2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhabalar benim ismim Şeyma 20 temmuzda çatlatma iğnesi oldum sat 9 temmuz bat ise 9 temmuz beni ekleyebilirseniz çok sevinirim :)) herkesin hakkında hayırlısı olsun

Kız 10 gün varsa ne test yapıp duruyorsun hele dur bir döllensin tutunsun sonra hcg falan salsın önce kana geçsin sonra idrara. Bir rahat bırakın zavallıyı aaaa
Jzjxjdkkdkdkkd okurken valla yarıldım gülmekten kdkdkkdkdldl işte ne yapsın olacağı varsada kaçırcaz bu gidişle dkldldl

Sizde mi battan evvel yapmıştınız amin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza
Benim ilk gebeliğimde böyleydi ben bütün tahlil sonuçlarını bir dosyada sakladım ondan unutmuyorum arada hala ulturason resimlerine kan tahlilleri ne bakarım eşim sağlıkçı o demişti sakla diye öyle yaptım

Yaaa teşekkür ederim içim rahatladı bende saklayayım her şeyi ne güzel yapmışsınız

Merhaba kızlar benim bat 28 temmuz gebelik belirtilerim var ama yaptıgım testler hep negatif sonra bu testler dikkatimi çekti bende internetten test siparişi vermiştim erken test ve kafes test freely marka ama üzerlerinde hamile kadın resmi var acaba testler sahtemi şüphede kaldım şimdi

Atsana bakalım kuzum

Kuruma çizgisi bile çıkartmadı bu testi alın alırsanız kızlar

Eklentiler

• IMG20230727070030.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG20230727065522.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG20230726222757.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 100
Teşekkür ederim canım İnşAllah nasip olur isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…