2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Test yapıyorsam tam yapmam lazım benim. Ya da hiç yapmayıp aklımı bulandırmamalıyım. Alıcaksan fark etmez ama miratech ve artımed iyi
Zaten iki günde bir değerlendiriyoruz diye testi bu ay kafama takmak istemedim açıkçası ya. Ama bir yandan da şeyi düşünüyorum. Yumurtlama değil de çatlama önemli ya hani silikleştiği zaman. O günü bilsem günde iki kez falan değerlendiririm belki.

Elektrikler gitti mi çok kotu oluyor klimasız kaldığımda cildiriyorum bende inşallah biran önce gelir.ev içinde klimalı yerde yapmaya çalış sporunu bir adet mat edin internette yeni baslayanlar için hareketler var onlardan deneyebilirsin fayda ediyor.
Aslında online pilates kursuna yazılıyım devam ediyor ama bu ay hiç yapamadım. Klimalı yerde yapmaya çekiniyordum hasta olursam diye terliyorum çok.

yaa mınnosum1 haftadır benımde delı gıbı ıstahım acıldı :KK70: sanırsın kıtlıktan cıktım tatlılar cipsler hamur ıslerı :KK70: dun gece recel yapmıstım yatmadan 5 dkka once bı kaşık yıyp oyle yattım :KK70: sonum hayrolsun,hemen bıraz gobegım cıktı zaten kendıme hakım olmalıyımmmmm
Evet evet başında dur demeyince sıkıntı oluyor. Ben de Cuma düğünde nişan elbisemi giymek istiyorum ama fermuar kapanmadı fcvghbjn Dünden beri diyetteyim 😂 Cuma gününe kadar ödemi atmalıyım vücudumdan.

Zaten iki günde bir değerlendiriyoruz diye testi bu ay kafama takmak istemedim açıkçası ya. Ama bir yandan da şeyi düşünüyorum. Yumurtlama değil de çatlama önemli ya hani silikleştiği zaman. O günü bilsem günde iki kez falan değerlendiririm belki.
Günde iki kez ne kız. Hava çok sıcak alev almayı sonra 😂

Aslında online pilates kursuna yazılıyım devam ediyor ama bu ay hiç yapamadım. Klimalı yerde yapmaya çekiniyordum hasta olursam diye terliyorum çok.
Klimanın fanini en düşüğe aldığında çarpmıyor sadece oda serin oluyor sana uflemedigi için birşey olmaz bende öyle yapıyorum mecbur sıcaktan durulmuyor yoksa. Hiç onlara para harcama derim bence internette çok güzel videolar var.

Klimanın fanini en düşüğe aldığında çarpmıyor sadece oda serin oluyor sana uflemedigi için birşey olmaz bende öyle yapıyorum mecbur sıcaktan durulmuyor yoksa. Hiç onlara para harcama derim bence internette çok güzel videolar var.
Aslında 2 ay çekilişten bedava çıktı 😂 ama tavsiye ederim benim hocamı. Evde reformer pilates yaptırtıyor bildiğin. Aşırı da motive ediyor. Sporcu anne diye geçiyor instagramda.

Senin yaşadığın yerde güzel bende sizin oraya gelmiştim ama çok gezme fırsatım olmamıştı Kıbrıs'a feribotla geçmek için geldim sadece bı kaç kez .ikimizin bulunduğu bölgede çok sıcak ve nemli yaz sonu sende başlarsın inşallah yürüyüşlere bende kendim için öyle düşünüyorum akşam bile çok sıcak oluyor cunku
Evet Eylül gibi hayatımı daha düzene sokmayı planlıyorum yaz dönemi klima altında geçiyor ☺️

Ya kızlar birşey sormak istiyorum.Yumurtlama günü ve sonrasının önemini biliyorum ancak hala tam olarak anlayamadım.Yumurtladıktan sonra çatlama olunca tam olarak ne oluyor.yani yumurtlama ne demek çatlama ne demek farkı ne?

