2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar teşekkür ederim yine bir umut doğdu genelde 6. Gün çıkmış diye okudum hep yorumlarda.. Neyse nasip bakalım. Bu iltihap meselesini sordum hemşireme. Buz koyabilirsin şimdilik dedi antibiyotik kullanıyordum zaten kandaki enfeksiyon için o yüzden ekstra bi antibiyotik vermedi. Sanırım iltihap kaptım. Yok hiç ellemedim yerini zaten hep acıyordu en baştan beri. dokunmadım hiç..

Kesınlıkle oyle dusunme 8.gunde negatif gordum idrarda 10 gun kan pozitif umudunu kaybetme ve test yapma benım idrarda 11 gun silik cıktı cunku

Bende yaptımm senin yüzünden=)))
Bendede bişey çıkmadı
Boşver üzülme
Erken daha evet
Herkesin 6. Günde çıkcak diye bişey yok

Benim 11.gün kanda pozitif çıktı ve değeri düşüktü korkmuştum ama sonra yükseldi doktor geç tutunmuştur dedi o yüzden erken yapmak strese sokuyo sürekli kan istiyolar yükselişine bakmak için daha da stres oluyo o yüzden gününden önce yapmamak lazım

Evet evet doğru bak pembe rüyamın da çıkmamış sen bana bakma boşver ben biraz sabırsızım inşaallah 23 temmuz da pozitifi göreceğizzz
Yasak yapmıyoruz bi daha bakk
Moralimizi bozmuyoruz, bebeler var içimizde onlarıda strese sokcas boşuna

Doğru diyorsunuz erken yaptıkça yine biz üzülüyoruz

Yaa çok sevindim şu an teşekkür ederim. Hayırlı olsun miniğiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah..
Amin canım ınsallah sende pozitif alırsın bu yollar cok zor kim varsa Allah yardımcısı olsun sınavı agır cabası yorucu biran once Allah hepimizin kucagını doldursun

Günaydın kızlarrrr, güzel pozitif enerjili ve pozitif testliii bir gün olsun inşaallah 13 temmuz kızları test yapacak olan var mı
ben bugun sacmaladım 6.günumuz ya bugun evde test yaptım ama erken olan değil normal ve oylesıne yaptım yanı asla strese gırmedım tek cızgı cıkmazdı zaten dimii

Kesınlıkle oyle dusunme 8.gunde negatif gordum idrarda 10 gun kan pozitif umudunu kaybetme ve test yapma benım idrarda 11 gun silik cıktı cunku
bu sabah erken olmayandan yaptım tek cızgı cıktı. 6.günüm
benım 3. gün emrbıyosu birdee :)
erken yapmışım deilmiii
ne zaman yapayım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…