- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #1.981
Haklısın insan bir an önce bitsin istiyor.. hele ben toplandı 5 gün sonra taze transfer hooop bittiMrb cnm. Dr. dedigin gibi rahim bu ay dinlensin, sonraki ay transfer dedi. Biz şok tabi. 6 yumi toplanmisti. Kisa ve uzun protokol var, ben uzun protokolde daha rahat oluyorum, saglamciyim biraz dedi. Ama isterseniz kisa protokol de uygulayabilirim dedi. Esim bu ay olsun dedi. Ben de okullar acilmadan bu sureci atlatalim istiyorum. Cunku sonra derslerimizi birakip istenilen zamanda doktora gidemeyiz. Ama dinlenmesi gerekiyora dinlensin, siz bilirsiniz dedim, sonra acele ettik ondan olmadi demeyelim dedim. Basari sansi olarak iki protokol arasinda fark yok, kan tahlili verin baslayalim o zaman dedi. Insallah iyi olur. Gunde 1 coraspin, gece uyumadan once 3 estrofem aliyorum. Tabi folik asit bir de. 3.gun ilaclara baslamis oldum. Bu arada ultrasonda folikul artiklari var, rahim ince dedi. Ama benim adetim 2gunde bitti. Yani muayene gunu de dahil gelmedi. O artiklar ne demek, nasil temizlenecek o aklima takildi. Bugun iki damla adet gibi olmasa da kanama-akinti arasi bisey geldi, coraspin etkisi sanirim.Hayat su partalina_ Hayirlisi bakalim. Heyecan var, korkuyorum da bir yandan.
Hayirlisi olsun guzel sonuclar alin insallahHerkese hayırlısı olsun insallah benimde bugün transfer oldu dekort, lutinus , Corasprin verdi birde 2 gün sonra yapılacak gonaplyt ve ovitrelle iğnem var
Kiz sen transfer mi oldun?Haklısın insan bir an önce bitsin istiyor.. hele ben toplandı 5 gün sonra taze transfer hooop bittihiç dondurulmuş protokolleri bilmiyorum kuzucum.. inşallah yolunda gitsin herşeyin. Artıklar temizlenmese yada sıkıntı yapsa doktor transferi yapmaz merak etme. Tüm değerler uygun olmadan işlem yapmazlar daha var günün beklemeden kavuş bebişine inşallah
Aaa oyle mi, reglin 4.gunu oldugu icin normaldir diye dusundum, hic haber vermeyi dusunmedim cnm. Cok sagol uyardigin icin.merhaba,
Kanama-akintinizi doktorunuza haber verdiniz mi? Bazi merkezler bu durumu cok onemsiyor, sonradan sorun olmamasi adina bilgi vermediyseniz bir danismaniz iyi olur diye gorunce yazmak istedim…
Aaa cok pardon, regliniz bitti uzerinden zaman gecti gibi sandim ben. Ama belki de reglin kalintilaridir hala, 4. gun ise o da olabilir :)Aaa oyle mi, reglin 4.gunu oldugu icin normaldir diye dusundum, hic haber vermeyi dusunmedim cnm. Cok sagol uyardigin icin.
Klinik dediğiniz doktorun kendi muayenehanesi mi?Ben direkt kliniğimden temin ediyordum. Bazı ilaçları piyasada bulmak zor.
Ay ben tekrar oldun sandimAhahha yaaa mayısta yaptım ya tüp bebeknegativooo
Bende coraspin estrofem ve folik asit kullanıyorum canım sen nerede tedavi oluyorsunMrb cnm. Dr. dedigin gibi rahim bu ay dinlensin, sonraki ay transfer dedi. Biz şok tabi. 6 yumi toplanmisti. Kisa ve uzun protokol var, ben uzun protokolde daha rahat oluyorum, saglamciyim biraz dedi. Ama isterseniz kisa protokol de uygulayabilirim dedi. Esim bu ay olsun dedi. Ben de okullar acilmadan bu sureci atlatalim istiyorum. Cunku sonra derslerimizi birakip istenilen zamanda doktora gidemeyiz. Ama dinlenmesi gerekiyora dinlensin, siz bilirsiniz dedim, sonra acele ettik ondan olmadi demeyelim dedim. Basari sansi olarak iki protokol arasinda fark yok, kan tahlili verin baslayalim o zaman dedi. Insallah iyi olur. Gunde 1 coraspin, gece uyumadan once 3 estrofem aliyorum. Tabi folik asit bir de. 3.gun ilaclara baslamis oldum. Bu arada ultrasonda folikul artiklari var, rahim ince dedi. Ama benim adetim 2gunde bitti. Yani muayene gunu de dahil gelmedi. O artiklar ne demek, nasil temizlenecek o aklima takildi. Bugun iki damla adet gibi olmasa da kanama5-akinti arasi bisey geldi, coraspin etkisi sanirim.Hayat su partalina_ Hayirlisi bakalim. Heyecan var, korkuyorum da bir yandan.
