2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar bakin böyle. Üstteki zaten gayet belli kötü görünüyor 😔 alttaki daha iyi ama emin değilim tarzı konuştu 😔 yani başka doktora gitmeli miyim emin değilim. Acaba devlete de mi gitsem dedim Prof a falan herşeyi düşündüm ama o da bekle diyebilir
Eki Görüntüle 3277425
Cnm bnım🌼 eger dayanabılırsen p. Tesıyı bekle
Başka bir özel doktora git
Ozm hrsey netleşir hem farklı bı yorum almış olursun

Doktora erkn gidersen yıne kafanı karıştıracak şeyler söylerler..
Sabredicez mecbur 🙏

Kızlar ya ben bu ay cok gec yumurtladım galıba. Hatta size yazacaktım daha yumurtlama agrısı yasamadım diye fırsat bulamadım yazmaya. Dün adetimin 22. Günüydü yumurtlama agrısını yasadım ve su gibi akıntım oldu normalde uzayan akıntı yasardım yumurtlamada ama bu ay boyle oldu anlayamadım neden

Ben de ayni duygular icerisindeyim. Halbuki umudum cok fazlaydı bu aya dair. Akinti durumlarin nasıl canim? Ya da baska belirtin var mi? Gerci bu belirti olayi cok muamma bir mesele haline geldi de
fnd_50 fnd_50 A Afratafrac S simurgggg
melisaa93 melisaa93
Canlarım sizler için ayrı dua edıyorum
Hergunum duayla, kuranla geçiyor çok şukur🙏🙏
Rabbim yuzunuzu güldürsün inşallahhh

Cnm bnım🌼 eger dayanabılırsen p. Tesıyı bekle
Başka bir özel doktora git
Ozm hrsey netleşir hem farklı bı yorum almış olursun

Doktora erkn gidersen yıne kafanı karıştıracak şeyler söylerler..
Sabredicez mecbur 🙏
Erken test erken muayene hep bunlar sorun cikaran şeyler. Dedigin cok dogru. Hayatin yarisi sabir😊

Merhaba kızlar size bişey soracaktım benimde dün akşamdan beri sağ kasıgımda yumurtalık tarafında batan ağrılarım oldu adet ağrısı degil bat 28 temmuz cuma olmam gerekiyor ağrıı neden olmuştur acaba yaşayan oldumu böye

Benim hala aklıma takılıyor adet öncesi ovülasyon pikleri neden oldu son 4 gün kala yapamadım nezaman silikleşti acaba 😀 dün yaptım silikti..

Amin canım .. rabbim sizin bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Napsak boş zaten şu saaten sonra . 7 +5 olması gerekirken 5+6 da kalmış dönülmez burdan galiba
senin adına çok üzüldüm benimde biri 9 haftalıkken kalbi durdu kurtaj oldum 2. si 8.5 haftalık hiç korkma uyuyup uyanıyosun bendede kan pıhtılaşması var 2. den sonra genetik testte çıktı iğne gerekiyor 3. hamileydm tam iğneye başlıycaktım kimyasal geçirdm Allah sevdiği kullarına dert verirmiş çok şükür inancımız var ona sığınıyoruz üzülme yakın zamanda burda ki bekleyen herkes İnşallah kucağına bebeklerini alıcak .

Kızlar pik gördükten sonra yumurta ne zaman çatlar bilginiz var mı
IMG_1092.webp

kızlar sıze bır sorum :)
mudo markasındann kadın urunlerı alan var mı hıc kalitesini az cok biliyrum daha once esıme atkı takım almıstım
sımdı canta bakıyorum ama kullanan varsa aydınlatır mı :)
bu arafa fıyatları ındıtexlerle aynı :)

A Afratafrac senle bat aynıydı üstüne ikimiz de aynı gün inofolic kullanmaya başladık. Benim dün yumurtlama akıntım geldi 😕 ovulasyon hiç kalmadi elimde yapamayacam. Sen de bir değişiklik var mı ?

Back
X