- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.961
allah razı olsuunnn o kadar cok duaya ıhtıyacımız varkiii...çok teşekkür ederim anladım şimdi benimde perşembe kontrolüm var o zaman belli olur artık sanırım haftaya yapar o zaman transferi inşallah
senin kaç embriyo transferin oldu peki öğrenmene az kalmış inşallah pozitifi görürsün
canım sen keseyi görmedin daha deil mi?Gözün aydın canım çok güzel çıkmış kaç embriyo transfer edilmişti. Benim de 8. Gün 200 çıkmıştı hemşire ikiz olabilir yüksek demişti
5. gün embriyosuyaaa tebrık ederimmmm kaçıncı gün embriyosuyduu
Canım tek embriyo benimkiGözün aydın canım çok güzel çıkmış kaç embriyo transfer edilmişti. Benim de 8. Gün 200 çıkmıştı hemşire ikiz olabilir yüksek demişti
o zaman son haftam az kaldı teşekkür ederim canımRahim kalınlığı istenilene ulaştığında Progestan fitil başlanıyor
Progestanin 5. Yada 6. Günü transfer tarihi oluyor
çok az kaldı inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah pozitiffff olucakallah razı olsuunnn o kadar cok duaya ıhtıyacımız varkiii...
hoca bile elimizden gelenı yaptık bundan sonrası dua dedii..
2 adet orta kalite 3. gün embrıyosu konuldu bana
25 temmuz pazartesi test günüüm
yapılıyor canım ucretsiz..Kızlar sağlık ocakları gebelik testi yapıyor mu? Özel hastane acil girişinden test yaptırmak için 450 lira istedi ben de yaptırmadım
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım, maşallah senin de değerin çok güzel çıkmış
O zaman benim de tek olabilirCanım tek embriyo benimkiÇok teşekkür ederim doktora sordum normal 5. Gün embriyosu dedi
Görmedim daha yarın gidicem doktor cuma gel dedi ama dayanamadımcanım sen keseyi görmedin daha deil mi?
Aden sen ne zaman tekrar transfer olcaksın benim eylül dediİlk bir test yaptım negatif çıktısonra eşim eczaneden farklı bir test aldı, onunla pozitif çıktı. Benim ilk test biraz dandik kaset testti İkinci test burda resimlerde paylaşılan testlerden
MAŞALLAHH SAGLIKLA TUTUNSUN CANIMM..Kızlar benim de pazar günü test günümdü 149 çıkmıştı, bugün tekrarladım 277 çıktı. İki kat artmamış ama hemşire güzel dedi. Umarım sağlıkla ilerler hepimizin
Ben uzun bir süre ara vereceğim. İşlerim baya sıkıştı, transfere ayıracak zamanım kalmadıAden sen ne zaman tekrar transfer olcaksın benim eylül dedi
Mrb cnm. Dr. dedigin gibi rahim bu ay dinlensin, sonraki ay transfer dedi. Biz şok tabi. 6 yumi toplanmisti. Kisa ve uzun protokol var, ben uzun protokolde daha rahat oluyorum, saglamciyim biraz dedi. Ama isterseniz kisa protokol de uygulayabilirim dedi. Esim bu ay olsun dedi. Ben de okullar acilmadan bu sureci atlatalim istiyorum. Cunku sonra derslerimizi birakip istenilen zamanda doktora gidemeyiz. Ama dinlenmesi gerekiyora dinlensin, siz bilirsiniz dedim, sonra acele ettik ondan olmadi demeyelim dedim. Basari sansi olarak iki protokol arasinda fark yok, kan tahlili verin baslayalim o zaman dedi. Insallah iyi olur. Gunde 1 coraspin, gece uyumadan once 3 estrofem aliyorum. Tabi folik asit bir de. 3.gun ilaclara baslamis oldum. Bu arada ultrasonda folikul artiklari var, rahim ince dedi. Ama benim adetim 2gunde bitti. Yani muayene gunu de dahil gelmedi. O artiklar ne demek, nasil temizlenecek o aklima takildi. Bugun iki damla adet gibi olmasa da kanama-akinti arasi bisey geldi, coraspin etkisi sanirim.ne yaptınız var mı bir gelişme
Kızlar, cetrotide iğneyi nerden temin ettiniz bulamıyorum ben
merhaba,Mrb cnm. Dr. dedigin gibi rahim bu ay dinlensin, sonraki ay transfer dedi. Biz şok tabi. 6 yumi toplanmisti. Kisa ve uzun protokol var, ben uzun protokolde daha rahat oluyorum, saglamciyim biraz dedi. Ama isterseniz kisa protokol de uygulayabilirim dedi. Esim bu ay olsun dedi. Ben de okullar acilmadan bu sureci atlatalim istiyorum. Cunku sonra derslerimizi birakip istenilen zamanda doktora gidemeyiz. Ama dinlenmesi gerekiyora dinlensin, siz bilirsiniz dedim, sonra acele ettik ondan olmadi demeyelim dedim. Basari sansi olarak iki protokol arasinda fark yok, kan tahlili verin baslayalim o zaman dedi. Insallah iyi olur. Gunde 1 coraspin, gece uyumadan once 3 estrofem aliyorum. Tabi folik asit bir de. 3.gun ilaclara baslamis oldum. Bu arada ultrasonda folikul artiklari var, rahim ince dedi. Ama benim adetim 2gunde bitti. Yani muayene gunu de dahil gelmedi. O artiklar ne demek, nasil temizlenecek o aklima takildi. Bugun iki damla adet gibi olmasa da kanama-akinti arasi bisey geldi, coraspin etkisi sanirim.Hayat su partalina_ Hayirlisi bakalim. Heyecan var, korkuyorum da bir yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?