- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #37.461
Kesinlikle katılıyorum ben de o yüzden aldıklarım az gelmiyor bana daCanım aslında yeteri kadar almışsın,
şöyle diyim benim kız çok kusmuklu bir çocuktu emzirdin gaz çıkartırken fena ağızdan çıkartırdı o nedenle bir kaç tane örtüm vardı gaz çıkaracağım zaman omzuma sererdim ne onun üzeri ne benim üzerim kirlenirdi, hadi diyelim kirlendi havalar sıcak olacak hızlı programa attım diyelim öğlen yıkasan akşama kurur bebekler çok hızlı büyüdüğü için inan çoğu şeyi girdirmediğin bile olacak
bende 1 tane koyu düğmeli aldım canım kanama vs çok olursa rahat ederim diyeBir de şu pijama takımı rengi çok mu koyu olur hastaneye yedek alsam, ve önden düğmeli mi tercih etmeliyim emzirme için bilemedim kızlar
Çok güzelHastane için şöyle bir pijama aldım kızlar umarım üstüme olur.
gömlek pijama bakıyorum bende şortlu mu alsam bilemedim. Üst tarafı açması kolay olması açısından pratik olur benceBir de şu pijama takımı rengi çok mu koyu olur hastaneye yedek alsam, ve önden düğmeli mi tercih etmeliyim emzirme için bilemedim kızlar
Bende beyaz lohusa takımı alacağım ama kanama olursa diye koyumu alsam bir de dedim. Elim pudralara gitmedi açıkcasıbende 1 tane koyu düğmeli aldım canım kanama vs çok olursa rahat ederim diye
Evet o da mantıklıgömlek pijama bakıyorum bende şortlu mu alsam bilemedim. Üst tarafı açması kolay olması açısından pratik olur bence
Evet göbeğim çok şiş kalırsa 34 olmaz gibi, bi de emzirme sütyeni şart mı ona da karar veremedim acaba normal rahat sütyen alsam zor mu olur36 al bence daha rahat olur
Ben yüksek bel kilot emzirme sütyeni emzirme atleti aldım iç çamaşırı olarak
Normalde de diyor ki Max 2 hafta kalırım:)Ahahah benim annem de aynısını diyor ben gelince yıkarım sanki elinde yıkıcakanneanne işte
Kruvaze olanlar cok is goruyo. Benim ilk hamileligim ama cevremdekilerden biliyorum. Sak diye aciliyoBir de şu pijama takımı rengi çok mu koyu olur hastaneye yedek alsam, ve önden düğmeli mi tercih etmeliyim emzirme için bilemedim kızlar
Ben nbb hamile külot aldım karnımı sıkmasın diye çok rahat hastaneye ondan koymayı düşünüyorum depend de değiştirip giymek zor olur diye ben lohusa pedi aldım e bebek den bugün geldi çok güzel memnunlar alanlar da baby mom markasıMerhaba kızlar doğum sonrası iç çamaşırı için ne aldınız? Şimdi benim basenim dar en küçük beden giyiyorum normalde, düşük bel olduğu için hala aynı giyiyorum. Ama depend felan takcaz yüksek bel almalıyım sanırım. Şimdi yine en küçük beden 34 mü alsam 36 beden mi alsam sizce şu modellerdenkafam karıştı
Oyyy maşallahhSelamm kızlar, ben bugun kontrol randevusuna gittim aslında normalde 3 haftada bir gidiyorum ama yolum hastaneme yakın bir yere düştü, gitmişken oğluşumu göreyim dedimm
geçen hafta 31+3te gittiğimde 2 kiloydu
bu hafta sat’a göre 32+3te gitmiş oldum 2.220 gram olmuss. ölçümlerine göre 34h görünüyor. her şey yolundaymış. suyu iyi hareketleri fenailk kez rahim ağzı uzunluğum ölçüldü 3.7 çıktı, 2.5 üstü iyidir dedi doktorumuz.. bu haftadan sonra haftada 200-300 gram almasını bekliyomuşuz, hayırlısı
istediğin zaman çalışamaza çevirebiliyorsunuzAnnişler ben dün 32. Hafta çalışır raporumu aldım. Ama internetten de bakıyorum bi bilgi bulamadım.şimdi 37. Haftaya kadar illa çalışmam mı gerekiyor.atıyorum 2 hafta yada 3 hafta sonra doktora gidip çalışamaz raporu alabiliyormuyum?Bu çalıştığım süre doğum sonrasına ekleniyor mu yine de?
Amin canim toplanma da oluyor regli sancisi gibi de oluyor valla en son dayanamadim sabah 8 gibi hastaneye gittik nstye girdim sancilarim var ama normal dedi doktor artik olcak dedi bacak agrisi icinde magnezyum verdi bakalim insallah iyi gelirSorma canım bende öyleyim dediğin gibi eşimede kıyamıyorum ama yok yani uyuyamıyorum benimde sol bacagımda bi agrı var ya neden acaba o sebeptende uyuyamıyorum aslında. Senin sancılar da toplanma oldugunda mı oluyo benim bu ara karnımda toplanma oluyo korkuyorum daAllah yardımcımız olsun hepimizin
Bende böyle düşünüyorum. Sezaryen olursam eğil kalk onu değiştirmek çok zorlar.Ben nbb hamile külot aldım karnımı sıkmasın diye çok rahat hastaneye ondan koymayı düşünüyorum depend de değiştirip giymek zor olur diye ben lohusa pedi aldım e bebek den bugün geldi çok güzel memnunlar alanlar da baby mom markası
Ben şortlu alıcam bedenime göre bulabilirsem hdjdh ifil ifil ohh rahat etmek istiyorumgömlek pijama bakıyorum bende şortlu mu alsam bilemedim. Üst tarafı açması kolay olması açısından pratik olur bence
Saol canım pede bende bakayımBen nbb hamile külot aldım karnımı sıkmasın diye çok rahat hastaneye ondan koymayı düşünüyorum depend de değiştirip giymek zor olur diye ben lohusa pedi aldım e bebek den bugün geldi çok güzel memnunlar alanlar da baby mom markası
Normal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba pedBende böyle düşünüyorum. Sezaryen olursam eğil kalk onu değiştirmek çok zorlar.
Maaşallah canımSelamm kızlar, ben bugun kontrol randevusuna gittim aslında normalde 3 haftada bir gidiyorum ama yolum hastaneme yakın bir yere düştü, gitmişken oğluşumu göreyim dedimm
geçen hafta 31+3te gittiğimde 2 kiloydu
bu hafta sat’a göre 32+3te gitmiş oldum 2.220 gram olmuss. ölçümlerine göre 34h görünüyor. her şey yolundaymış. suyu iyi hareketleri fenailk kez rahim ağzı uzunluğum ölçüldü 3.7 çıktı, 2.5 üstü iyidir dedi doktorumuz.. bu haftadan sonra haftada 200-300 gram almasını bekliyomuşuz, hayırlısı
Baktım olmuyor hastanelerin kenarları eczane dolu alırım ne olacakNormal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba ped
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?