- 4 Kasım 2017
- 1.982
- 589
- 123
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.661
Bende de adet belirtileri başladı 1-2 gune olurum sanırım regl öncesi hep karnım guruldar. Insallah bi ihtimal de olsa vardir bebis belkide gec dollenme olayi olmuştur birliktelik günlerini hatırlıyorsan hesapladıysan oradan da az çok tahmin yuretebilirsin. Olursanda sen de bi dene belki biz erken veya geç yumurtluyorduruz bende o yüzden sırf ovu testi alıp deneyeceğim o da olmazsa bakacaz artıkYok hiç kullanmadım bakalım araştıracağım adet olursam eğer
İnş canım ben de yaptım aynı testi ama çıplak gözle bile emin olamadım gölge var gibi de ama yok gibi de bi gçrünüyo bi kayboluyo zaten resimde hiç çıkmıyo. İnş yarın koyulaşır testlerimizEvet kuzum gruptaki kızlar bunu önerdi bende aldım hassaslığına güveniyorum bende umarım yarın daha çok koyulaştığını görürüm
Öyle tabi yarına ve diğer günlere bakcaz artık ama olsa çıkması lazımdı gibi geliyo bana15 dk sonrasını ciddiye almamak lazım testlerde canım. Hepsi kuruma çıkartıyor neredeyse.
Ayyy geldi test zamanı demek nasıl heyacanlı uyanan gibi ilk bura bakıcamSabab test yapan herkesden inşallah bende varım
Ayy ay ay merakla bekliyoruuumAyyy sen beni gör kalbim duracak sanki heycan yaptım
Evet kesinlikle HCG testi eminim bende anlamadım gerçekten adette olmadım hala 2 gün gecikti bekleyip gorecegiz bakalım Allah'tan ümit kesilmez.Bunun hcg testi olduğuna emin misin canım? Nasıl bu kadar belli olup hamile olmazsın? Acaba kimyasal mı oldu?
Bende de adet belirtileri başladı 1-2 gune olurum sanırım regl öncesi hep karnım guruldar. Insallah bi ihtimal de olsa vardir bebis belkide gec dollenme olayi olmuştur birliktelik günlerini hatırlıyorsan hesapladıysan oradan da az çok tahmin yuretebilirsin. Olursanda sen de bi dene belki biz erken veya geç yumurtluyorduruz bende o yüzden sırf ovu testi alıp deneyeceğim o da olmazsa bakacaz artık
Yazarım şu an hala olmadım bekliyorum bende ama 1 saat önce adet oldum sandım bi baktım nohut tanesi kadar beyaz akıntı anlamı nedir bilmiyorum senin bilgin var mı bu konuda ?Merak ettim adet olursan yaz mutlaka :/
Ya ben takvimden önceki aylara baktım şimdi, hep çok düzenli yumurtlamışım ya. Reglnin ilk gününün 14 gün sonrası yumurtlama gösteriyor ya, yumurtlamanın 14 gün sonrasında da adet olmuşum hep şaşmadan. Bu ay niye böyle oldu hiç anlamadım :/ ilişki günlerini de not aldım bakalım 18’inde olmuş en son. O ara yumurtlama olduysa fark etmeden değerlendirmişiz
Değerlendirdin İnşAllahKız yokk ağız tadıyla fırça atamadım, hesap soracaktım ki adam meğer suçsuzmuş. Sustum oturdum
İlkindedir sel takibi yapacaksan ovu testi de al birlikte daha iyi görmüş okursun canım ateş takibinde de yardımcı oluruz ff App programına günlük kaydını yapar atarsınCanım kızlar ben bu ay ateş takibi yapıcam çok da iyi bilmiyorum ilk kez yapıcam ama ovülasyon testi de almalı mıyım sizce yoksa ateşten de anlar mıyız yumurtlamayı çatlamayı
Aminnnn insallah aminUmutlanıyorum arkadaşlar
Nolur umudum yerle bir olmasın Allahım nolurmelegim can melisaa93 A Afratafrac Papatyamaviss Merve3553 T tweeetyyy edahandro golden-snitch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?