- Konu Sahibi Afratafrac
- #14.401
Merhaba hanımlar beta değerim dört gün önce 50 iki gün önce 170 çıktı doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim sizce kese ne zaman görünür?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cuma günü adet olmam gerekiyor ama değişik bir ağrı yumırtalıgım şiş gibi ara ara vuruyorBende de var ama adetime 10 gün var ara ara vuruyor
Sonuç genelde 0.5 1,2 fln yazar ya seninki öyle değil ve zaten çok erken test yaptırmışınBebişim sonuç negatif çıktı ama senin içine doğduysa o ayrı tabi Allah duysun sesini![]()
Ooo bu süper habermelisaa93 melısosummm gogsumm agrıyooor
♀
yumosum var galıba,progestron yukselısı gogus agrısı yapıyor dıye bılıyorum.yarın oglene cıkmıs olur sonucum,gıtmısken ultrasonla baktırıyımmı sence yoksa sadece kan verıp cıkıyımmı?(bıde karından yumurtalıkları gorebılırmı dıger yoldan hıc ultrason olmak ıstemıyorumda)
Sizi çok ama çok iyi anlıyorum azalacak zamanla bu duygularınızÇok zor bi süreçten geçmişsiniz . Geçmiş olsun anca yaşayan anlıyor gerçekten bir adım atmaya halim kalmadı çocuk konusunda . Olcaksa olsun olmucaksa bir sürü bakıma ihtiyaçı olan çocuk var aileye muhtaç alıp ikimizinde yaralarını sararım . Şuan bu düşüncedeyim çünkü fiziksel açıyorsa mental çöküşü de kaldırabilecek bir bünyeye sahip olmayıp bunları yaşamak akıl sağlığımdan etcek diye korkuyorum. Düşünmekten kafayı yicem . O yüzden en iyisi bu çileye son verip uzun yıllar boyunca çocuk istememek benim için galiba . Her hamile kaldığımda düşünmekten tımarhanelik olcam en sonunda![]()
MaşaAllah çok güzel artmışMerhaba hanımlar beta değerim dört gün önce 50 iki gün önce 170 çıktı doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim sizce kese ne zaman görünür?
Canım ben konyalıyım medova hastanesindeki Fuat beyi çok övüyorlarBide kızlar Konyalı olan varmı aranızda iyi bir doktor önerisi olan yada hastane![]()
Senın yumuk ellerını yerımOoo bu süper habertabiki fırsatını bulmuşun baktır yumoşlara aklında şüphe kalmaz
Bende vajinal ultrason sevmiyorum ama en iyi o şekilde görünüyor. Ben de her kontrolde sedyede yatarak vajinal bakılmasını talep ederim o koltuk beni çok geriyor. Sedyede daha rahat oluyor tavsiye ederim
Doktorumda anlayış gösteriyor ellerimi yumruk yapıp kalçamın altına koyuyorum doktorda zorlanmıyor
O günlerde gelecek İnşAllahSenın yumuk ellerını yerımbenımkıde hep oyle yapar koltuga oturtmadı hıc
o zaman ona gore gıyınıyım tamam yaptırayım yumos kontrolude.heycanlandım resmen sankı bebege baktırmaya gıdıyorum
![]()
Teşekkür ederim canım benim inşallahMaşaAllah çok güzel artmışKese için daha beklemelisin en az 1000-1500 beta olmalı
![]()
İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktor etkili ilaç yazabilmem için hamileliği ekarte etmemiz gerek dedi ve dediğini yaptı hamileliğimi ekarte ettiSonuç genelde 0.5 1,2 fln yazar ya seninki öyle değil ve zaten çok erken test yaptırmışın![]()
O da olabilir ikisinin belirtileri de benzer oluyorİdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktor etkili ilaç yazabilmem için hamileliği ekarte etmemiz gerek dedi ve dediğini yaptı hamileliğimi ekarte ettiay bilmiyorum göğsüm çok şiş ve ağrıyor ve kasık batmalarım oluyor belki de PMS etkisidir
![]()
Melısacıgım selam soyle arkadasına onun ıcın Ayetel Kürsi okudum sımdı,ınsallah bır cırpıda saglıkla dogumu gerceklessınGeçen yıl tam bu zamanlar bana baş sağlığına gelen arkadaşım şu an doğum yapıyor. Dualarınıza ihtiyacı var rabbim yardımcısı olsuno gün çocuğumuz olmuyor diye üzülüyordu şimdi doğumda çok şükür
İnşAllah sağlıkla kucağına alır
![]()
Hayır 3 senelik evliyim ilk sene hiç gebelik olmadı . Tüp bebek uzmanı ile görüştüm . Rahim filmi istedi çekildim ondan sonra hamile kalmaya başladım sonuç temiz çıkmasına rağmen . Ama 3 kimyasal bir boş gebelik geçiriyorum şuan . Sorun artık hamile kalmam da değil de gelişimin de . Troidim yüksek ilaç kullanıyorum elimin sperm sayısı ve hareketliliği sınırın biraz altında çıktı . Prolaktinim de hep sınırda geziyor . Bunun haricinde problem varmı bilmiyorum zaten yeterli deSizi çok ama çok iyi anlıyorum azalacak zamanla bu duygularınıztüp bebek denediniz mi?
Hemen araştırıyorum kuzum teşekkür ederimCanım ben konyalıyım medova hastanesindeki Fuat beyi çok övüyorlar
Amiiiin bebeğim çok teşekkür ederimMelısacıgım selam soyle arkadasına onun ıcın Ayetel Kürsi okudum sımdı,ınsallah bır cırpıda saglıkla dogumu gerceklessın![]()
Oyyy Allah sağ Salim kavuştursun inşallah dualarım onunlaGeçen yıl tam bu zamanlar bana baş sağlığına gelen arkadaşım şu an doğum yapıyor. Dualarınıza ihtiyacı var rabbim yardımcısı olsuno gün çocuğumuz olmuyor diye üzülüyordu şimdi doğumda çok şükür
![]()
Allahım yardımcısı olsunGeçen yıl tam bu zamanlar bana baş sağlığına gelen arkadaşım şu an doğum yapıyor. Dualarınıza ihtiyacı var rabbim yardımcısı olsuno gün çocuğumuz olmuyor diye üzülüyordu şimdi doğumda çok şükür
![]()
Canım benimde gelişiminden dolayı bebeğimin kalbi durmustu. Ve tiroidden şüphelendim bende ama Dr görüşü yoktu. Prolaktin en sonyuksek çıkınca ilaca başlamıştık 42 , çıkmıştı.Hayır 3 senelik evliyim ilk sene hiç gebelik olmadı . Tüp bebek uzmanı ile görüştüm . Rahim filmi istedi çekildim ondan sonra hamile kalmaya başladım sonuç temiz çıkmasına rağmen . Ama 3 kimyasal bir boş gebelik geçiriyorum şuan . Sorun artık hamile kalmam da değil de gelişimin de . Troidim yüksek ilaç kullanıyorum elimin sperm sayısı ve hareketliliği sınırın biraz altında çıktı . Prolaktinim de hep sınırda geziyor . Bunun haricinde problem varmı bilmiyorum zaten yeterli deAmh baktırmadım aklıma şimdi de o takıldı