Evet Eylül gibi hayatımı daha düzene sokmayı planlıyorum yaz dönemi klima altında geçiyor ☺️
Devam ettirmek önemli olan başlayıp başlayıp bırakıyordum hep eskiden devam ettirince zorlayarak da olsa fayda görmeye başladım sende umarım dediğin gibi eylülden sonra düzene sokarsin

Evet evet başında dur demeyince sıkıntı oluyor. Ben de Cuma düğünde nişan elbisemi giymek istiyorum ama fermuar kapanmadı fcvghbjn Dünden beri diyetteyim 😂 Cuma gününe kadar ödemi atmalıyım vücudumdan.
bebısm odem ıcın bol lımonlu su ıc serın serın :) ben bu kadar ıstahlıyken bıraz ızın verdım kendıme ya genelde ıstahım azdır baya :D hersey tatlı gelırken yıyım bıraz sonra zaten mıde kabul etmez dıyee dusunuyoruum :D

Merhaba kizlar size bir sorum olacak geçen ay yumurtama gününden sonra şiddetli sol kasık ağrısı çektim 1 hafta boyunca yuruyememe boyutundaydm bunun yanında 2 gün boyunca da şiddetli göğüs ağrısı çektim gebelikten şüphelendim test yaptım negatif çıktı sonrasinda adet oldum ilk defa böle birşey yaşadığım için bnde doktora gittim doktor herşeyin normal olduğunu hatta hamile kalırsam yaparsan sol yumurtaligimdan olacagini söyledi bu ay aynı acı yok ama dolgunluk hissi var ve bugün yumurtama günü sizce hamile olma ihtimali var mı yada bnm gibi bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir mi

Devam ettirmek önemli olan başlayıp başlayıp bırakıyordum hep eskiden devam ettirince zorlayarak da olsa fayda görmeye başladım sende umarım dediğin gibi eylülden sonra düzene sokarsin
Evet ya kaç kez spor salonuna yazıldım 2 ay gidip bıraktım. Yaşam tarzı haline getirmemiz lazım

Göğüs hassasiyeti var biraz. Akıntı falan pek yok gibi. Benim ilk gebeligimde goguslerim patlayacak gibi olmustu dokunamiyordum. Bir arkadasimla o zaman hamilelik ihtimalini konuşurken demistim yok hamile degilimdir. Regl olacak gibi cok hassaslar. Sonra gebeliğimi öğrenmiştim 😊 simdi de olmazsa olmaz belirti gibi hissediyorum hassasiyeti. Ama simdi oyle dayanilmayacak gibi de degil. O yuzden acaba bu ay da mi olmadi diye geciyor icimden😔
Bende göğüs sızısı falan normalde de hiç olmaz zaten adet öncesi de. İlk gebeliğimde de olmadı. Tek belirtim o zaman su gibi akıntım olmuştu iç çamasırımı ıslatan. Afedersin adet oldum sanıyordum bakıyordum sırılsıklam. Bir gece uykumda öyle oldu ben altıma yaptım sanmıştım 🙈 baktım yine o akıntı. Su dökülmüş gibi. Allah Allah bu ne demiştim Progestana bağlamıştım. O akıntıdan birkaç gün sonra test yaptığımda pozitif görmüştüm🥹

Ay hiç deme koltukta bacağı değdiğinde bile Antep deyimiyle ‘hele öte kay’ diyorum adama 😂😂😂 ya kuzum çatlatma iğnesi vurulduğum zamanlarda doktor tam çatlama günlerine günde iki kez ilişki lazım diyordu, ordan aklımda kaldı😂
Nıye gunde ıkıymıs kı allah allah sasırdım bende.Ikı kısıde boşsa evdeyse olurda çalısan ınsanlar ıcın ütopık bı ıstek olmus.gun asırıya noldu😂😂

Back
X