2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kesinlikle katılıyorum ben de o yüzden aldıklarım az gelmiyor bana da
Oldu ki yetmedi yine alırız internetten

Ben nbb hamile külot aldım karnımı sıkmasın diye çok rahat hastaneye ondan koymayı düşünüyorum depend de değiştirip giymek zor olur diye ben lohusa pedi aldım e bebek den bugün geldi çok güzel memnunlar alanlar da baby mom markası

Selamm kızlar, ben bugun kontrol randevusuna gittim aslında normalde 3 haftada bir gidiyorum ama yolum hastaneme yakın bir yere düştü, gitmişken oğluşumu göreyim dedimm
geçen hafta 31+3te gittiğimde 2 kiloydu
bu hafta sat’a göre 32+3te gitmiş oldum 2.220 gram olmuss. ölçümlerine göre 34h görünüyor. her şey yolundaymış. suyu iyi hareketleri fena ilk kez rahim ağzı uzunluğum ölçüldü 3.7 çıktı, 2.5 üstü iyidir dedi doktorumuz.. bu haftadan sonra haftada 200-300 gram almasını bekliyomuşuz, hayırlısı

Oyyy maşallahh bizimde pazartesi görüş günü özledim kızları inşallah şişmişlerdir

istediğin zaman çalışamaza çevirebiliyorsunuz

Amin canim toplanma da oluyor regli sancisi gibi de oluyor valla en son dayanamadim sabah 8 gibi hastaneye gittik nstye girdim sancilarim var ama normal dedi doktor artik olcak dedi bacak agrisi icinde magnezyum verdi bakalim insallah iyi gelir

Bende böyle düşünüyorum. Sezaryen olursam eğil kalk onu değiştirmek çok zorlar.

Saol canım pede bende bakayım

Maaşallah canım

Normal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba ped
Baktım olmuyor hastanelerin kenarları eczane dolu alırım ne olacak

Kişiden kişiye değişir bence kan durumu o yüzden sanki şaldır şaldır kanayacakmış gibi enerji göndermek ve önlemimi almak istemiyorum hehdhjj lazım olursa bulunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…