2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ne diyip yazdırıyorsunuz biz de yazdıralım yazık çok para veriyoruz
Tüp bebek yaptığımı söylüyorum arkadaşım sonra bide merkezden verilen kullanmam gereken ilaçların yazılı olduğu bir kağıt var onu gösteriyoruz bukadar sıkıntı yapmazlar merak etme ayrıca ben bütün ilaçlarımı aile hekimime yazdırıyorum yazık zaten maliyetli herşey

Ay valla Allah razı olsun, ilaçlarım tam bitiyordu yeniden alacaktım yazdırayım en iyisi

Peki prolutex ve progestan 50 mg mı yazıyorlar mı acaba biliyor musunuz?

Kızlar benim transferin 12. Gününe kadar tek belirtim olan göğsüm aşırı hassaslaşmişti ve şişmişti ama şuan o hassaslık gitti keseye kadar dahada artması gerekmiyormuydu ya ben nasıl dayancam Eylül'ün 4üne kadar benm gibi olan var mııı. Belirti aramak saçma biliyorum ama beklerken de insanın içinin rahatlaması gerekiyor

Merhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı
Evet canım ben aile hekimine yazdırdım 20 gündür. Şimdi 9 ay kullanacağım kesinleşince de rapor çıkartacağım hastaneden

Az önce aynı şeyi düşündüm. Dün keseyi gördük. Bugün göğüslerimin artık acımadığını farkettim ben de. Tam neden acaba diye düşünüyordum ki senin yazını okudum. Benim göğüs ağrım bugün yok

Kızlar benim değerim 167 di bugün yine yaptırdım 130 olmuş galiba yine kimyasal oldu ağlamaktan gözlerim açıyor yine olmadı galiba

Yaa canım rahatlıyorum hep buraya yazdığımda demekki bu belirtiler gelgitli.
İnşallah bende keseyi bi görsem rahatlıcamm galiba

Kızlar benim değerim 167 di bugün yine yaptırdım 130 olmuş galiba yine kimyasal oldu ağlamaktan gözlerim açıyor yine olmadı galiba
Canımm doğru zaman henüz gelmemiş demek ki Allahım sana güç versin, yeniden başlama gücü de versin. Tez vakitte güzel haberler almanı nasip etsin Allahım

Kızlar hemşire bna kabızlık problemi yaşayabilirsn dikkatli beslen vs demişti ilaçlardan dolayı. Progestan estrofem asprin vs kullanıyorum .
Ama ben her gün ishalim.
Benim gbi bunu yaşayan oldumu ?
Bende transferden sonra kabız hiç olmadım hep ishalim diyebilirim

Bunu bende ücretli alıyorum kadın doğuma sorayım inşallah yazar banada canım. Geçen gün eşim iki kutu bundan bir kutu fitil 2 de estrofeme 1200₺ vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…