2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
e nabizda nerde gorunuyor
Canım e-nabıza girdiğinde Akıllı Asistan bölümü var oraya tıklıyorun.
Açılan fiziki görünümde sağ köşede bebek simgesi var ama doktorun yada hastanen sisteme geçtiyse görülüyor. Benim daha bu hafta sisteme geçildi. Hatta sistemde görünmediğim için sağlık ocağının benden haberi bile yoktu

Eklentiler

• bbb.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar benim sat 6 mart ama pkos vardı adetim geç olurdu yumurtlamam düzensizdi döllenmede geç oldu sistemde iki hafta ilerde görünüyorum ultrasonda geriydik
şimdi bebek iyi gelişmiş sistemdende ileri gitmiş sat 25 şubat gibi olmuş
şimdi ben doğumu neye göre hesaplayacağım ona göre doğmadan memelekete geçmem lazım siirtte evim
doğumum başlasa kimse yok yanımızda gruplardan biride haftanın değişmesi doğum tarihini değiştirmez bat neyse ona göre demiş
hangi 36 yı hesaplayıp döneceğiz bilmiyorum yol az uz değil

Kozlar merhaba doktordan geldim dün bir kanama yaşamıştım yoğun bir enfeksiyon varmış fitil verdi karbonatlı suyu hazırlayıp gazlı bezle silebileceğimi söyledi doktorum bebek iyi rahim ağzı kapalı çok şükür enfeksiyon için öneriniz var mıdır?çok su içiyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum ama neden oluyor anlamadım eşimle ev arkadaşıyız o ihtimalde yok

Bende hepsiburadada ki meşhur %30 ve %50 kampanya mavi pakette geçerli diye içim gitti ama almadım.
Soft seriden memnunlar maviliyi pek önermediler.
Israrla softun indirimini bekliyorum
1 numarayı soft aldım.
Ama 2den 144
3 den 90 tane aldım baya haftalar oldu.
Yeğenim mavilerden çok memnundu meğerse eski mavilermiş .
Diyorum ya duaya kaldı işim.
Şeffaf poşet kargo daha açmadım öylece duruyor aslında ama bir iki hafta oldu geleli.
80'leri görmüştür 2. saatte canım merak etme

Geçmiş olsun siz yazınca nişan sandım korkmuştum değilmiş şükür

Bat a göre hesaplanır çünkü ulturasyonda ileri geri durumu dış görünüşüdur doğumu bebeğin organ gelişimi belirler

Bende hepsiburadada ki meşhur %30 ve %50 kampanya mavi pakette geçerli diye içim gitti ama almadım.
Soft seriden memnunlar maviliyi pek önermediler.
Israrla softun indirimini bekliyorum
Şok a indirimli geliyor dediğin bez eğer uygunsa aklında bulunsun sudem34

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-28-11-38-08-655_com.instagram.android.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar bir kaç gündür ağlıyorum eşimle tartışma yaşıyoruz stresten midir bilmem sancım var hafif hareketleride az sanki 26+2 günlüğüm doktor yok ilçede yaşıyorum ne yapsam bilemedim
Stres üzüntü olunca bebek kendini çok kasıyor o yüzden hissetmiyor olabilirsin dinlenince geçiyor mu sancin

Beyaz dut çok iyi geliyor canım kızılcık ta çok iyi diyorlar ikisine de baj istersen

Kızlar bir kaç gündür ağlıyorum eşimle tartışma yaşıyoruz stresten midir bilmem sancım var hafif hareketleride az sanki 26+2 günlüğüm doktor yok ilçede yaşıyorum ne yapsam bilemedim
Dontor bana yorgun ve stresli oldugunda daha az hissedersin ya da hissetmezsin dedi. Smdi kavga aglama olunca o da sinmistir. Ondan hareketi azdir
Uzaklas esinden ayri odalarda takilin ac muzik dinle kitap oku yuruyus yap
Hepimize oluyo hormonlardan. Bizde ole yedik birbirimizi. Eminim kizlarda katilir bana
Ama sen smdi sakinlesmeye bak

Canım yaa strestendir üzülme yalancı sancılarımızın başlama zamanı dinlenince geçer muhtemelen. Başka kızlarında oldu bak dün yazdılar bi sorun yoktur bence

Valla sağ sol alt üst her yeri tekmeliyor bazen tekmesini göğsümun hemen altında mideye yakın yerde hissediyorum

Sabah eşim giderken su içtim. İçtiğim su sürekli ağzıma ağzıma geldi. Bide baş ağrım var geçmiyor resmen

20+2 canım. 14 Ocak görünüyor uygulamada
Ama senin zaten yeni oynama zamanı gelmiş bundan sonra hissedersin ki özellikle dinlendiğinde bebeğin hareket alanı daraldığında biraz daha hissedersin muhtemelen. Bide herkes aynı değil bazen hiç hareket hissetmeden geçiyor hamilelik. Sorun da olmuyo yani Allah sağlık versin yaa ben hissediyorum da n’oluyo en son deliksiz şekilde 5ay önce uyumuşumdur. Sonra mide bulantısından uyuyamadım sonra da bebeğin tekmelerinden uyuyamadım. Şuan bölük pörçük 6 saatlik uykuylayım kaç kere uyandım gece bilmiyorum
Benim kocam askerde yaa yanımda olsada tartışsak diyorum bazen
ben bugün kime üzüleceğim şaşırdım yaa teselli de veremiyorum bütün gün kafamda senaryo kurup buna ağlıcam muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…