artık normalde ayın 15 i olmam lazım ilaçlar çok etkiliyor maalesefBen ilaçları 10.günde negatif olunca doktorun söylemiyle bıraktım ve 1 gün sonra da regli oldum
yaşınız kaç acaba ve nerde tedavi görüyorsunuzEvet 4 tane daha var
kaçıncı denemeniz inşallah olumlu sonuclar alırsınızBenim bugün 11.gün bitti ilaçları da 7. Günde bıraktım herhalde yarın olurum artık normalde ayın 15 i olmam lazım ilaçlar çok etkiliyor maalesef
Evet canım bende daha çıkmaz diye eczaneden aldım en uygunuydu çıktı çok şükürteşekkür ederim
Benim ki 5. Gün embriyosu 6. Gün yaptım
Sende inşallah görürsün
Benim 3. Tüp bebek denemem 1. Sinden bir oğlum var Allah ım onu bana bağışlasın isteyen herkesin kucağı boş kalmasın inş 2. si dondurulmuştu olmadı bu düz 3. Denemem yarın 12. Günüm korkuyorum test yapmaya 7. Gün 0.59 görünce moralim sıfır oldu bide 5. Gün embriyosuydu bilemiyorum çok az arkadaşın 7. Gün negatif olup sonra pozitif görüyor bende de şans yok çıkmaz umudum yok oğlum kardeş istiyor onun için tekrar bu süreçleri yaşıyorumkaçıncı denemeniz inşallah olumlu sonuclar alırsınız
Ohh çok şükür. En azından sil baştan başlamayacaksın. Deneye deneye pozitifi göreceksin inşallahEvet 4 tane daha var
Cok yumurtasi toplananlar bekliyor sanirim 2 regl. Benim az yumurta toplandi, taze transfer yapilacakti ama dr. progesteronun 1den dusuk diyerek iptal etti. Ben de zaten opudan sonra 1 hafta epey zorlandim. Transfer olmamasi iyi oldu ama bayra denk geldigi icin iptal ettigini dusunuyorum cunku pregesteron zaten dusuk olmasi gerekiyor rahim kalinligi da normaldi. Siz boyle yazinca daha da merak ettim. Cok tskler cvp icin, pztsi gunu yazarim sonucu.bu ay transferin yapılmaz bir adet daha görmen lazım benim 2. adetim bitti ilk adetin 21. günü iğne yaptılar 2. adet olunca corasprin ve estofem başladım bende senin gibi merak içinde bekliyorum
Merhaba, hayırlı olsun. Ben de senin yaşlarındayım. 5. Gün embriyosu 1. Kalite 7 temmuzda transfer oldum. Ama bugün baktım kanda sonuç negatifKızlar tekrar selam
Transferin 6. Gününde dayanamayıp test yapmıştım 89 çıkmıştı bugün 8. Gün tekrar ettim 210 çıktı nasıl sizce ?
Normal test günüm 19 temmuz
Üzülme benim de negatifKızlar merhaba, kimseyi olumsuz haberlerle etkilemek istemem ama sanki burada paylaşmak sizlerle dertleşmek iyi geliyor. 11. Günümde test verdim ve negatif. 2. Tüp bebek denemesi de olumsuz oldu.
Aaa ama senin idrar testi pozitif cikmamis miydi?Merhaba, hayırlı olsun. Ben de senin yaşlarındayım. 5. Gün embriyosu 1. Kalite 7 temmuzda transfer oldum. Ama bugün baktım kanda sonuç negatifSen transfer sonrası ne yaptın? Süreci nasıl geçirdin? Ya ben nerde hata yaptım, 3 gün sonra uçak yolculuğu yaptım. Başka hep evdeydim, yavaşça yürüdüm. Bana biraz tüyo verir misin?
Ben yaptım, malesef kan testim negatifKızlar 6. Gün transferi saymazsam, kasık ağrılarım azaldı baya. Göğüste dolgunluk devam ediyor. Test yapsam ne çıkar bilmiyorumbugün test yapan yok mu
2 gün önce erken gebelik testin silik çizgi vardı. Dün şiddetli migren ağrısı çekince dayanamadım, majezik aldım. Bugün belirtilerim kaybolmaya başlayınca, test günüm pazartesiye beklemeden kan testi verdim ve sonuç 9. Gün negatif çıktıAaa ama senin idrar testi pozitif cikmamis miydi?
evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?