- 22 Şubat 2023
- 10.228
- 11.349
- 228
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #32.781
Kız nöbetçi eczane değil. Cumartesi hepsi açık bugün. Pazarları kapalı olur eczaneler. Bütün eczaneler açık şuna hepsi gebelik testi alman için bekliyorlarKocam evde yok 9.30 da gelecek o gelene kadar salaklıgımı dagıtmam ayılmam lazım. Ya eger gerçekten varsa doktorumda çok şaşıracak olmazsa artık denemezsin dedi en son gittigimde biz elimizden geleni yapıyoruz demişti
Ayy canım çok sevindm sırf sen test yaptınmi diye girdim baktmKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Kuzum bir gözüm kapalı olarak okuyorum şimdiNiqu uyan aşkım
Çok çok belli hiç tereddüt ettirmiyor canımBakın burda daha belli kızlar yakalayabilmişim ilk 5 dak bu
Hadi ya gider alırım o zamanKız nöbetçi eczane değil. Cumartesi hepsi açık bugün. Pazarları kapalı olur eczaneler. Bütün eczaneler açık şuna hepsi gebelik testi alman için bekliyorlar
Canım yanıltmak gibi olmasın ama gecen hafta ben cumartesi günü almıştım burda eczaneler cumartesi de açık istersen yakınsa git bi bakSen bence bir koşu eşin gelmeden nöbetçi eczaneye bak da belirle. Yakınında nerede varmış. Ona göre gidip alıprsın. Belki senin eczanen nöbetçidir. Öğlen ve akşam da yaparsın belki
Bakacam canım inşallah açıktırCanım yanıltmak gibi olmasın ama gecen hafta ben cumartesi günü almıştım burda eczaneler cumartesi de açık istersen yakınsa git bi bak
Ay vallaha bende çok mutlu oluyorum ya sizleri gördükçe içime de umut doğuyorMaşallah canım gözüküyor işte, gün içinde mutlaka eczane bul test yap.
Hamiş haberler aldıkça gördükçe çok mutlu oluyorummm
Koş git yakında varsa beklemeeeeeeeHadi ya gider alırım o zaman
Ayyy heyecanlandımmmmUmutlanıyorum arkadaşlar
Nolur umudum yerle bir olmasın Allahım nolurmelegim can melisaa93 A Afratafrac @Papatyamaviss @Merve3553 T tweeetyyy edahandro @golden-snitch
Ayyyy canım bende yaptım dün inşallah bende görürüm haftayaEn önemli ne yaptım kuzum biliyormusun dün 4 rekat hacet namazı kıldım. 11 ismi azam duasını 11 kere tesbihledim. Her bir tespihte allahım yarın bana hayırlısı ile pozitif görmeyi nasip et dedim. Bu mucize degilde ne allahın gücü kudreti çok büyük yazarken tüylerim kalkıyor resmendaha detaylı koyulaşgını görüm kuzum hepsini yazacam
Kızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Ya da hamile olan? Ses vermeyeni tablodan sileceğim. Orhun kitabeleri gibi oldu tablo.
@dyvs @blackberry26 @banukhurb @Sunshine597 @Perlitik @badeli61 @morumtirak @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @Damlafzt @Aysegul Alav
Sizlerde var mı bir gelişme kızlar?
@Aysegul Alav @gunduzcicek @bitkin96 @Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaidhaseada @turuncummm @gunesin ezgisi @imagination forever @sonsuzaskk @yenibirhayal @catloverk @Valera
Ayyyyy gördüm ben çizgiyiiiiiKızlar bu test yanlış mı artimedin içinden bu çıktı. Sevinemiyorum şoktayım @fnd_50melisaa93 edahandro A Afratafrac @Merve3553 acil yardım
Hemde çok ben hergün hem okudum hem dinledimKızlar bu ismi Azam’ı deneyin ama mutlaka mutlaka inanarak yapın çok etkili bir duaymış
Yaa demek ki ilden ile farkediyor Kayseri’de sadece nöbetçiler açık cts günüKız nöbetçi eczane değil. Cumartesi hepsi açık bugün. Pazarları kapalı olur eczaneler. Bütün eczaneler açık şuna hepsi gebelik testi alman için bekliyorlar
Burda da kapalı gösteriyor kuzum nöbetçide çok uzak banaYaa demek ki ilden ile farkediyor Kayseri’de sadece nöbetçiler açık cts günü
Yaaaaa harikaaaa harika harikaaaaBakın burda daha belli kızlar yakalayabilmişim ilk 5 dak bu
Eşin gelmedi mi bebeğim gidip alsanızBurda da kapalı gösteriyor kuzum nöbetçide çok uzak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?