- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.881
amin aminİnşallah sağlıklı ve hayırlı olurlar amin
Hepimiz ve her isteyen sağlıkla kucağımıza alalım
Ay çok yüksekmiş, bakalım ben kaça yaptıracağımŞuan özel hastaneler 260 liraya yapıyor tek fiyat
13 temmuz canım. Benim doktorum geç vermemi istedi strese girmemem içinSenin transfer gunu ne zamandi canim benm testte 27si
Ay harika maşallahhhhkızlar kan testi verdim bugün 10. günüm ve test sonucum 354.23 geldi
Aa öyle mi ben medical parka sordum 450 dedi acaba yanlış mı anladılar. Yarın başka hastane ya da sağlık ocağını deneyeceğimŞuan özel hastaneler 260 liraya yapıyor tek fiyat
Ben de medical park ankara'da 260 liraya yaptırdım 4 gün önce sgk indirimi yapılmış olabilirAa öyle mi ben medical parka sordum 450 dedi acaba yanlış mı anladılar. Yarın başka hastane ya da sağlık ocağını deneyeceğim
Ben özel hastanelerde 70e yaptırıyorum tek fiyatAa öyle mi ben medical parka sordum 450 dedi acaba yanlış mı anladılar. Yarın başka hastane ya da sağlık ocağını deneyeceğim
Şehirden şehire değişiyor demek kiBen özel hastanelerde 70e yaptırıyorum tek fiyat
Anladım canim insallah pozitif sonuçlar olur13 temmuz canım. Benim doktorum geç vermemi istedi strese girmemem için
Cabanizin mukafatini alirsiniz insallah. Transfer yaklastigi icin mi bu kadar cok ilac var, gozum korktu vallahi. Bir de neden narkozlu transfer oldugunuzu merak ettim, kusura bakmayin. Ben de korkuyorum da, drdan anestezi istesem mi diye dusunuyorum. Hersey gonluznuzce olsunMerhaba Kızlar,
Transfer tarihim Allah nasip ederse 21 Temmuz.
Günlük ilaç rutinim:
8.00 estofem ve prednol
9.00 progestan 2 ad. fitil
13.30 ecoprin ve folbiol
16.00 estofem
20.00 Prednol
21.00 Progestan 2 ad. fitil
21.30 Oksapar iğne
24.00 Estofem
ayrıca göbekten climara bant kullanıyorum.
10 adet progestan ampul aldım transfer de getir denildi anlaşılan popişim iğnelere doyamayacak.
bugün ise hafif kasık ağrılarım var son kontrolüm transfer öncesi doktor randevum 20sinde inşallah.
21inde narkozlu şekilde yatış olup transfer olacağım.
Allah hepimizin kucağını karnını doldursun vallahi herşey evlat için onca ilaç acı ağlama krizler.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.
harikaaaa doktorun da öyle düşünmesine çok sevindimYaaabugün doktorla telefonda konuştum. O da ikiz olma ihtimali yüksek dedi babaları kara kara düşünüyor şuan ama ben çok mutluyum. İnşallah sağlıklılardır
Histereskopi neden yapildi?
[/QUOTE transfer öncesi rahim içini düzenlemek istedi
Öyle düşünmeArkadaşlar bugün 6. Günüm idrar testim negatif galiba ben eleniyorumbir de her akşam progestan iğne yaptığım yer çok kızardı beze gibi bir şey oluştu çıban gibi dokunamıyorum çok kötü.. Başına böyle bir şey gelen var mı.. Akşam doktora gideceğim bunun için (
6.gün erken bence test için umutsuzluğa kapılmayın hemen. Ben progestanı kalçadan oluyorum. Aynı dediğiniz gibi vurulan yerler morardı üç boyutlu oldu ödem topladı üstüne oturamadım hatta bacağıma vurdu ağrısıArkadaşlar bugün 6. Günüm idrar testim negatif galiba ben eleniyorumbir de her akşam progestan iğne yaptığım yer çok kızardı beze gibi bir şey oluştu çıban gibi dokunamıyorum çok kötü.. Başına böyle bir şey gelen var mı.. Akşam doktora gideceğim bunun için (
GünaydınnnnnGünaydın kızlarrrr, güzel pozitif enerjili ve pozitif testliii bir gün olsun inşaallah13 temmuz kızları test yapacak olan var mı
Erken yapmış. Bazı insanların 5 veya 6 da çıkabiliyor, bu onların yapıları ile ya da ikiz ile alakalı olabiliyor. Kimisinin sonradan artıyor. Burda 8. Gün idrarda negatif 10 da kanda pozitif olanlar oldu. Vel hasıl 6. Gün çok erken negatif demek içinGünaydınnnnn
HarikaAlice yapmıss kuzu
Ben yapmadım
Ama daha erken değil mi
Üzülüyor negatif çıktı diye
Daha 6. Günümüzz
Olsada çıkmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?