2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba canım benımde 2 tup bebek denemem var 2 sı de kımyasal oldu su an dondurulmus var onları deneyecez. Evet senın dedıgın gıbı ınsan yerlesmesıne bıle mutlu oluyo umutlanıyosun. Bu transferden once hısteroskobı yaptırcagım mutlaka bıde önlem amaçlı bagıslık serumu kortızol falan yapılacak bakalım hayırlısı olsun.ılacları bırakınca 1 hafta ıcınde adet olunuyo canım.yenı bı transferı 2 adet sonrası önerıyo genelde doktorlar

Cnm teşekkürler evet transfer yaklaştı ben tam olarak 6.6.2022 de doğum kontrol hapi ile başladım ve o zamandan bu zamana transfer için hazırlanıyorum.
Cok stresli ve birazda korkak olduğum için doktorum panik yapmamam adina narkozlu yapalım rahat et dedi.
Beni 22 yaşımdan beri tanıdığı için hiç kendisine müdahale etmem benim doktorum beni benden sonra en iyi bilen kişidir önce Allah sonra sana emanetim hocam dedim. Allah herkesin gönlünde olanı nasip etsin

Canim ben tam olarak 6.6.2022 de adet bitmesi ile başladım.
Doğum kontrol hapı verdi kullandım.
Yeniden adet gördüm yani 6.6.2022 de adetin ilk günün iken 30.06.2022 de yine adet oldum.
O zamandan bu zamana lucrin iğne ecoprin aldim simdi de saydığım ilaçları.
Progestan fitili 15temmuz da verdi o zamandan bu zamana kullaniyorum transfer sonrasi için de progestan iğne verdi 10 adet var. Bakalım Perşembe transfer heyecandan ölecem

Kızlar hamilelik haftası nasıl hesaplıyorsunuz
Mesela ben 7 temmuzda 5. Gün embriyo transferi oldum
Buna göre mi hesap olacak

Merhaba hanimlar

Yumurta toplama isleminden once pcr test isteniliyor, fakat benim esim simdilik pozitif ben negatif. Tedavi hersekilde iptalmi ediliyor yoksa esim disardan örnek verebilirmi, lutfen yardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…