2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hanımlar merhaba konu dışı ve belki yasak bilmiyorum ama fikir almak istedim.. 4 aydır ek vitaminler kullaniyoruz eşim ve ben.. son zamlardan sonra eczane cok pahali gelmeye başladı. Nort vital ve biosteron kullanıyorum. Hangi internet siteleri güvenli ve orjinal ürün satıyor.. sizler nerden temin ettiniz vitaminlerinizi bilgi veren olursa sevinirim...

bu sabah erken olmayandan yaptım tek cızgı cıktı. 6.günüm
benım 3. gün emrbıyosu birdee :)
erken yapmışım deilmiii
ne zaman yapayım sizce
Evet erken yapmıssın herkesınkı hemen cıkmıyor malesef benımkı 5.gun embrıyosu olmasına ragmen cıkmadı umudunu kaybetme kan en guvenılır test gununu bekle

ne yaptınız var mı bir gelişme

merhaba,
Aminnn Rabbim çabalarımızın karşılığını versin kucaklarmızı boş bırakmasın inşallahhh
Ben estofem corasprin ve folik asit kullanıyorum sadece dün rahim kalınlığı 6,5 mm idi başka ilaç vermedi rahim kalınlaştıktan sonra mı progestan fitil veriliyor ve adettn kaç gün sonra transfer tarihi verilmiş oldu sana aşırı merak içindeyim

MERHABA
benım 6 mm ken 4 gun daha estrofeme devam ettırdı. gunde 3 tane içiyordum 4e cıkardı.
4 temmuzda : 6 mm
8 temmuzda : 9,1 mm oldu

10 temmuz günü progestana başlattı 4 gün kullandırdı ve 13 temmuzda transfer yaptı.suan hala devam edıyor progestan ıgneler.yanı benın regl baslagıcından sonra 23. gün transfer yapılmış oldu. ama benım rahım kalınlasmadıgı ıcın bu kadar uzun sürdü.rahmın ne kadar cabuk ıstenılen kalınlıga gelırse o zaman trransfer gunu programlanıyor canım

kızlaaaaarr

bişey sorucam yaa..

böyle varmı yokmu bilmemek çok gelmıyormu sızedeee .

ne kahve ıcebılıyorum ne gazoz ne çaaay sanki varmış gıbı hareket edıyoruz ama yok ta olabılır cok zor bunu bilmedeenn böylece beklemek

5.gün embrıyosumuyduuu

bir ben 3.gün embrıyosu sanırım grupta
Evet canım 1 adet 5.gün embriyosu :)

Benden bir ay evvel bir arkadaşım tüp bebek yaptırdı onun 3.gün embriyosuydu gene 1 adetti ve tuttu şu an hamile.:)
3 ya da 5 çok fark etmiyor bence nasipten ötesi yok, içimizi ferah tutup pozitif olalım :)

Merhaba ben bütün sitelerden alıyordum zaten bandrollü geliyor önemli olan satıcının kim olduğu artık her sitede güvenilir güvenilmez satıcılar var. Satıcının eczane olanından sipariş verdim.

Kizlar kontrolden ciktim nstural siklus yapılacak ama yumurta erken çatlamış adetin 10.gununde bugun kan verdim değerlere göre transfer olup olmayacağım belli olcak ve rahim duvarı 14 mm cok kalın değil mi daha transfer olana kadar kalinlasmaz mi

Rahim duvarı evet kalın kan degerlerınız uygun deılse bu ay iptal olabılır.
hayırlı haberlerını beklıyoruz senınde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…