2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

15i 1.gün olarak saymak doğru olan bebeğim. öncekinde bana göre 12. günde öğrenmişin. bu ay bugün 11.günün. yarın tekrar yap bakalım.innovita yoksa bile başka testlerde yavaştan göstermeye başlar belki. regl gelene kadar devam edelim :)
İki günüm kaldı inşallah pembis bı çizgi çıkar 🙏

kalmadı ama yine kirleniyo ya ben bilmiyorum evde iki kişiyiz ne temizlik bitiyor ne bulaşı ne cayı bazen hep annemlerde kalmak istiyorum orda hersey ayagıma geliyor😅😅
oooh ne güzel :D ben anne evinde iyice katya'ya dönüşüyorum :D kendi evim daha kolay, orada aile apartmanı gelen giden eksik olmuyor

Kasıklarım çok sancıyor birde bel agrısı başladı canım

Kuzum bende menopoz başlangıcı çıktı çıkalı gögüs agrım hiç olmazdı hatta hamile kaldıgımı sadece gögüslerimden anlarıö diyordum oda iki aydır şişesi geldi mübarek 😂😂 belim kasıklarım gögsüm agrıdı ay hamile kalmıştım düşük oldu. Sonra dengem kullandıgım takviyeler le yeni düzene bindi ondan hiç bir yorumda bulunamıyorum canım. Rüyamda yumurta gördüm ona güveniyorum 🤣🤣🤣
ahahahh :D sağlam temellere güveniyorsun :D hadi inşAllah bu ay her şey çok güzel gidiyor senin. inşAllah pozitif göreceğiz :) ne zaman test yapıcan

Kasıklarım çok sancıyor birde bel agrısı başladı canım

Kuzum bende menopoz başlangıcı çıktı çıkalı gögüs agrım hiç olmazdı hatta hamile kaldıgımı sadece gögüslerimden anlarıö diyordum oda iki aydır şişesi geldi mübarek 😂😂 belim kasıklarım gögsüm agrıdı ay hamile kalmıştım düşük oldu. Sonra dengem kullandıgım takviyeler le yeni düzene bindi ondan hiç bir yorumda bulunamıyorum canım. Rüyamda yumurta gördüm ona güveniyorum 🤣🤣🤣
umarım bu belirti bebiştir canım hadi hayırlısı 🙏😍

canım bazen biz hemen silik görünce catladı diyoruz ama aslında o bi kac gün içinde catlıyor bazen de hemen catlıyo bilemiyoruz o yüzden ilişkiyı bırakmayın diyorlar ya sen bekle canım regl olmazsan öyle test yap bence inş vardır canım 🙏
Bu dönemlerde kadınlarda cinsel istekte artış oluyormuş aslında tüm sistemimiz hayranlık uyandırıyor cidden 😍 15i akşamı disaridaydik kahve falan içince asla uyuyamadım sabaha kadar ve sabah 6da eşim uyanmış beni göremeyince mesaj attı nerelerdesin diye bende de bir istek anlatamam 🙈 sabahın 6sinda adamın kafasını karıştırdım😂😂 sonrasında zaten ilişkimiz düzensiz oldu nasıl olsa çatladı diye. Yani belki küçük bı ihtimal acaba o gün yumurtam çatladı mi diyorum ve o ilişkiyle tutmuş olabilir mi ki diyorum ama bir yanım da fazla kaptiriyorsun regl olacaksın diyor 😅

benimde geçen ay biraz vardı göğüs hassasiyetim sandım ki tamam oldu hamileyim ama nanay :KK70: bazen oluyo bazen olmuyor hassasiyet neden değişiyor bilmiuorum. cuma 10. gün oluyor bebeğim erken benim için bence biraz daha bekleyelim.geçen ay yaşadığım silik çizgiler belirsizlikler çok yordu yıprattı beni. zaten çok fena gaza geliyorum hemen test yapasım geliyor sonra moodum yerlerde oluyor :KK70:
Tamam o zaman mınnosum pazara randevulasıyoruz🙏❤️🌸

ahahahh :KK70: sağlam temellere güveniyorsun :KK70: hadi inşAllah bu ay her şey çok güzel gidiyor senin. inşAllah pozitif göreceğiz :) ne zaman test yapıcan
Ben test almadan 2 gün önce ateşim düşüyor ondna hiç testlere para vermeme gerek kalmıyor kuzum adet olmazsam pazartesi yaparım. Sen ne zaman yapacaksın. Kız bu arada gördügüm rüyalar hep çıkıyor iyiside kötüsüde ondan güveniyorum rüyama 😂😂

Bu dönemlerde kadınlarda cinsel istekte artış oluyormuş aslında tüm sistemimiz hayranlık uyandırıyor cidden 😍 15i akşamı disaridaydik kahve falan içince asla uyuyamadım sabaha kadar ve sabah 6da eşim uyanmış beni göremeyince mesaj attı nerelerdesin diye bende de bir istek anlatamam 🙈 sabahın 6sinda adamın kafasını karıştırdım😂😂 sonrasında zaten ilişkimiz düzensiz oldu nasıl olsa çatladı diye. Yani belki küçük bı ihtimal acaba o gün yumurtam çatladı mi diyorum ve o ilişkiyle tutmuş olabilir mi ki diyorum ama bir yanım da fazla kaptiriyorsun regl olacaksın diyor 😅
Hahah cok ıyı bebısm olabılır tabıkı neden olmasın🌸🐣🐣🐣bu yumosun sagı solu bellı olmaz ben artık ınanmıyorum tam su gun olması lazım olayına.çatlaması belırsız adete kadar herhangı bırgun bence kalınabılır hamıle

Hahah cok ıyı bebısm olabılır tabıkı neden olmasın🌸🐣🐣🐣bu yumosun sagı solu bellı olmaz ben artık ınanmıyorum tam su gun olması lazım olayına.çatlaması belırsız adete kadar herhangı bırgun bence kalınabılır hamıle
Yaa keşke öyle olsa harika olur 😍iki günüm var bakalım inşallah kırmızıları görmem 🙏

Back
X