- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.641
teşekkür ederim canımEvet çizgiyi net ben de görüyorum. İnş yarın da koyulaşır
2. ya da 3. gun fark etmiyor. Hatta aslinda 4-5. gunler de gidilebiliyor ama en rahat goruntulenme 2.-3. gunlerde oldugu icin bu gunler tercih ediliyor.Herkese mrb. 4 temmuzda OPU oldum. Bugun sabah regl oldum. 2.gunu pazara denk geldigi icin 3.gun muayeneye gidecegim. Bu sorun olur mu? Bir de yolun zor kismini astigimi saniyordum ama yine mi igneye basliyoruz dondurulmus transfer icin. Birisi sureci derli toplu anlatabilirse ne guzel olur. Okudukca korku basti bana
Gorunuyor canim gozun aydin
Aminnnnnteşekkür ederim canıminşallah hepimiz kopkoyu pozitif görürz
Sağol canımGorunuyor canim gozun aydin
Evet canım 5. GünAminnnnn5. Gün embriyo sumuyduu
Çok heyecanlı sımsıkı tutunsunlarrrSağol canım
Evet canım 5. Gün
Durdukça koyulaştıÇok heyecanlı sımsıkı tutunsunlarrr
Bu silik falan değil baya vaaarrr oradaDurdukça koyulaştıyarın sabah tekrar yapıcam inşallah sağlıkla gelir hepimizinki
Sağol kuzummmBu silik falan değil baya vaaarrr oradahaydi gözün aydın
Canım 2. Veya 3.gün adetin ilaçlara başlanıyorMerhaba hanimlar, dondurulmus embriyo transferi icin gideceğim, bugun regl basladi, dr ile iletisim kuramadim. Dond.transferinde doktor ne zaman çagiriyordu bilen yazabilir mi?
İkinci transferim ama bu doktorla ilk görüşmem olacak
Adetin 2. Günü gitmen gerekiyorMerhaba hanimlar, dondurulmus embriyo transferi icin gideceğim, bugun regl basladi, dr ile iletisim kuramadim. Dond.transferinde doktor ne zaman çagiriyordu bilen yazabilir mi?
İkinci transferim ama bu doktorla ilk görüşmem olacak
Hayırlı olsun. Transferler gittikçe artıyorArkadaşlar bugün transferimiz oldum
Heyecanlı bekleyiş başladı
Hayırlı olsun. İnşallah bizde görürüz. Erken gebelik testi dimi? Benim 3. Günüm. 5. Gününden başlayayım yapmaya diyorum ama kaset testle yapacağım, cesaret edemiyorum erken gebelik testine, çok heyecanlanıyorum
Evet canım bende daha çıkmaz diye eczaneden aldım en uygunuydu çıktı çok şükürHayırlı olsun. İnşallah bizde görürüz. Erken gebelik testi dimi? Benim 3. Günüm. 5. Gününden başlayayım yapmaya diyorum ama kaset testle yapacağım, cesaret edemiyorum erken gebelik testine, çok heyecanlanıyorum
Yaa çok teşekkür ederim, mesajınız umutlarımı tazeledi.İnşallah ben de güzel haberler verebilirim.Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Meraba 10.gün bende test yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama kanda pozitif çıktı ve değeri düşüktü ve şuan yeni 275 e yükseldi doktor geç tutunmuş dedi içinizi ferah tutun transferden sonra 17.gün ve hala hiç belirtim yok moral olsun size
Canım Allahtan umut kesilmez neden olmasınmerhabala kızlar
4 temmuzda transfer olmuştum bugün kan sonucum negatif çıktı ilk denememdi 29 yaşındayım 4aa 5. gün emriyosuydu doktor bile üzüldü olmamasına sizler neler diyosunuz başına gelen var mı böyle 2. denemede olma şansı var mı sizce
8 tane daha kaliteli var rahim filmi çekildi canım evetCanım Allahtan umut kesilmez neden olmasınYaşında genç olur tabiki hiç canını sıkma. Benimde ilk denemem aynı senin gibiyim eğer olmazsa tekrar deneyeceğim. geride donmuş embriyo var mı? Birde rahim filmi falan herşeye bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?