- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.641
Pozitifi görünce uyanmazsanız burayı testimle doldururum vallaSabah test yapacak kişi sayısı fazlalaştı sanki. Bak uyuya kalanı gelipr yataktan ben kaldırırım. Hemen testleri salın foruma. Cumartesi sabahı en sevdiğim şey hamilelik testleri yorumlamak.
2 gecedir uyuyamıyorum uykuya dalamıyorum sabah olsun biran önce diye ama heyecandan uyuyamıyorumAy çok heyecanlıhadi çabuk yatalım sabah olsun
Teşekkür ederim canım benim inşallah iyi gelir denicem mutlakaBu kürü yap canım enfeksiyona bire bir
Ayyyyyyy Allahım yarın test yapıcak herkesin testi pembiş pembiş çıksın inşallah aminPozitifi görünce uyanmazsanız burayı testimle doldururum valla7.30 da yaparım inşallah
Hadi yaa, iyi gecelerAsayiş berkemal. Sabaha yapıyor herkes. HAdi iyi uykular güzeller.
Ben artimed aldım kuzum o 20 betadan sonra gösteriyor ondan 11. gün yapmak istedim ama artık farz oldu yapcak bişe yok. Sabaha pozitif uyanmak dilegiyleSabah test yapacak kişi sayısı fazlalaştı sanki. Bak uyuya kalanı gelipr yataktan ben kaldırırım. Hemen testleri salın foruma. Cumartesi sabahı en sevdiğim şey hamilelik testleri yorumlamak.
Aminnnnnn aminnnnnAyyyyyyy Allahım yarın test yapıcak herkesin testi pembiş pembiş çıksın inşallah amin
Yaaa ben uykular haram oldu resmen yat kalk yat kalk çişde kalmıyor sabaha2 gecedir uyuyamıyorum uykuya dalamıyorum sabah olsun biran önce diye ama heyecandan uyuyamıyorum
İç çamaşırına veya günlük pede damlatılan nioli yağı var burda konuştunuz mu bilmem, o bende işe yaramıştıTeşekkür ederim canım benim inşallah iyi gelir denicem mutlaka
Sabab test yapan herkesden inşallah bende varımYine bir şeyler oluyor kaçırdımen son mesajlarda emojiler uçuşuyor kimden güzel haber geliyor
İşeme sakın bende işemiyorum uyucam çok dayanamazsa gece kalkar yaparımYaaa ben uykular haram oldu resmen yat kalk yat kalk çişde kalmıyor sabaha
Bana kalsa ben de öyle yaparım ama eşim hayır diyor teklif etmiştim ben meraktan çatlarım diyorKızlar bebeğim olunca doğuma kadar cinsiyetini öğrenmemek gibi bi çılgınlık yapmak istiyorum. Alışverişleri zaten benim için bebek her renk giymeli
Kız sen test mi yapacaksın bak beni etiketlePozitifi görünce uyanmazsanız burayı testimle doldururum valla7.30 da yaparım inşallah
Yapacam kuzum umudum yok amaKız sen test mi yapacaksın bak beni etiketle
Ateşim düşük çıkmazsa yapıcam yoksa yapmıcam canımUmut hep var aşkım
Başladım gitti valla kuzumBen olsam bu geceden başlardım.
Görev başarıyla tamamlandıFazla da etme tadında olsun sonra büyürse zor yanaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?