- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.921
Yok ya normal testcanım erken gebelık mı yaptın ?
bende sabah yaptım bendede cıkmadı
Evet erken yapmıssın herkesınkı hemen cıkmıyor malesef benımkı 5.gun embrıyosu olmasına ragmen cıkmadı umudunu kaybetme kan en guvenılır test gununu beklebu sabah erken olmayandan yaptım tek cızgı cıktı. 6.günüm
benım 3. gün emrbıyosu birdee :)
erken yapmışım deilmiii
ne zaman yapayım sizce
ne yaptınız var mı bir gelişmeCok yumurtasi toplananlar bekliyor sanirim 2 regl. Benim az yumurta toplandi, taze transfer yapilacakti ama dr. progesteronun 1den dusuk diyerek iptal etti. Ben de zaten opudan sonra 1 hafta epey zorlandim. Transfer olmamasi iyi oldu ama bayra denk geldigi icin iptal ettigini dusunuyorum cunku pregesteron zaten dusuk olmasi gerekiyor rahim kalinligi da normaldi. Siz boyle yazinca daha da merak ettim. Cok tskler cvp icin, pztsi gunu yazarim sonucu.
merhaba,Merhaba Kızlar,
Transfer tarihim Allah nasip ederse 21 Temmuz.
Günlük ilaç rutinim:
8.00 estofem ve prednol
9.00 progestan 2 ad. fitil
13.30 ecoprin ve folbiol
16.00 estofem
20.00 Prednol
21.00 Progestan 2 ad. fitil
21.30 Oksapar iğne
24.00 Estofem
ayrıca göbekten climara bant kullanıyorum.
10 adet progestan ampul aldım transfer de getir denildi anlaşılan popişim iğnelere doyamayacak.
bugün ise hafif kasık ağrılarım var son kontrolüm transfer öncesi doktor randevum 20sinde inşallah.
21inde narkozlu şekilde yatış olup transfer olacağım.
Allah hepimizin kucağını karnını doldursun vallahi herşey evlat için onca ilaç acı ağlama krizler.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.
Kızlar benm 2 temmuz transferdi bugun son kanı verdim bizim merkez hep 3 istiyor 3251 çıktı en son 15 Temmuzda 762 ydi
Neden 3 kere istiyorlarKızlar benm 2 temmuz transferdi bugun son kanı verdim bizim merkez hep 3 istiyor 3251 çıktı en son 15 Temmuzda 762 Y
MERHABAmerhaba,
Aminnn Rabbim çabalarımızın karşılığını versin kucaklarmızı boş bırakmasın inşallahhh
Ben estofem corasprin ve folik asit kullanıyorum sadece dün rahim kalınlığı 6,5 mm idi başka ilaç vermedi rahim kalınlaştıktan sonra mı progestan fitil veriliyor ve adettn kaç gün sonra transfer tarihi verilmiş oldu sana aşırı merak içindeyim
merhaba.sonucunuz belli oldu muMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de 8 temmuzda transfer oldum bana da 4aa demişlerdi. Tam bilmiyorum ama kalitesi güzel demişti doktorum
Ona göre ultrason muayenesi için randevu veriyorlar ben yarın gidecem kese görmeye inşallahNeden 3 kere istiyorlar
3 kereden sonra düşmez miymiş
Hayırlısı inşallah darısı bizlereOna göre ultrason muayenesi için randevu veriyorlar ben yarın gidecem kese görmeye inşallah
7.günümde evde erken gebelik testi yapmıştım orda çift çizgiyi gördüm. Kan testini de bugün yaptırdım sonucunun çıkmasını bekliyorum heyecanla:)merhaba.sonucunuz belli oldu mu
5.gün embrıyosumuyduuu7.günümde evde erken gebelik testi yapmıştım orda çift çizgiyi gördüm. Kan testini de bugün yaptırdım sonucunun çıkmasını bekliyorum heyecanla:)
Evet canım 1 adet 5.gün embriyosu :)5.gün embrıyosumuyduuu
bir ben 3.gün embrıyosu sanırım grupta
Merhaba ben bütün sitelerden alıyordum zaten bandrollü geliyor önemli olan satıcının kim olduğu artık her sitede güvenilir güvenilmez satıcılar var. Satıcının eczane olanından sipariş verdim.Hanımlar merhaba konu dışı ve belki yasak bilmiyorum ama fikir almak istedim.. 4 aydır ek vitaminler kullaniyoruz eşim ve ben.. son zamlardan sonra eczane cok pahali gelmeye başladı. Nort vital ve biosteron kullanıyorum. Hangi internet siteleri güvenli ve orjinal ürün satıyor.. sizler nerden temin ettiniz vitaminlerinizi bilgi veren olursa sevinirim...
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Biraz sabır sadece
Hepimiz öyle valla. Hayırlısı, kısmet, nasip diye diye geçiriyoruz günleriÇok teşekkürlerSabır taşı olacağız bu gidişle ya da ermiş Sürekli her sözün başında "hayırlısı" diyen biri oldum
Kizlar kontrolden ciktim nstural siklus yapılacak ama yumurta erken çatlamış adetin 10.gununde bugun kan verdim değerlere göre transfer olup olmayacağım belli olcak ve rahim duvarı 14 mm cok kalın değil mi daha transfer olana kadar kalinlasmaz mi
Kalın olması da kötü birsey degil miRahim duvarı evet kalın kan degerlerınız uygun deılse bu ay iptal olabılır.
hayırlı haberlerını beklıyoruz senınde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?