- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.001
101 de satılıyor canımAy evet kuzum ya bende avakado iyi diye biliyorum daha bulamadım ama
Yaa anladım canımBen uzun bir süre ara vereceğim. İşlerim baya sıkıştı, transfere ayıracak zamanım kalmadı
Teşekkür ederim canımGittiğim Tüp Bebek Merkezinde, evet.
Merhaba canım benımde 2 tup bebek denemem var 2 sı de kımyasal oldu su an dondurulmus var onları deneyecez. Evet senın dedıgın gıbı ınsan yerlesmesıne bıle mutlu oluyo umutlanıyosun. Bu transferden once hısteroskobı yaptırcagım mutlaka bıde önlem amaçlı bagıslık serumu kortızol falan yapılacak bakalım hayırlısı olsun.ılacları bırakınca 1 hafta ıcınde adet olunuyo canım.yenı bı transferı 2 adet sonrası önerıyo genelde doktorlarHerkese merhaba,
cuma günü 9. günümde hcg 45.6 çıkmıştı. Dün 12. günümde tekrar kan verdim, bugün sonuç 19.9’a düşmüş
Zaten ilk değer bana çok düşük gelmişti, ama tabii insan yine de son ana kadar ümidini kaybetmek istemiyor. Yerleşme olmuş en azından, olumlu bir gelişme olarak bakmak istiyorum bütün olanlara.
Bugün bütün ilaçları bırakıyorum. Daha önce bu yollardan geçmiş olanların tecrübeleri nedir acaba? İlaçları bıraktıktan sonra ne kadar sürede regl oldunuz? Dondurulmuş embriyolarım var, bir dahaki transferi hemen peşinden yapabiliyor muyuz?
Yarın klinikle detayları konuşacağız mutlaka, ama sizlerin de tecrübelerini merak ediyorum.
Insallah bir sonraki denemenizde saglikla olsun4 embriyom daha var. Hipohipo benim tanım.
Benim 11.gün 37Kızlar 10.gun 89.4
12 gun 105 cıktı ya
Kımyasalmı sızce
Cnm teşekkürler evet transfer yaklaştı ben tam olarak 6.6.2022 de doğum kontrol hapi ile başladım ve o zamandan bu zamana transfer için hazırlanıyorum.Cabanizin mukafatini alirsiniz insallah. Transfer yaklastigi icin mi bu kadar cok ilac var, gozum korktu vallahi. Bir de neden narkozlu transfer oldugunuzu merak ettim, kusura bakmayin. Ben de korkuyorum da, drdan anestezi istesem mi diye dusunuyorum. Hersey gonluznuzce olsun
Canim ben tam olarak 6.6.2022 de adet bitmesi ile başladım.merhaba,
Aminnn Rabbim çabalarımızın karşılığını versin kucaklarmızı boş bırakmasın inşallahhh
Ben estofem corasprin ve folik asit kullanıyorum sadece dün rahim kalınlığı 6,5 mm idi başka ilaç vermedi rahim kalınlaştıktan sonra mı progestan fitil veriliyor ve adettn kaç gün sonra transfer tarihi verilmiş oldu sana aşırı merak içindeyim
Henüz bilmiyoruzİkiz mi peki sizin
İnşallah istediğiniz gibi olur sağlıklaHenüz bilmiyoruzyarın keseyi görebilirsek netleşecek durum
Bence gayet guzelKızlar benimde 9. Gün 228 tek embriyo.
Yüksek mi iyi mi sizce sorun yoktur değil miHep bir stres var bu süreçte, ağız tadıyla sevinemiyoruz
Ayy cok heyecanli, haberdar edinHenüz bilmiyoruzyarın keseyi görebilirsek netleşecek durum
Teşekkür ederim içim rahatladı birazBence gayet guzelSaglikla ilerlesin insallah
Normal gebelikte ki gibi son regli tarihine göre canım. Zaten transfer hemen hemen ona göre ayarlanıyorKızlar hamilelik haftası nasıl hesaplıyorsunuz
Mesela ben 7 temmuzda 5. Gün embriyo transferi oldum
Buna göre mi hesap olacak
Bazı sitelerde otomatik hesaplama var ondan kafam karıştıNormal gebelikte ki gibi son regli tarihine göre canım. Zaten transfer hemen hemen ona göre ayarlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?