- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.901
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Biraz sabır sadeceKızlar, bugün transfer sonrası 10. günümdü, kan testim negatif çıktıBir süre dinlenip tekrar deneyeceğiz Pozitif çıkanların gözü aydın, negatiflerle de yola devam
Ooo gözün aydın fionata, maşallah değerin çok güzel çıkmışkızlar kan testi verdim bugün 10. günüm ve test sonucum 354.23 geldi
Kesınlıkle oyle dusunme 8.gunde negatif gordum idrarda 10 gun kan pozitif umudunu kaybetme ve test yapma benım idrarda 11 gun silik cıktı cunkuArkadaşlar bugün 6. Günüm idrar testim negatif galiba ben eleniyorumbir de her akşam progestan iğne yaptığım yer çok kızardı beze gibi bir şey oluştu çıban gibi dokunamıyorum çok kötü.. Başına böyle bir şey gelen var mı.. Akşam doktora gideceğim bunun için (
Bende yaptımm senin yüzünden=)))Kızlar teşekkür ederim yine bir umut doğdu genelde 6. Gün çıkmış diye okudum hep yorumlarda.. Neyse nasip bakalım. Bu iltihap meselesini sordum hemşireme. Buz koyabilirsin şimdilik dedi antibiyotik kullanıyordum zaten kandaki enfeksiyon için o yüzden ekstra bi antibiyotik vermedi. Sanırım iltihap kaptım. Yok hiç ellemedim yerini zaten hep acıyordu en baştan beri. dokunmadım hiç..
Merhabaİkiz olanlar varmı hiç değerleri kaç çıkmıştı
Yaa çok sevindim şu anKesınlıkle oyle dusunme 8.gunde negatif gordum idrarda 10 gun kan pozitif umudunu kaybetme ve test yapma benım idrarda 11 gun silik cıktı cunku
Evet evet doğru bak pembe rüyamın da çıkmamış sen bana bakma boşver ben biraz sabırsızımBende yaptımm senin yüzünden=)))
Bendede bişey çıkmadı
Boşver üzülme
Erken daha evet
Herkesin 6. Günde çıkcak diye bişey yok
Hayırlı olsun canım, maşallah senin de değerin çok güzel çıkmışMerhaba
Bana 5.gün 2 adet transfer yapıldı 7 Temmuzda
17 Temmuzda kan teati sonucum 255 küsürlü çıktı.
Bugün tekrar gideceğim, bakalım kaç çıkacak.
Sizde mi çift transfer ?
Benim 11.gün kanda pozitif çıktı ve değeri düşüktü korkmuştum ama sonra yükseldi doktor geç tutunmuştur dedi o yüzden erken yapmak strese sokuyo sürekli kan istiyolar yükselişine bakmak için daha da stres oluyo o yüzden gününden önce yapmamak lazımArkadaşlar bugün 6. Günüm idrar testim negatif galiba ben eleniyorumbir de her akşam progestan iğne yaptığım yer çok kızardı beze gibi bir şey oluştu çıban gibi dokunamıyorum çok kötü.. Başına böyle bir şey gelen var mı.. Akşam doktora gideceğim bunun için (
Yasak yapmıyoruz bi daha bakkEvet evet doğru bak pembe rüyamın da çıkmamış sen bana bakma boşver ben biraz sabırsızıminşaallah 23 temmuz da pozitifi göreceğizzz
Doğru diyorsunuz erken yaptıkça yine biz üzülüyoruzBenim 11.gün kanda pozitif çıktı ve değeri düşüktü korkmuştum ama sonra yükseldi doktor geç tutunmuştur dedi o yüzden erken yapmak strese sokuyo sürekli kan istiyolar yükselişine bakmak için daha da stres oluyo o yüzden gününden önce yapmamak lazım
Tamam sözYasak yapmıyoruz bi daha bakk
Moralimizi bozmuyoruz, bebeler var içimizde onlarıda strese sokcas boşuna
Amin canım ınsallah sende pozitif alırsın bu yollar cok zor kim varsa Allah yardımcısı olsun sınavı agır cabası yorucu biran once Allah hepimizin kucagını doldursunYaa çok sevindim şu anteşekkür ederim. Hayırlı olsun miniğiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah..
yaaa tebrık ederimmmm kaçıncı gün embriyosuyduukızlar kan testi verdim bugün 10. günüm ve test sonucum 354.23 geldi
Evet çift transfer hayırlı olsun hepimizeMerhaba
Bana 5.gün 2 adet transfer yapıldı 7 Temmuzda
17 Temmuzda kan teati sonucum 255 küsürlü çıktı.
Bugün tekrar gideceğim, bakalım kaç çıkacak.
Sizde mi çift transfer ?
ben bugun sacmaladım 6.günumuz ya bugun evde test yaptım ama erken olan değil normal ve oylesıne yaptım yanı asla strese gırmedım tek cızgıGünaydın kızlarrrr, güzel pozitif enerjili ve pozitif testliii bir gün olsun inşaallah13 temmuz kızları test yapacak olan var mı
bu sabah erken olmayandan yaptım tek cızgı cıktı. 6.günümKesınlıkle oyle dusunme 8.gunde negatif gordum idrarda 10 gun kan pozitif umudunu kaybetme ve test yapma benım idrarda 11 gun silik cıktı cunku
canım erken gebelık mı yaptın ?Bende yaptımm senin yüzünden=)))
Bendede bişey çıkmadı
Boşver üzülme
Erken daha evet
Herkesin 6. Günde çıkcak diye bişey yok
Canım 5. Gün embriyosu çıkmıyor, 3. Gün nasıl çıksınben bugun sacmaladım 6.günumuz ya bugun evde test yaptım ama erken olan değil normal ve oylesıne yaptım yanı asla strese gırmedım tek cızgıcıkmazdı zaten dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?