Düşünüyorum canım kendi doktorum dışında Seval Taşdemir ve Semra Kahramanla da görüştüm. Ortak karar bu sefer embriyoyu dondurup ngt-pgs teste gönderip sağlıklıysa transfer yaptıracağız… eylül başı inşallah toplanacak, tabi sağlıklı gelir mi testten muamma.. nerede yaptıracağım henüz karar vermedimAy ben tekrar oldun sandim
Tekrar dusunuyor musun kuzu, nasil ilerleyeceksin?
Ah insallah gerek kalmaz kuzumDüşünüyorum canım kendi doktorum dışında Seval Taşdemir ve Semra Kahramanla da görüştüm. Ortak karar bu sefer embriyoyu dondurup ngt-pgs teste gönderip sağlıklıysa transfer yaptıracağız… eylül başı inşallah toplanacak, tabi sağlıklı gelir mi testten muamma.. nerede yaptıracağım henüz karar vermedimşimdilik 2 ay daha doğal denemelere devam
Evet bi kaç ay şans yükseliyormuş.. doktorum da gel yunurtalamanı takip edelim dedi hatta, ihtimal olmasa niye uğraşsınAh insallah gerek kalmaz kuzum
Yumurta buyutmek icin kullanilan ilaclarin sonrasinda dogal gebe kalmaya yardimci etkisi olabiliyorBende hep spiral vardi o yuzden deneyimleyemedim ama insallah sana nasip olur bu surecte
İkiz mi peki sizinGözün aydın canım çok güzel çıkmış kaç embriyo transfer edilmişti. Benim de 8. Gün 200 çıkmıştı hemşire ikiz olabilir yüksek demişti
gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahSelam kızlar ;
Bugün test günümde 12. Gün 5. Gün MEB. 746 çıktı sonucum.
6. Gün 89
8. Gün 209
10. Gün 376 idi
Ptesi doktor çağırdı kontrole
İsteyen herkese nasip olsun
Benim ve herkesin sağlıklı olsun bebişleri kucağımıza alalım
Izmir medikalpark cnm. Ne yesek ne icsek su asamada. Ben hep yumurta kalitesi icin arastiriyordum. Yumurtalar bos cikar diye cok korkuyordum. Yumileri verdikten sonra saldim valla.Bende coraspin estrofem ve folik asit kullanıyorum canım sen nerede tedavi oluyorsun
Canım protein ve sebze meyve ağırlıklı diyorlar hep.. yani şeker ve karbonhidratı azaltmaya çalış o kadarIzmir medikalpark cnm. Ne yesek ne icsek su asamada. Ben hep yumurta kalitesi icin arastiriyordum. Yumurtalar bos cikar diye cok korkuyordum. Yumileri verdikten sonra saldim valla.
amiiin inşallah canımMAŞALLAHH SAGLIKLA TUTUNSUN CANIMM..
AYY BIR OYLAMA YAPSAK KIMIN TUTTU DIYE.
ŞUAN HEP GÜZELL TUTUNAN HABERLER ALIYORUUUZZZ..
DARISI BAŞIMIZA
Ay evet kuzum ya bende avakado iyi diye biliyorum daha bulamadım amaIzmir medikalpark cnm. Ne yesek ne icsek su asamada. Ben hep yumurta kalitesi icin arastiriyordum. Yumurtalar bos cikar diye cok korkuyordum. Yumileri verdikten sonra saldim valla.
Amingözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?