2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

2. ya da 3. gun fark etmiyor. Hatta aslinda 4-5. gunler de gidilebiliyor ama en rahat goruntulenme 2.-3. gunlerde oldugu icin bu gunler tercih ediliyor.

Merhaba hanimlar, dondurulmus embriyo transferi icin gideceğim, bugun regl basladi, dr ile iletisim kuramadim. Dond.transferinde doktor ne zaman çagiriyordu bilen yazabilir mi?
İkinci transferim ama bu doktorla ilk görüşmem olacak

Merhaba hanimlar, dondurulmus embriyo transferi icin gideceğim, bugun regl basladi, dr ile iletisim kuramadim. Dond.transferinde doktor ne zaman çagiriyordu bilen yazabilir mi?
İkinci transferim ama bu doktorla ilk görüşmem olacak
Canım 2. Veya 3.gün adetin ilaçlara başlanıyor

Eki Görüntüle 3098036
Kızlar 10 temmuz transfer 6. Günüm silikte olsa pozitif gibi sizce?
Hayırlı olsun. İnşallah bizde görürüz. Erken gebelik testi dimi? Benim 3. Günüm. 5. Gününden başlayayım yapmaya diyorum ama kaset testle yapacağım, cesaret edemiyorum erken gebelik testine, çok heyecanlanıyorum

Evet canım bende daha çıkmaz diye eczaneden aldım en uygunuydu çıktı çok şükür teşekkür ederim
Benim ki 5. Gün embriyosu 6. Gün yaptım
Sende inşallah görürsün

merhabala kızlar
4 temmuzda transfer olmuştum bugün kan sonucum negatif çıktı ilk denememdi 29 yaşındayım 4aa 5. gün emriyosuydu doktor bile üzüldü olmamasına sizler neler diyosunuz başına gelen var mı böyle 2. denemede olma şansı var mı sizce

Yaa çok teşekkür ederim, mesajınız umutlarımı tazeledi.İnşallah ben de güzel haberler verebilirim.Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Canım Allahtan umut kesilmez neden olmasın Yaşında genç olur tabiki hiç canını sıkma. Benimde ilk denemem aynı senin gibiyim eğer olmazsa tekrar deneyeceğim. geride donmuş embriyo var mı? Birde rahim filmi falan herşeye bakıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…