2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynen canım benim sağlıklı olsun içeride keyfi yerinde olsun önemli olan bu hissetmeyince tek sıkıntı bir yerin ağrısa sancı girse yanlış hareket yapsan üzülsen acaba bebeğime bir şey oldu mu diye sıkıntı yapıyorsun

Kızlar selamlar
Benim tontiş sanırım hep en aşağılarda duruyor tekme attığında orda hissediyorum. En aşağı derken baya baya altta düşecekmiş gibi hissediyorum sanki regl olacam da orda hareket var. Birde bu zamanlarda vajinal ağrı normal mi?

Insan kime güveneceğini şaşırıyor gerçekten herkesi kendimiz gibi biliyoruz ama öyle olmuyor. Iyi ki varsınız canlarım zaten ilk aklıma siz geldiniz size söyledim jyi de geldi sagolun
Anlaşılan bu hafta da grupta herkes kocasıyla bi atışacak gibi hepimiz gardımızı alalım kızlar
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün yaa

sudem34 nasıl gidiyor diyet
Ben dün bozdum ve cips ile gofret yedim baya
Bu arada aşırı kabızlık çekiyorum doktorum ile konuştum dubalac başlattı. Ama o da aşırı şekerli ve sanki şeker yüklemesi yapıyormuşum gibi. Şekerimi yükseltiyordur. Hiç içesim yok ama mecburum

Kızlar bir kaç gündür ağlıyorum eşimle tartışma yaşıyoruz stresten midir bilmem sancım var hafif hareketleride az sanki 26+2 günlüğüm doktor yok ilçede yaşıyorum ne yapsam bilemedim
Canım stresten olabilir, hava sıcak ondan olabilir, gelecek kaygısından olabilir. Kavga yaşadığınız konu ne ise bi süre yokmuş gibi davranmayı deneyin. Her şey sakinleşince tekrar o konuyu konuşmak için erteleyin olur mu? Biz bazen böyle yapıyoruz sonra bakıyoruz “konu neydi” diyoruz genellikle

Ben kabız olunca zeytinyağı içiyorum. Duphalac da kullanmıştım gerçekten tatlı bir tadı var.

İyice seyreltilmiş sirkeli su ve kuru tutmak o bölgeyi rahatlatıyor. Çamaşırlarını ya ekstra durulama yap ya da ütüle canım. Geçer o da kısa zaman da çok şükür bebek iyi, rahim de iyi. Yaşadığın şeyi çok kişi yaşadı korkma stres bitti o zaman inşallah

Bende 2021 de yaptırmıstım 1 kez ama saymadı onu hemşire 3 doz için aşı kartı verdi
Ben bugün sağlık ocağına ilk defa kayıt yaptırdım, 2021de bir doz tetanozum vardi o seni korumaz dedi iki doz yapicaz dedi. Bugun ilkini oldum. Tetanoz elimizde yok gelmesini bekleyelim dedi ama ben beklemedim eczaneden 73 tlye kendim aldım. Şuan için bir ağrım yok. Çokta güzel ilgilendiler. Ayrıca kalp atışını da dinledi bir sorun olduğunda gelirsin kalbini dinleriz dedi oda içimi rahatlattı

Ben de de oldu vajinal ağrı batma gibi bişii kızlar dinlenince geçer demişti. Uyudum uyandım geçti canım.

Canım 23+0 aslında 23. Hafta bitti 24e girdin demekmiş bende sonradan öğrendim ama şeker yüklemesi ya da bazı kontrollerinde şu hafta gel diyor ya sata göre gitmen gerekiyor yani 1 hafta sonra filan

Ya yeni keşfettim ben bunu çok iyiymiş bende de doğum tarihini uygulamalardan 2 gün daha geç gösteriyor. Ama eğer doktor giriyorsa en doğrusu buradakidir bence. Ultrasona göre girmiş olabilir

Canım yaa

Şok a indirimli geliyor dediğin bez eğer uygunsa aklında bulunsun sudem34
Evet canım Sarı paket Pure&soft bu güzel diyorlar
Ben 1 numaran 2 paket almıştım sonra ciddi zam geldi.Pişman oldum o sırada hemen diğer numaralardan almadığıma
Şuan 3 TL altında hiç denk gelmiyorum tane fiyatı olarak.
Ben şoka gelince bir bakayım tanesi 3 TL'den uyguna geliyorsa değerlendiririm.
Trendyolda bir bayan eski ve yeni seriyi kıyaslamış.Sarı paket aynı zamanda bel desteği içeriyormuş ( Soldaki MAvi-Sağdaki Pure&and soft)

Eklentiler

• resim_2023-08-28_130858664.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 47
  • resim_2023-08-28_131559520.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 39
4 numarası 2.55 diğerleri de 4 ve 3.32 ymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…