- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.621
HAyır kuzum olmadı öyle bir şey. 7-8 ve 9. günler canım deli gibi süt istedi gece falan uykumdan kalkıp süt içtim sadece.Kızlar herkes iyidir umarım, hamişler ve minik mercimeklerde iyidir inşallah
Şimdi sizlere bir şey soracağım ama biraz saçma olabilir, özellikle hamişler
Çatlamadan sonra 3.günü itibariyle aşırı iştah açılması yaşayan var mı
Ya bu göbek deliği ağrısı ben de otomatik hamile demek biliyo musun. Ne kadar göbek deliği ağrıyan duyduysam hamile çıktı kıızzAyy benimde bugün kasık ağrım çok 7 günüm ve iğneler batıyor karnımın altına vajina içine göbek deliğim bile acıyor yara olmuş gibi sanki bi yere değince hadi yarın sabah bi test de senden gelsin kuzum gözümün gönlümüz açılsın pembiş pembiş test görelim
Amin kuzum inşallah senin bebekte yerleşiyor deseneAyy benimde bugün kasık ağrım çok 7 günüm ve iğneler batıyor karnımın altına vajina içine göbek deliğim bile acıyor yara olmuş gibi sanki bi yere değince hadi yarın sabah bi test de senden gelsin kuzum gözümün gönlümüz açılsın pembiş pembiş test görelim
Ayyy kuzum inşallah bu test hakkında bilgin olduğu için sormak istedim 20 dakikasını dikkate alsak mı acaba kurumamış oluyor o zamana kadar 4 damla atıyorum ben çünkü etiketleyip rahatsız etmek istemedim taze annişimizi girmişken sorayım dedim eğer öyleyse 20 dakikalık testti de atıyorum sana bi buna da bak bebeğimBebeğim bence senden yarın sabah ya da öbür gün sabah çizgi görebiliriz gibi geliyo
Cidden miiiiiğğ ayyyy oturup ağlarım şimdi bak ben bunu belirti olduğunu bilmiyordum diğerlerini diyordum psikolojik bildiğim için beynim oyun oynuyor diyordum ama göbek deliğini bilmiyordumYa bu göbek deliği ağrısı ben de otomatik hamile demek biliyo musun. Ne kadar göbek deliği ağrıyan duyduysam hamile çıktı kıızzbebiş geliyor diyelim inşallah
İnşallah kuzum ateş ölç benide etiketle test yaparsan da etiketle gözümü açar açmaz direk sizin ateşlere bakıyorum hadi inşallah güzel bi testle güzel bi sabaha başlarsın kuzumAmin kuzum inşallah senin bebekte yerleşiyor desene
Bu kadar belirtiye hamile kalamazsak yazık bize arkadaşCidden miiiiiğğ ayyyy oturup ağlarım şimdi bak ben bunu belirti olduğunu bilmiyordum diğerlerini diyordum psikolojik bildiğim için beynim oyun oynuyor diyordum ama göbek deliğini bilmiyordum
Cidden ya neyse biz negatifi çağırmayalım bebeğim pozitif olucaz Allah’ın izniyleBu kadar belirtiye hamile kalamazsak yazık bize arkadaş
Kız git bi koşu işe gel. Bir sürü testin varmış. Sabah ateşe göre tekrar yaparısn hadi koş.Ayyy sen beni gör kalbim duracak sanki heycan yaptım
Çabuk bir kaç damla da olsa işe gel haydi. İtiraz istemiyorum.Benide iki gündür ateş basıyor arkasına su gibi terliyorum nedense
İnş canım üstünden bi saat geçince gölgemsi bişey çıkıyo ama kurumadır diyorumİnşallah yarın sabah çizgiyi göreceğiz
Kız yokkkk su gibi idrarım. Yedinci gün yerleştiyse yarın 3. Günüm daha. Ben genelde 11. Gün silik görüyorum yarın siz istiyorsunuz diye yapıcam. Şunun şurasında sabaha ne kaldıKız git bi koşu işe gel. Bir sürü testin varmış. Sabah ateşe göre tekrar yaparısn hadi koş.
Kuzum bu sararmış gibi duruyor. Kuruma çizgisi olabilir. Zaten bebiş varsa yarın sabah ilk idrarda ilk 15 dk da belli olur, ancak yarın belli olmaması hamile değilsin demek değil. Belki de öbür gün belli olacak sende.Ayyy kuzum inşallah bu test hakkında bilgin olduğu için sormak istedim 20 dakikasını dikkate alsak mı acaba kurumamış oluyor o zamana kadar 4 damla atıyorum ben çünkü etiketleyip rahatsız etmek istemedim taze annişimizi girmişken sorayım dedim eğer öyleyse 20 dakikalık testti de atıyorum sana bi buna da bak bebeğimbu arada nasıl gidiyor hamilelik
15 dk sonrasını ciddiye almamak lazım testlerde canım. Hepsi kuruma çıkartıyor neredeyse.İnş canım üstünden bi saat geçince gölgemsi bişey çıkıyo ama kurumadır diyorum
Işığım sarı kuzum o yüzden öyle gözüküyor sararmış değildi henüz onu çekerken ilk 15 dakika da bişeyler gördüm de 20 dakika da netleşti iyice ondan şey ettiydim hadi bakalım yarını bekliyorum bir umutlaKuzum bu sararmış gibi duruyor. Kuruma çizgisi olabilir. Zaten bebiş varsa yarın sabah ilk idrarda ilk 15 dk da belli olur, ancak yarın belli olmaması hamile değilsin demek değil. Belki de öbür gün belli olacak sende.
Sabah test yapacak kişi sayısı fazlalaştı sanki. Bak uyuya kalanı gelipr yataktan ben kaldırırım. Hemen testleri salın foruma. Cumartesi sabahı en sevdiğim şey hamilelik testleri yorumlamak.Kız yokkkk su gibi idrarım. Yedinci gün yerleştiyse yarın 3. Günüm daha. Ben genelde 11. Gün silik görüyorum yarın siz istiyorsunuz diye yapıcam. Şunun şurasında sabaha ne kaldı
Çarşafımda beyaz ona bakarsak oda sarı gibi çıkmış ordan anla yani kuzumIşığım sarı kuzum o yüzden öyle gözüküyor sararmış değildi henüz onu çekerken ilk 15 dakika da bişeyler gördüm de 20 dakika da netleşti iyice ondan şey ettiydim hadi bakalım yarını bekliyorum bir umutla
İşeyecekse uyumayacağım ona göreÇabuk bir kaç damla da olsa işe gel haydi. İtiraz istemiyorum.
Ay çok heyecanlıIşığım sarı kuzum o yüzden öyle gözüküyor sararmış değildi henüz onu çekerken ilk 15 dakika da bişeyler gördüm de 20 dakika da netleşti iyice ondan şey ettiydim hadi bakalım yarını bekliyorum bir umutla
Asayiş berkemal. Sabaha yapıyor herkes. HAdi iyi uykular güzeller.İşeyecekse uyumayacağım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?