- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.761
Aynen canım benim sağlıklı olsun içeride keyfi yerinde olsun önemli olan buAma senin zaten yeni oynama zamanı gelmiş bundan sonra hissedersin ki özellikle dinlendiğinde bebeğin hareket alanı daraldığında biraz daha hissedersin muhtemelen. Bide herkes aynı değil bazen hiç hareket hissetmeden geçiyor hamilelik. Sorun da olmuyo yani Allah sağlık versin yaa ben hissediyorum da n’oluyo en son deliksiz şekilde 5ay önce uyumuşumdur. Sonra mide bulantısından uyuyamadım sonra da bebeğin tekmelerinden uyuyamadım. Şuan bölük pörçük 6 saatlik uykuylayım kaç kere uyandım gece bilmiyorum
ben bugün kime üzüleceğim şaşırdım yaa teselli de veremiyorumbütün gün kafamda senaryo kurup buna ağlıcam muhtemelen
Insan kime güveneceğini şaşırıyor gerçekten herkesi kendimiz gibi biliyoruz ama öyle olmuyor. Iyi ki varsınız canlarım zaten ilk aklıma siz geldiniz size söyledim jyi de geldi sagolunBen de yakın gordugım bır arkadasıma bebek ıcın aldıgım şeylerden bahsettım, butun hevesımı kırdı , o gunden berıdır kontrol gunlerımı bıle haber vermıyrum, hareket basladı mı dedı, ben de dırek yok daha dedım, ıcımden gelmıyor artık,gecen bebek arabası puset aldıgımı soylemek zorunda kaldım, pusetı ben vercektım nıye aldınız dedı, ben nerden bıleyım senın verecegını, bız arabaya uyumlu olanından aldık dedım artık, gercekten esın ve sen bıl yeter, biz varız burada bıze anlat
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün yaaAnlaşılan bu hafta da grupta herkes kocasıyla bi atışacak gibi hepimiz gardımızı alalım kızlar
Ayyy evet okumuştum unuttum özür dilerimSerklajım var, yasak canım bana, yatıs pozısyonundayım hep
Canım stresten olabilir, hava sıcak ondan olabilir, gelecek kaygısından olabilir. Kavga yaşadığınız konu ne ise bi süre yokmuş gibi davranmayı deneyin. Her şey sakinleşince tekrar o konuyu konuşmak için erteleyin olur mu? Biz bazen böyle yapıyoruz sonra bakıyoruz “konu neydi” diyoruz genellikleKızlar bir kaç gündür ağlıyorum eşimle tartışma yaşıyoruz stresten midir bilmem sancım var hafif hareketleride az sanki 26+2 günlüğüm doktor yok ilçede yaşıyorum ne yapsam bilemedim
Ben kabız olunca zeytinyağı içiyorum. Duphalac da kullanmıştım gerçekten tatlı bir tadı var.sudem34 nasıl gidiyor diyet
Ben dün bozdum ve cips ile gofret yedim baya
Bu arada aşırı kabızlık çekiyorum doktorum ile konuştum dubalac başlattı. Ama o da aşırı şekerli ve sanki şeker yüklemesi yapıyormuşum gibi. Şekerimi yükseltiyordur. Hiç içesim yok ama mecburum
İyice seyreltilmiş sirkeli su ve kuru tutmak o bölgeyi rahatlatıyor. Çamaşırlarını ya ekstra durulama yap ya da ütüle canım. Geçer o da kısa zaman da çok şükür bebek iyi, rahim de iyi. Yaşadığın şeyi çok kişi yaşadı korkma stres bitti o zaman inşallahKozlar merhaba doktordan geldim dün bir kanama yaşamıştım yoğun bir enfeksiyon varmış fitil verdi karbonatlı suyu hazırlayıp gazlı bezle silebileceğimi söyledi doktorum bebek iyi rahim ağzı kapalı çok şükür enfeksiyon için öneriniz var mıdır?çok su içiyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum ama neden oluyor anlamadım eşimle ev arkadaşıyızo ihtimalde yok
Canım geçmiş olsun. Saçları mı çıkıyor acaba?Sabah eşim giderken su içtim. İçtiğim su sürekli ağzıma ağzıma geldi. Bide baş ağrım var geçmiyor resmen
Ben bugün sağlık ocağına ilk defa kayıt yaptırdım, 2021de bir doz tetanozum vardi o seni korumaz dedi iki doz yapicaz dedi. Bugun ilkini oldum. Tetanoz elimizde yok gelmesini bekleyelim dedi ama ben beklemedim eczaneden 73 tlye kendim aldım. Şuan için bir ağrım yok. Çokta güzel ilgilendiler. Ayrıca kalp atışını da dinledi bir sorun olduğunda gelirsin kalbini dinleriz dedi oda içimi rahatlattıBende 2021 de yaptırmıstım 1 kez ama saymadı onu hemşire 3 doz için aşı kartı verdi
Ben de de oldu vajinal ağrı batma gibi bişii kızlar dinlenince geçer demişti. Uyudum uyandım geçti canım.Kızlar selamlar
Benim tontiş sanırım hep en aşağılarda duruyor tekme attığında orda hissediyorum. En aşağı derken baya baya altta düşecekmiş gibi hissediyorum sanki regl olacam da orda hareket var. Birde bu zamanlarda vajinal ağrı normal mi?
