2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yok hiç kullanmadım bakalım araştıracağım adet olursam eğer
Bende de adet belirtileri başladı 1-2 gune olurum sanırım regl öncesi hep karnım guruldar. Insallah bi ihtimal de olsa vardir bebis belkide gec dollenme olayi olmuştur birliktelik günlerini hatırlıyorsan hesapladıysan oradan da az çok tahmin yuretebilirsin. Olursanda sen de bi dene belki biz erken veya geç yumurtluyorduruz bende o yüzden sırf ovu testi alıp deneyeceğim o da olmazsa bakacaz artık

Evet kuzum gruptaki kızlar bunu önerdi bende aldım hassaslığına güveniyorum bende umarım yarın daha çok koyulaştığını görürüm
İnş canım ben de yaptım aynı testi ama çıplak gözle bile emin olamadım gölge var gibi de ama yok gibi de bi gçrünüyo bi kayboluyo zaten resimde hiç çıkmıyo. İnş yarın koyulaşır testlerimiz

Canım kızlar ben bu ay ateş takibi yapıcam çok da iyi bilmiyorum ilk kez yapıcam ama ovülasyon testi de almalı mıyım sizce yoksa ateşten de anlar mıyız yumurtlamayı çatlamayı

Merak ettim adet olursan yaz mutlaka :/

Ya ben takvimden önceki aylara baktım şimdi, hep çok düzenli yumurtlamışım ya. Reglnin ilk gününün 14 gün sonrası yumurtlama gösteriyor ya, yumurtlamanın 14 gün sonrasında da adet olmuşum hep şaşmadan. Bu ay niye böyle oldu hiç anlamadım :/ ilişki günlerini de not aldım bakalım 18’inde olmuş en son. O ara yumurtlama olduysa fark etmeden değerlendirmişiz

Yazarım şu an hala olmadım bekliyorum bende ama 1 saat önce adet oldum sandım bi baktım nohut tanesi kadar beyaz akıntı anlamı nedir bilmiyorum senin bilgin var mı bu konuda ?
En son ki ilişki 18 inde olduysa ve adetin hiç şaşmadıysa geç döllenme olasılığı olabilir ondan da çıkmamış olabilir umitlendirmek istemiyorum ama böyle bi ihtimal olabilir sende. Benimde son ilişki 12 sinde olmuştu. Ben bile acaba geç döllenme filan mı oldu diye düşünüp durdum ama adetim zaten düzensiz olduğu için ihtimal vermedim. Heves etmek istemedim negatif görmek yordu artık beni testlerde. (Bu arada korunmayı bırakana kadar yani 8 ay öncesine kadar adetim 28 günde bir çok düzeniydi. Korunmayı bıraktık ilk 2 ay yine aynı şekilde düzenli devam etti sonra ne olduysa çok düzensizlesti şubat ayında 63 gün bile sürdü anlam veremedim şaka gibi) Doktora geçen hafta muayene oluncada herşey normal dedi ne oluyor anlamıyorum madem herşey normalse

Canım kızlar ben bu ay ateş takibi yapıcam çok da iyi bilmiyorum ilk kez yapıcam ama ovülasyon testi de almalı mıyım sizce yoksa ateşten de anlar mıyız yumurtlamayı çatlamayı
İlkindedir sel takibi yapacaksan ovu testi de al birlikte daha iyi görmüş okursun canım ateş takibinde de yardımcı oluruz ff App programına günlük kaydını yapar atarsın

Eklentiler

• 61F6D80C-EBB3-4A78-ADFB-A44AE06B7DC9.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 132
  • 17B01E3D-1C6B-486B-947A-97EED4788A9A.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 129
  • FC0CDF12-A271-4A52-817B-21039456772A.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 133
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…