2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Yarın sabaha sabretsem daha garanti aslında demi ama Allahım meloşum sence var mıııı
Bebeğim başka test yapsan daha net konuşabilirim aslında ama geçen ay bende de aynı böyle oldu benimki negatifti İnşAllah seninki pozitiftir sabaha zaten kan sonucun çıkar sen istersen bekleyip yap bugün en azından netleşir bir şeyler

Son zamanlarda testler çok yanıltıyor gerçekten halbuki çizgi çok belirgindi
Zaten heveslenmedim çünkü bundan öncede böyle birşey yaşadım 3 testte de çizgi çıkmıştı ama hamile değildim daha da test almiycam insan boş yere heyecanlanıyor gerçekten çok saçma anlamadım gitti niye böyle oluyor

Tamam kuzum 9:30 sıvı alımını kestim 1 de yaparım testi ama adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor

Ben önceden 6 gün öncesinden başlayıp her gün test yapıyordum sürekli çizgi atamaktan gözlerim şaşı olacaktı neredeyse ama artık günümün gelmesini bekliyorum ve asla öncesinde test yapmıyorum. Sanırım negatifi görmekten korktuğum için de yapmıyorum . En sağlıklısı bat geçince test yapmak

Bende senin gibi yapacağım bat tarihini bekleyeceğim insan durduk yere üzülüyor böyle oldukça

O kadar nasıl beklicen kuzum bu sıcakta, dikkat et.
Evdeyim klima altında işten çıkışımın 1.ayı eğer hamile kaldıysam valla çok şaşırırım mutlu da olurum çünkü hep işten çıkmak aklımda vardı ama çocuk olduktan sonra düşünüyordum belki böyle daha hayırlısıdır

Her seferinde yapmiyim bekliyim diyip kaç tane test yaptım ya, hiç şöyle olamıyorum en iyisi evde test bulundurmamak ya da çok az bulundurmak o zaman yapmam belki

Her seferinde yapmiyim bekliyim diyip kaç tane test yaptım ya, hiç şöyle olamıyorum en iyisi evde test bulundurmamak ya da çok az bulundurmak o zaman yapmam belki
Hıhı bak bunu derken bile evde az test bulundurmak dedin demekki dayanamıcaksın burdan belli tiryakisi olmuşuz biz testlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…