Bilmiyorum kiCanım geçmiş olsun. Saçları mı çıkıyor acaba?
Canım 23+0 aslında 23. Hafta bitti 24e girdin demekmiş bende sonradan öğrendim ama şeker yüklemesi ya da bazı kontrollerinde şu hafta gel diyor ya sata göre gitmen gerekiyor yani 1 hafta sonra filanKızlar biri bana kaç haftalık gebeğim söylesin
Kadınlarkulübü imzama göre 24.Hafta gösteriyor.
e-nabız 24. hafta gösteriyor.
SAT 20 Mart . Düne kadar 22+6'yı bir günde 1 haftalık fark nasıl olur. Telefonumdaki uygulamalar ve benim hesabıma göre 23+0 olmam gerekiyordu bugün
Şakası bir yana şeker yüklemesi ve tetenoz için randevu alacağım . Bu hafta mı haftaya mı 24 oluyorum resmi olarak onu teyit etmem lazım ki iş yerimden gün boyu izin alabileyim.
Akıllı asistandae nabizda nerde gorunuyor
Ya yeni keşfettim ben bunu çok iyiymişCanım e-nabıza girdiğinde Akıllı Asistan bölümü var oraya tıklıyorun.
Açılan fiziki görünümde sağ köşede bebek simgesi var ama doktorun yada hastanen sisteme geçtiyse görülüyor. Benim daha bu hafta sisteme geçildi. Hatta sistemde görünmediğim için sağlık ocağının benden haberi bile yoktu
Canım yaaInsan kime güveneceğini şaşırıyor gerçekten herkesi kendimiz gibi biliyoruz ama öyle olmuyor. Iyi ki varsınız canlarım zaten ilk aklıma siz geldiniz size söyledim jyi de geldi sagolun❤
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün yaa
Evet canım Sarı paket Pure&soft bu güzel diyorlarŞok a indirimli geliyor dediğin bez eğer uygunsa aklında bulunsunsudem34
4 numarası 2.55 diğerleri de 4 ve 3.32 ymisEvet canım Sarı paket Pure&soft bu güzel diyorlar
Ben 1 numaran 2 paket almıştım sonra ciddi zam geldi.Pişman oldum o sırada hemen diğer numaralardan almadığıma
Şuan 3 TL altında hiç denk gelmiyorum tane fiyatı olarak.
Ben şoka gelince bir bakayım tanesi 3 TL'den uyguna geliyorsa değerlendiririm.
Trendyolda bir bayan eski ve yeni seriyi kıyaslamış.Sarı paket aynı zamanda bel desteği içeriyormuş ( Soldaki MAvi-Sağdaki Pure&and soft)
Benim akıllı asistan azcık salak çıktı zaar hiç bişi göstermiyoAkıllı asistanda
Eğer veri girmedilerse orda sağda Bebek işareti olmuyor bunu sağlık ocağına söylemen gerek yoksaBenim akıllı asistan azcık salak çıktı zaar hiç bişi göstermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?