2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

allah razı olsuunnn o kadar cok duaya ıhtıyacımız varkiii...
hoca bile elimizden gelenı yaptık bundan sonrası dua dedii..
2 adet orta kalite 3. gün embrıyosu konuldu bana
25 temmuz pazartesi test günüüm

allah razı olsuunnn o kadar cok duaya ıhtıyacımız varkiii...
hoca bile elimizden gelenı yaptık bundan sonrası dua dedii..
2 adet orta kalite 3. gün embrıyosu konuldu bana
25 temmuz pazartesi test günüüm
çok az kaldı inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah pozitiffff olucak

Kızlar benim de pazar günü test günümdü 149 çıkmıştı, bugün tekrarladım 277 çıktı. İki kat artmamış ama hemşire güzel dedi. Umarım sağlıkla ilerler hepimizin
MAŞALLAHH SAGLIKLA TUTUNSUN CANIMM..
AYY BIR OYLAMA YAPSAK KIMIN TUTTU DIYE.
ŞUAN HEP GÜZELL TUTUNAN HABERLER ALIYORUUUZZZ..

DARISI BAŞIMIZA

ne yaptınız var mı bir gelişme
Mrb cnm. Dr. dedigin gibi rahim bu ay dinlensin, sonraki ay transfer dedi. Biz şok tabi. 6 yumi toplanmisti. Kisa ve uzun protokol var, ben uzun protokolde daha rahat oluyorum, saglamciyim biraz dedi. Ama isterseniz kisa protokol de uygulayabilirim dedi. Esim bu ay olsun dedi. Ben de okullar acilmadan bu sureci atlatalim istiyorum. Cunku sonra derslerimizi birakip istenilen zamanda doktora gidemeyiz. Ama dinlenmesi gerekiyora dinlensin, siz bilirsiniz dedim, sonra acele ettik ondan olmadi demeyelim dedim. Basari sansi olarak iki protokol arasinda fark yok, kan tahlili verin baslayalim o zaman dedi. Insallah iyi olur. Gunde 1 coraspin, gece uyumadan once 3 estrofem aliyorum. Tabi folik asit bir de. 3.gun ilaclara baslamis oldum. Bu arada ultrasonda folikul artiklari var, rahim ince dedi. Ama benim adetim 2gunde bitti. Yani muayene gunu de dahil gelmedi. O artiklar ne demek, nasil temizlenecek o aklima takildi. Bugun iki damla adet gibi olmasa da kanama-akinti arasi bisey geldi, coraspin etkisi sanirim. Hayat su partalina_ Hayirlisi bakalim. Heyecan var, korkuyorum da bir yandan.

Herkese merhaba,
cuma günü 9. günümde hcg 45.6 çıkmıştı. Dün 12. günümde tekrar kan verdim, bugün sonuç 19.9’a düşmüş
Zaten ilk değer bana çok düşük gelmişti, ama tabii insan yine de son ana kadar ümidini kaybetmek istemiyor. Yerleşme olmuş en azından, olumlu bir gelişme olarak bakmak istiyorum bütün olanlara.
Bugün bütün ilaçları bırakıyorum. Daha önce bu yollardan geçmiş olanların tecrübeleri nedir acaba? İlaçları bıraktıktan sonra ne kadar sürede regl oldunuz? Dondurulmuş embriyolarım var, bir dahaki transferi hemen peşinden yapabiliyor muyuz?
Yarın klinikle detayları konuşacağız mutlaka, ama sizlerin de tecrübelerini merak ediyorum.

merhaba,
Kanama-akintinizi doktorunuza haber verdiniz mi? Bazi merkezler bu durumu cok onemsiyor, sonradan sorun olmamasi adina bilgi vermediyseniz bir danismaniz iyi olur diye gorunce yazmak istedim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…