2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım sanırım üstüne görme yaşamışsın. Zaten çok geç vurulmuşsun ve ilişkide adet öncesi olmuş. Demek o ara yumurtladın İnşallah vardır bebiş gerçekten. Ben bu testin yanılttığını görmedim henüz. 15 dk sonra çıkan hiç bir sonucu dikkate almamak gerekiyor bu testte sadece.

Hadi bebişten olsun

Bugün yaptığım test tamamen negatif anlamadım bende dünkü testin azizligine uğradım sanırım dünkü test ve bugünkü testi atiyorum.

Eklentiler

• 20230727_080254.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 20230726_160628.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 52
Freely üstünde hamile kadın varsa içinden beyaz bir test çıkıyor canım, kşın farklı bir yerden sipariş verip kullanmıştım ancak bana hiç gölge çıkartmamıştı. Açıkçası freely nin beyazını ne kötüleyebilirim ne övebilirm. ancak mavisi baya iyi olduğu için ilk sayfada paylaşım yaptım. Bence hamilelik varsa freely beyaz kaset testte de çıkar.

Kuruma çizgisi bile çıkartmadı bu testi alın alırsanız kızlar
Bu testi ara ara söylerim iyi bir testtir. Kuruma çizgisi çıkartmıyor. Yani bende ve topikte gördüğüm diğer kızlarda henz çıkartmadı daha doğrusu. Fiyatı da baya uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…