- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.941
Benin rahim duvarım 20 mm e yakındıKizlar kontrolden ciktim nstural siklus yapılacak ama yumurta erken çatlamış adetin 10.gununde bugun kan verdim değerlere göre transfer olup olmayacağım belli olcak ve rahim duvarı 14 mm cok kalın değil mi daha transfer olana kadar kalinlasmaz mi
Sonuç ne oldu pekiBenin rahim duvarım 20 mm e yakındı
Ama kan değerlerimde ve spekulum muayenesinde herhangi bi problem çıkmadı
O yüzden taze transfer yapıldı
13 temmuzda transfer olduumSonuç ne oldu peki
Benim transfer günü 12 idi iyi dedilerKizlar kontrolden ciktim nstural siklus yapılacak ama yumurta erken çatlamış adetin 10.gununde bugun kan verdim değerlere göre transfer olup olmayacağım belli olcak ve rahim duvarı 14 mm cok kalın değil mi daha transfer olana kadar kalinlasmaz mi
Niye üzünçlüsünKızlar bugün ki testim transferi saymazsak 9. Günüm.
Dün kan testi verdim ama hala sonuç çıkmadı devlet hastanesinde
Test sonucu çıkmayınca sinirlendim canım ya bu kadar niye bekletiyorlar anlamıyorum..Niye üzünçlüsün
Çıkmıs ne güzel işte
Kanda güzel çıkar insallahhhh
Devlette biraz gecikiyorTest sonucu çıkmayınca sinirlendim canım ya bu kadar niye bekletiyorlar anlamıyorum..
Çok teşekkür ederim hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin
SEN BENDEN ÖNCE ÖĞRENCEENNNNN13 temmuzda transfer olduum
Henüz test günüm gelmedi
Cuma günü kan testi günüm
AZ ARTMIŞ GİBİ CANIM.Kızlar 10.gun 89.4
12 gun 105 cıktı ya
Kımyasalmı sızce
Rahim kalınlığı istenilene ulaştığında Progestan fitil başlanıyormerhaba,
Aminnn Rabbim çabalarımızın karşılığını versin kucaklarmızı boş bırakmasın inşallahhh
Ben estofem corasprin ve folik asit kullanıyorum sadece dün rahim kalınlığı 6,5 mm idi başka ilaç vermedi rahim kalınlaştıktan sonra mı progestan fitil veriliyor ve adettn kaç gün sonra transfer tarihi verilmiş oldu sana aşırı merak içindeyim
Cuma günü kan vericemSEN BENDEN ÖNCE ÖĞRENCEENNNNN
İKİMİZDE AYNI GÜN OLUP BEN 25 TEMMUZ
3.GÜN EMBRIYOSU DIYE MUHTEMELEN
Evet az artmıs doktora yazdım ama donus yapmadı cok uzgunum dua beklyrm herkestenAZ ARTMIŞ GİBİ CANIM.
DOKTORUN NE DEDİ ?
Evet az artmıs doktora yazdım ama donus yapmadı cok uzgunum dua beklyrm herkesten
Amin ınsallah ınsallahDUR BAKALIM HEMEN CANINI SIKMAAA MUHTEMELEN TEKRAR KAN İSTERR
SAKIN CANINI SIKIP STRESE GİRMEE
ALLAH HAYIRLISI İLE HAMİLELİĞİN DEVAMINI NASİP EYLESİN CANIM
çok teşekkür ederim anladım şimdi benimde perşembe kontrolüm var o zaman belli olur artık sanırım haftaya yapar o zaman transferi inşallahMERHABA
benım 6 mm ken 4 gun daha estrofeme devam ettırdı. gunde 3 tane içiyordum 4e cıkardı.
4 temmuzda : 6 mm
8 temmuzda : 9,1 mm oldu
10 temmuz günü progestana başlattı 4 gün kullandırdı ve 13 temmuzda transfer yaptı.suan hala devam edıyor progestan ıgneler.yanı benın regl baslagıcından sonra 23. gün transfer yapılmış oldu. ama benım rahım kalınlasmadıgı ıcın bu kadar uzun sürdü.rahmın ne kadar cabuk ıstenılen kalınlıga gelırse o zaman trransfer gunu programlanıyor canım
Gözün aydın canım çok güzel çıkmış kaç embriyo transfer edilmişti. Benim de 8. Gün 200 çıkmıştı hemşire ikiz olabilir yüksek demiştiKızlar sonucum 9. Gün 228 çıktınasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?