- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.561
Dur kız bir netleştirseydin kan vermedenSağlık ocağına gidiyorum
Aman nolcak yaaa duramicamDur kız bir netleştirseydin kan vermeden
Hadi inşAllah pozitifi görürsünAman nolcak yaaa duramicambide erken gebelik alır gelirim
Comfort bende çizgi çıkarttı maalesefComfort days da çok iyi bu konudabugün yumurtlamanın 11.günü hcg yaptım kaset test negatif
Canım sanırım üstüne görme yaşamışsın. Zaten çok geç vurulmuşsun ve ilişkide adet öncesi olmuş. Demek o ara yumurtladınKızlar bakın 10 temmuz progestan vuruldum 12-13 temmuz ilişki oldu 14 temmuz adet oldum üstüne görme falan değil ve 3 gündür çok bulantım vardı sınavlarımdan dolayı strestendir dedim bugün akşam tesadüfen bu testi yaptım 5 dakika içinde çıktı yanlıştır dimi?
Eki Görüntüle 3277947
Hadi bebişten olsunGece kuşuuuuu
Nasılsınız acaba kızçelerrr
Yarın bat günü yada yarından sonra heyecanla bekliyorum belim ağrıyor ama benim anlam veremiyorum yaaa havalardan heralde adet öncesi hiç olmazdı kanama gördükten sonra olurdu benim ağrım sızım
Erken gebeliği aldım eve gidiyorum hemen yapayım mı bekleyeyim mi yarınıHadi inşAllah pozitifi görürsün
Awox aldım eve gidiyorumComfort bende çizgi çıkarttı maalesefgüzel haberlerle gelin inşallah
Ovulasyonu güzel bebeğim, kışın miratech ve artımed i aynı anda kullandım hep. Aynı anda pik oluyolardı.Keşke Artımed almasaydın
Aminnnn sağlık ocağında kan verdim şimdi eve gidiyorum testi de aldımHadi bebişten olsun
Tamam bebeğim, evet kaçırmışım o zaman. Güncel Bat'a ne yazim?Canım regl oldum ben yazmıştım aslında ama aradan kaçtı sanırım
iyisin inşallah canım1 günlük depresyon girdim çıktımadet olmadım daha ve hiç belirtim de yok
Bugün yapacaksan 2 3 saat sıvı almadan tuvalete gitmeden yap canımErken gebeliği aldım eve gidiyorum hemen yapayım mı bekleyeyim mi yarını
Canım sen kan verdiğinde hep bu civarda mı çıkardı? Acaba yeni yeni mi yükseliyorKan verdim 1,97 çıktı
Freely 1,97 i de mi algılamış maşallah. Çok şaşırdım gerçekten.Kan verdim 1,97 çıktı
Freely üstünde hamile kadın varsa içinden beyaz bir test çıkıyor canım, kşın farklı bir yerden sipariş verip kullanmıştım ancak bana hiç gölge çıkartmamıştı. Açıkçası freely nin beyazını ne kötüleyebilirim ne övebilirm. ancak mavisi baya iyi olduğu için ilk sayfada paylaşım yaptım. Bence hamilelik varsa freely beyaz kaset testte de çıkar.Merhaba kızlar benim bat 28 temmuz gebelik belirtilerim var ama yaptıgım testler hep negatif sonra bu testler dikkatimi çekti bende internetten test siparişi vermiştim erken test ve kafes test freely marka ama üzerlerinde hamile kadın resmi var acaba testler sahtemi şüphede kaldım şimdi
Günaydın bebişim.
Bu testi ara ara söylerim iyi bir testtir. Kuruma çizgisi çıkartmıyor. Yani bende ve topikte gördüğüm diğer kızlarda henz çıkartmadı daha doğrusu. Fiyatı da baya uygunKuruma çizgisi bile çıkartmadıbu testi alın alırsanız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?