2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Artımed in ovulasyonu güzel ama. Ben kullandım.
Gece kuşuuuuu
Nasılsınız acaba kızçelerrr
Yarın bat günü yada yarından sonra heyecanla bekliyorum belim ağrıyor ama benim anlam veremiyorum yaaa havalardan heralde adet öncesi hiç olmazdı kanama gördükten sonra olurdu benim ağrım sızım

Aşkolar adetin 11.gününden selaammm. Elimde 2 tane test kalmıştı biliyosunuz birini bugün yaptım. Hafif akıntım başlamış bugün, diğerini de 13.gün yaparım artık

Sanki günlerimiz çok yakın olacak. Ben diyorum sana beraber hamile kalacağız diye

Eklentiler

• IMG_20230726_233958.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 65
Benim cuma günü adet olmam gerekiyor ama değişik bir ağrı yumırtalıgım şiş gibi ara ara vuruyor
Ben acaba gene yumurtalanma oldu mu diye baktım silikti hcg testi içinde erken eşim bir kaç gündür aniden giren sancıların farkında test yapsana diyor Hamile misin diyor gebeliklerimi benden önce hep eşim anladı ama erken dedim bu sefer

Mikroçipli tüp bebek normal tüp bebek gibi mi oluyor ? Şans daha mı yüksek ? Bilgi verebilir misiniz bana ?
Normalde spermi yumurtanın yanına bırakıyorlarmıs o sekılde dölleniyormus ama mikroçipte en kaliteli sperm seçilip yumurtanın içine enjekte ediyorlarmıs doktorumuz önermişti bundan 5 yıl önce ekstra ücret de almıslardı mıkrocıp ıcın

Bende bi arkadaştan gördüm Ovulasyon ile gebelik öğrenmişti ama kızlar da öyle birşey olmayacağını söyledi sanırım bende değilim zaten

Bende bi arkadaştan gördüm Ovulasyon ile gebelik öğrenmişti ama kızlar da öyle birşey olmayacağını söyledi sanırım bende değilim zaten
Olur be kuzum sıkma canını inşallah bizde alıcaz yavrularımızı kucağımıza Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hem ümidini kesme adet olana kadar

Atar mısın banada

Enbiya Suresi 89. Ayet

وَزَكَرِيَّٓا اِذْ نَادٰى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنٖي فَرْداً وَاَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثٖينَۚ

Enbiya Suresi 89. Ayet Okunuşu

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Zekeriyyâ'yı da an! Hani o, rabbine şöyle niyaz etmişti: "Rabbim! Geride kalanların en hayırlısı sensin, yine de sen beni yalnız (çocuksuz) bırakma!"

Hadi bana cevapp kızlaar noluuurr

Sizin son adet ne zaman dı benim az kaldı iki gün hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…