2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhaba kizlar çatlatma iğnesi vurundum bende 36 saat sonra ilişki demişti doktorum eşim göreve gittigi için 50. saatte yapabildik sizce çatlama olur mu gec mi kalmisizdir herşey boşa mı gitti

Hayır 3 senelik evliyim ilk sene hiç gebelik olmadı . Tüp bebek uzmanı ile görüştüm . Rahim filmi istedi çekildim ondan sonra hamile kalmaya başladım sonuç temiz çıkmasına rağmen . Ama 3 kimyasal bir boş gebelik geçiriyorum şuan . Sorun artık hamile kalmam da değil de gelişimin de . Troidim yüksek ilaç kullanıyorum elimin sperm sayısı ve hareketliliği sınırın biraz altında çıktı . Prolaktinim de hep sınırda geziyor . Bunun haricinde problem varmı bilmiyorum zaten yeterli de 🤷🏻‍♀️ Amh baktırmadım aklıma şimdi de o takıldı
Amh baktırın bir de yumurtalarınızın kalitesi de önemli onu ölçtürün. Genelde sağlıksız sperm ve yumurta olunca gebelikler sağlıklı ilerlemiyor

Eklentiler

• IMG_9179.webp
    IMG_9179.webp
    136,1 KB · Görüntüleme: 81
Günaydınnnnnn sevgili topik kızlarım. Yüzünüzden gülücük, yüreğinizden neşe - sevinç - huzur hiç ama hiç eksik olmasın.

Veee Ağustos Bat bekleyenlere sonunda yaklaşmış bulunuyoruz. Kızlar ne durumdasınız bakalım 🥰

@seloseymo52 Miss2311 Miss2311 T tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @BLGESU @grace_ @lotus2211
Ben bugün test yaptım negatif çıktı canım pek bu aydanda umudum yoktu reglim gelince söylerim büyük ihtimal cumartesi günü olurum olunca söylerim yine bu topikteyim bi sonraki döngüye ağustosun sonuna geliyo 😄

Merhaba kizlar çatlatma iğnesi vurundum bende 36 saat sonra ilişki demişti doktorum eşim göreve gittigi için 50. saatte yapabildik sizce çatlama olur mu gec mi kalmisizdir herşey boşa mı gitti
Öyle düşünme. Çatlama saatini tam olarak bilemiyoruz. Belki senin yumurta son saatlerde çatladı ve catladiktan sonra sanırım yaklaşık 24 saat kalıyor. Kendini bu dusunceye kaptırıp şimdiden üzülme ☺️ gün aşırı devam edin belki geriden gelen yumurtan vardir

Back
X