2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ben ilaçları 10.günde negatif olunca doktorun söylemiyle bıraktım ve 1 gün sonra da regli oldum

Merhaba, ilk denemem 5aa ydı ama olmadı.

Kızlar, 2.denemem de başarısız olunca doktor değiştirsem mi diye düşüncelere girdim. Dondurulmuş embriyo transferi hastaneden hastaneye nasıl oluyor bileniniz var mı? Ücretleri nedir daha önce tecrübe edenler yazarsa mutlu olurum. İlk transferim 5aa idi. 2.si 3ab

kaçıncı denemeniz inşallah olumlu sonuclar alırsınız
Benim 3. Tüp bebek denemem 1. Sinden bir oğlum var Allah ım onu bana bağışlasın isteyen herkesin kucağı boş kalmasın inş 2. si dondurulmuştu olmadı bu düz 3. Denemem yarın 12. Günüm korkuyorum test yapmaya 7. Gün 0.59 görünce moralim sıfır oldu bide 5. Gün embriyosuydu bilemiyorum çok az arkadaşın 7. Gün negatif olup sonra pozitif görüyor bende de şans yok çıkmaz umudum yok oğlum kardeş istiyor onun için tekrar bu süreçleri yaşıyorum

Arkadaşlar ben 5.gün taze embriyo transferi oldum . Transfer tarihim 10 Temmuz ne zaman idrar testi yapsam belli olur sizce bu 2 tüp bebek denemem çok kararsız test yapıp yapmama konusunda .

bu ay transferin yapılmaz bir adet daha görmen lazım benim 2. adetim bitti ilk adetin 21. günü iğne yaptılar 2. adet olunca corasprin ve estofem başladım bende senin gibi merak içinde bekliyorum
Cok yumurtasi toplananlar bekliyor sanirim 2 regl. Benim az yumurta toplandi, taze transfer yapilacakti ama dr. progesteronun 1den dusuk diyerek iptal etti. Ben de zaten opudan sonra 1 hafta epey zorlandim. Transfer olmamasi iyi oldu ama bayra denk geldigi icin iptal ettigini dusunuyorum cunku pregesteron zaten dusuk olmasi gerekiyor rahim kalinligi da normaldi. Siz boyle yazinca daha da merak ettim. Cok tskler cvp icin, pztsi gunu yazarim sonucu.

Kızlar tekrar selam
Transferin 6. Gününde dayanamayıp test yapmıştım 89 çıkmıştı bugün 8. Gün tekrar ettim 210 çıktı nasıl sizce ?
Normal test günüm 19 temmuz
Merhaba, hayırlı olsun. Ben de senin yaşlarındayım. 5. Gün embriyosu 1. Kalite 7 temmuzda transfer oldum. Ama bugün baktım kanda sonuç negatif Sen transfer sonrası ne yaptın? Süreci nasıl geçirdin? Ya ben nerde hata yaptım, 3 gün sonra uçak yolculuğu yaptım. Başka hep evdeydim, yavaşça yürüdüm. Bana biraz tüyo verir misin?

Aaa ama senin idrar testi pozitif cikmamis miydi?

Aaa ama senin idrar testi pozitif cikmamis miydi?
2 gün önce erken gebelik testin silik çizgi vardı. Dün şiddetli migren ağrısı çekince dayanamadım, majezik aldım. Bugün belirtilerim kaybolmaya başlayınca, test günüm pazartesiye beklemeden kan testi verdim ve sonuç 9. Gün negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…