Evet yazıyor ben yazdırıyorumMerhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı
Ne diyip yazdırıyorsunuz biz de yazdıralım yazık çok para veriyoruzEvet yazıyor ben yazdırıyorum
Tüp bebek yaptığımı söylüyorum arkadaşım sonra bide merkezden verilen kullanmam gereken ilaçların yazılı olduğu bir kağıt var onu gösteriyoruz bukadar sıkıntı yapmazlar merak etme ayrıca ben bütün ilaçlarımı aile hekimime yazdırıyorum yazık zaten maliyetli herşeyNe diyip yazdırıyorsunuz biz de yazdıralım yazık çok para veriyoruz
Tüp bebek yaptığımı söylüyorum arkadaşım sonra bide merkezden verilen kullanmam gereken ilaçların yazılı olduğu bir kağıt var onu gösteriyoruz bukadar sıkıntı yapmazlar merak etme ayrıca ben bütün ilaçlarımı aile hekimime yazdırıyorum yazık zaten maliyetli herşey
Peki prolutex ve progestan 50 mg mı yazıyorlar mı acaba biliyor musunuz?Tüp bebek yaptığımı söylüyorum arkadaşım sonra bide merkezden verilen kullanmam gereken ilaçların yazılı olduğu bir kağıt var onu gösteriyoruz bukadar sıkıntı yapmazlar merak etme ayrıca ben bütün ilaçlarımı aile hekimime yazdırıyorum yazık zaten maliyetli herşey
Evet canım ben aile hekimine yazdırdım 20 gündür. Şimdi 9 ay kullanacağım kesinleşince de rapor çıkartacağım hastanedenMerhaba kızlar oksaparı aile hekimi yazıyor mu ya da nereye yazdırabilirim devlet karşılıyor mu tüp bebek merkezi reçete ediyor ama onun verdiği reçeteyi devlet ödemiyor 800 TL oksapar çok pahalı
Az önce aynı şeyi düşündüm. Dün keseyi gördük. Bugün göğüslerimin artık acımadığını farkettim ben de. Tam neden acaba diye düşünüyordum ki senin yazını okudum. Benim göğüs ağrım bugün yokKızlar benim transferin 12. Gününe kadar tek belirtim olan göğsüm aşırı hassaslaşmişti ve şişmişti ama şuan o hassaslık gitti keseye kadar dahada artması gerekmiyormuydu ya ben nasıl dayancam Eylül'ün 4üne kadarbenm gibi olan var mııı. Belirti aramak saçma biliyorum ama beklerken de insanın içinin rahatlaması gerekiyor
580 dü sanırım içinde 7 tane var 3 gün gidiyor günlük 2 tane vuruluyorFiyatı ne kadarmış canımmm
Hepsini yazıyor aile hekimi canımPeki prolutex ve progestan 50 mg mı yazıyorlar mı acaba biliyor musunuz?
Teşekkür ederim canım.Evet canım ben aile hekimine yazdırdım 20 gündür. Şimdi 9 ay kullanacağım kesinleşince de rapor çıkartacağım hastaneden
Yaa canım rahatlıyorum hep buraya yazdığımdaAz önce aynı şeyi düşündüm. Dün keseyi gördük. Bugün göğüslerimin artık acımadığını farkettim ben de. Tam neden acaba diye düşünüyordum ki senin yazını okudum. Benim göğüs ağrım bugün yok
Canımm doğru zaman henüz gelmemiş demek ki Allahım sana güç versin, yeniden başlama gücü de versin. Tez vakitte güzel haberler almanı nasip etsin AllahımKızlar benim değerim 167 di bugün yine yaptırdım 130 olmuş galiba yine kimyasal oldu ağlamaktan gözlerim açıyor yine olmadı galiba
Bende transferden sonra kabız hiç olmadım hep ishalim diyebilirimKızlar hemşire bna kabızlık problemi yaşayabilirsn dikkatli beslen vs demişti ilaçlardan dolayı. Progestan estrofem asprin vs kullanıyorum .
Ama ben her gün ishalim.
Benim gbi bunu yaşayan oldumu ?
MAŞALLAH canımm Ayy Sağlıkla ilerlesin İNŞALLAH Sağlıkla kucana almak Nasip olsun İsteyen herkesin senin benim Çok AminnnKızlar geçen hafta keseyi görmüştüm. Kanama için bugün doktora geldim ve büyük şok yaşadım.
Aaa az önce eczaneye sordum canım bilgisayardan baktı bunları sadece kadın doğum yazabiliyor dedi sen yazdırdın mı aile hekimineHepsini yazıyor aile hekimi canım
Bunu bende ücretli alıyorum kadın doğuma sorayım inşallah yazar banada canım. Geçen gün eşim iki kutu bundan bir kutu fitil 2 de estrofeme 1200₺ vermişBenim progestan ampülün fotosunu yükledim canım. Ben bunu yazdırıp alıyorum ücretsiz düşük tehditi tanısı ile ama oksaparı her aldığımda yüzdesi artıyor o nedenle ona rapor çıkartacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?