- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #14.501
Gece kuşuuuuuArtımed in ovulasyonu güzel ama. Ben kullandım.
Aşkolar adetin 11.gününden selaammm. Elimde 2 tane test kalmıştı biliyosunuz birini bugün yaptım. Hafif akıntım başlamış bugün, diğerini de 13.gün yaparım artık
Ben acaba gene yumurtalanma oldu mu diye baktım silikti hcg testi içinde erken eşim bir kaç gündür aniden giren sancıların farkında test yapsana diyorBenim cuma günü adet olmam gerekiyor ama değişik bir ağrı yumırtalıgım şiş gibi ara ara vuruyor
Normalde spermi yumurtanın yanına bırakıyorlarmıs o sekılde dölleniyormus ama mikroçipte en kaliteli sperm seçilip yumurtanın içine enjekte ediyorlarmıs doktorumuz önermişti bundan 5 yıl önce ekstra ücret de almıslardı mıkrocıp ıcınMikroçipli tüp bebek normal tüp bebek gibi mi oluyor ? Şans daha mı yüksek ? Bilgi verebilir misiniz bana ?
Ben 2 kere film cekıldım anestezisizdi ikiside. İlkinde kapalı oldugu ıcın hıc canım yanmadı sonra baska sehırde daha iyi bir yere gittik doktor ıkı tane sıvı kullandı acmak için ve onda agrım cok olmustuCanım acı oldu mu anestezili mi oldun birde
Benim eşimde içiyorValla bir kere verdi sperm testi sayı ve hareketlilik biraz düşük ama çok değil sigarayı bırakırsa düzelir dedi . Eşimde tabiki bırakmadı
Bende bi arkadaştan gördüm Ovulasyon ile gebelik öğrenmişti ama kızlar da öyle birşey olmayacağını söyledi sanırım bende değilim zatenBen acaba gene yumurtalanma oldu mu diye baktım silikti hcg testi içinde erken eşim bir kaç gündür aniden giren sancıların farkında test yapsana diyorHamile misin diyor gebeliklerimi benden önce hep eşim anladı ama erken dedim bu sefer
Olur be kuzum sıkma canını inşallah bizde alıcaz yavrularımızı kucağımıza Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahBende bi arkadaştan gördüm Ovulasyon ile gebelik öğrenmişti ama kızlar da öyle birşey olmayacağını söyledi sanırım bende değilim zaten
Amin inşallahOlur be kuzum sıkma canını inşallah bizde alıcaz yavrularımızı kucağımıza Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahhem ümidini kesme adet olana kadar
Atar mısın banadaKızlar ben Hamile kalmadan önce hem Zekeriya a.s evlat duası var onu yaparım internetten araştırıp atarım isteyen olursa bu duayı ne zaman etsem Hamile kaldım şua son 4 5 ay hariç
Gözüm doymadı fiyatı da uygunmuş eşime döndüm iki paket alalım mııı dedim ajsjsksk2 paket almış bir de dfghjklş
AyyyySanki günlerimiz çok yakın olacak. Ben diyorum sana beraber hamile kalacağız diye
Evet canım bugün yaptım seninkine benzettimAyyyyberaber de doğururuz oohhh mis. Bugün mü yaptın bunu kuzum?
Atar mısın banada
Hadi bana cevapp kızlaar noluuurrKızlar bakın 10 temmuz progestan vuruldum 12-13 temmuz ilişki oldu 14 temmuz adet oldum üstüne görme falan değil ve 3 gündür çok bulantım vardı sınavlarımdan dolayı strestendir dedim bugün akşam tesadüfen bu testi yaptım 5 dakika içinde çıktı yanlıştır dimi?
Eki Görüntüle 3277947
Seninki benimkinden daha koyu çıkmış aşkım. Senin döngün kaç gün sat’ımız aynı bat da aynı mı acabaEvet canım bugün yaptım seninkine benzettim
Sizin son adet ne zaman dı benim az kaldı iki gün hayırlısı bakalımBen acaba gene yumurtalanma oldu mu diye baktım silikti hcg testi içinde erken eşim bir kaç gündür aniden giren sancıların farkında test yapsana diyorHamile misin diyor gebeliklerimi benden önce hep eşim anladı ama erken dedim bu sefer
Ay aynıymışSeninki benimkinden daha koyu çıkmış aşkım. Senin döngün kaç gün sat’ımız aynı bat da aynı mı acaba
28 oluyor genelde ama çok takılmıyorum ona. Etkileniyor hava şartlarındanSeninki benimkinden daha koyu çıkmış aşkım. Senin döngün kaç gün sat’ımız aynı bat da aynı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?