2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Haklısın insan bir an önce bitsin istiyor.. hele ben toplandı 5 gün sonra taze transfer hooop bitti hiç dondurulmuş protokolleri bilmiyorum kuzucum.. inşallah yolunda gitsin herşeyin. Artıklar temizlenmese yada sıkıntı yapsa doktor transferi yapmaz merak etme. Tüm değerler uygun olmadan işlem yapmazlar daha var günün beklemeden kavuş bebişine inşallah

Kiz sen transfer mi oldun?
Ne zamaaan?

merhaba,
Kanama-akintinizi doktorunuza haber verdiniz mi? Bazi merkezler bu durumu cok onemsiyor, sonradan sorun olmamasi adina bilgi vermediyseniz bir danismaniz iyi olur diye gorunce yazmak istedim…
Aaa oyle mi, reglin 4.gunu oldugu icin normaldir diye dusundum, hic haber vermeyi dusunmedim cnm. Cok sagol uyardigin icin.

Aaa oyle mi, reglin 4.gunu oldugu icin normaldir diye dusundum, hic haber vermeyi dusunmedim cnm. Cok sagol uyardigin icin.
Aaa cok pardon, regliniz bitti uzerinden zaman gecti gibi sandim ben. Ama belki de reglin kalintilaridir hala, 4. gun ise o da olabilir :)

Bende coraspin estrofem ve folik asit kullanıyorum canım sen nerede tedavi oluyorsun

Ay ben tekrar oldun sandim

Tekrar dusunuyor musun kuzu, nasil ilerleyeceksin?
Düşünüyorum canım kendi doktorum dışında Seval Taşdemir ve Semra Kahramanla da görüştüm. Ortak karar bu sefer embriyoyu dondurup ngt-pgs teste gönderip sağlıklıysa transfer yaptıracağız… eylül başı inşallah toplanacak, tabi sağlıklı gelir mi testten muamma.. nerede yaptıracağım henüz karar vermedim şimdilik 2 ay daha doğal denemelere devam

Ah insallah gerek kalmaz kuzum
Yumurta buyutmek icin kullanilan ilaclarin sonrasinda dogal gebe kalmaya yardimci etkisi olabiliyor Bende hep spiral vardi o yuzden deneyimleyemedim ama insallah sana nasip olur bu surecte

Ah insallah gerek kalmaz kuzum
Yumurta buyutmek icin kullanilan ilaclarin sonrasinda dogal gebe kalmaya yardimci etkisi olabiliyor Bende hep spiral vardi o yuzden deneyimleyemedim ama insallah sana nasip olur bu surecte
Evet bi kaç ay şans yükseliyormuş.. doktorum da gel yunurtalamanı takip edelim dedi hatta, ihtimal olmasa niye uğraşsın hadi inşallah..

gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah

Izmir medikalpark cnm. Ne yesek ne icsek su asamada. Ben hep yumurta kalitesi icin arastiriyordum. Yumurtalar bos cikar diye cok korkuyordum. Yumileri verdikten sonra saldim valla.
Canım protein ve sebze meyve ağırlıklı diyorlar hep.. yani şeker ve karbonhidratı azaltmaya çalış o kadar kahve-çay içme yada azalt.. kuruyemiş ye biraz özellikle kabak çekirdeği.. avokado mevsimi değil ama bulursan ye..
bi de benim doktorun lafı, hiç bir şeyden abartarak yeme

MAŞALLAHH SAGLIKLA TUTUNSUN CANIMM..
AYY BIR OYLAMA YAPSAK KIMIN TUTTU DIYE.
ŞUAN HEP GÜZELL TUTUNAN HABERLER ALIYORUUUZZZ..

DARISI BAŞIMIZA
amiiin inşallah canım Gerçekten zor bir süreç, her anı stres. Allah yolumuzu kolaylaştırsın hepimizin inşallah 3. Denememdi benim. İlk denediğimde hamile kaldım 27. Haftada doğum yapıp bebeğimi kaybettim. 2. Denememde tutmadı. Arada bir sürü ameliyat geçirdim. 3. Denememde de bu sonucu aldım, inşallah devamı gelir, bilemeyiz Herşey Allah’ın takdiri, olanda da olmayanda da bir hayır var. Bunları yazıyorum kızlar örnek olabilmek adına. Sakın pes etmeyin. Hepimiz güçlüyüz, inanın tahmin ettiğimizden daha güçlüyüz. Hepimizin emeği çok kıymetli, bu emeğin karşılığını bir şekilde alacağızDilerim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…