2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım burda ne kadar üzme kendini desekte zor olacaktır. Ama bol bol abdest al, güvendiğin biri ile konuş, hayatın hep tatlı değil acı tarafı da var bebek bunlara hazırlıklı olur o yüzden üzülme onun için ama öncelikle kendin için daha pozitif seni mutlu eden, aklındaki kötü düşünceleri alan sevdiğin bir şey yap. Bugün benim günüm deyip kendine zaman ayır, sakinleş ve bol bol dua. Rabbim kendisine gelen kimi boş çevirmiş ki seni çevirsin. Hem Şuan sana hamilesin cennetin kapıları açılmış bol bol dua et. Biz de edelim senin için

Bende 2021 de yaptırmıstım 1 kez ama saymadı onu hemşire 3 doz için aşı kartı verdi

Kızlar günaydın, göbek deliğimin çevresinde hizasında sancım var değişik. Yaşayan var mı böyle bir durum?
Bebek orayı kasmış olabilir dün akşam tam göbeğimin altında bıçak kesmesi gibi his oldu dedim n’oluyo. Sonra baktım benimki orda horon tepiyo biraz yatınca farklı yeri tekmelemeye başladı ağrıda geçti. Uzatıyo artık kolu mu bacağımı bilmiyorum çekmiyoda hemen geriye ağrı oluyo bi zaman sonra

Ya ben anca hatimlere yetişiyorum

Kuzum paylaş bakayım

Ben bekarken herseyi paylasirdim gezdigim yaptigim gordugum vs. Esimle tanisinca instagrami kapattm yenisni actm suan evlendigimizin bile fotografi yok asla birsey paylasmiyorum. Ne story ne normal. Ztn en yakinlarim herseyi bilio geri kalana da nazar etsin die bilgi vermiyorum
Nerede yasiosun bilmiorum ama cik varsa deniz kenarinda yuru. Yoksa sasece yuru. Kulakliga youtube veya spotifydan theta healing ac dinle
Pamuk gibi olursun

Kızlar biri bana kaç haftalık gebeğim söylesin
Kadınlarkulübü imzama göre 24.Hafta gösteriyor.
e-nabız 24. hafta gösteriyor.
SAT 20 Mart . Düne kadar 22+6'yı bir günde 1 haftalık fark nasıl olur. Telefonumdaki uygulamalar ve benim hesabıma göre 23+0 olmam gerekiyordu bugün
Şakası bir yana şeker yüklemesi ve tetenoz için randevu alacağım . Bu hafta mı haftaya mı 24 oluyorum resmi olarak onu teyit etmem lazım ki iş yerimden gün boyu izin alabileyim.

Eklentiler

• resim_2023-08-28_100054861.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 65
Ya ben anca hatimlere yetişiyorum
Aslında uzun da deıl, meseala bu grupta suan hergun 1590 tane laılahe ıllallah diyoruz. Toplamda kısı bısı 70bın adet oluyor, herkesı beklerım
Ben aslında dogumdan once 4444 salatı tefrıcıye okumak ıstıyorum detaylıyı atlatayım bı grup acıcam

Bilmiyorum ki canım sabah bir kalktım değişik bir sancıyla daha önce de yaşamamıştım dün gece de hava serindi ondan da etkilenmiş olabilir miyim dedim, ben henüz hareketleri de hissetmiyorum, 2-3 gündür nabız atışı gibi bir şeyler oluyor günde 2-3 defa o kadar

Hafta hesabını Kağan Kocatepe şöyle açıklıyor: 22+6 eşittir aslında 23. hafta. 22 dolduruldu ve 23'ten gün alıyoruz diyor. Su an 23+0 iseniz aslında 24. haftanın içindesiniz demek oluyormuş. 23 bitti artık 24'ten gün alıyorsunuz diyor.

Trendyol artık pahalı yaa uzun zamandır ordan beğenip başka yerden alıyorum alacağımı
Kominyon oranları çok yüksek.
trendyolda beğendiğiniz ürünün kendi satıcı sitelerinide kontrol edebilirisiniz.
Bende E-ticaret uzmanı olarak çalıştığım firmada kendi sitemizde 100TL 'ye sattığımız ürünü trendyolda 150-200 TL'den aşağı fiyat koyamıyoruz.
Ürün fiyatı + ( %10-20 arası Komisyon) + İşlem Ücreti + Gönderiye yüklenen ekstra Kargo Maliyeti.
Siz direkt ürünü alırken bu aşama ve esktraları görmediğiniz için fiyat yüksek geliyor ama Trendyol , hepsiburada , n11 esas satıcıdan daha çok kazanıyor ürün başına ve tüm maliyet firmaya kalıyor

Ben en yakın arkadaşıma anlatınca rahatlıyorum anlatırken çözümde buluyorum anlatsan belki içinden daha rahat çıkarsın
Oyle çok samimi olduğum guvendigim anlatınca rahatlayacsgim bir arkadaşım yok malesef
Yaaa noldu ki insan kaynaklı problem mi izine ne zaman çıkıyorsun?
Önce komşuyla sonra eşimle bugunde isyerinde yani bu kadar üst üste gelemez istesem. Yıllık iznimi de rapor hakkim dolduğu için hsstane işlerinde falan carcur ettim hep 5 gün iznim kaldı
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınızı bekliyorum
Nerede yasiosun bilmiorum ama cik varsa deniz kenarinda yuru. Yoksa sasece yuru. Kulakliga youtube veya spotifydan theta healing ac dinle
Pamuk gibi olursun
Benimde aklıma geldi aslında denizi izlemek iyi geliyor bugün iş cikisi tek başıma bir deniz kenarı yapayım en iyisi çok teşekkür ederim❤

Benim midem bulanıyor tekme atınca
Yaaa, mideye mi vuruyor acabaaa?
Gavisconu da sorayım bir doktoruma olmadı ona başlarım
Ay ne alaka bilmiyorum canım ben midem yanınca direk böyle yapıyorum beni çok rahatlatıyor valla bi zararını görmedim ama yinede sen bilirsin tabiki
İnan ben de öyle biliyordum eve geldim süt içecektim kayınvalidem sakın içme diyince korktum ben yine de denerim tekrar yanarsa

Kızlar günaydınn, bana bu içecekten verdiler ve inanır mısınız ben sevdim aynı elmalı frutti gibi hani şu meyveli maden suyu var ya o, biraz daha az gazlı hali. 15 dk oldu içeli sıcaktan başka derdim yok. Doktorum dışarıdan 50 mg istemişti testi, hastanede yaptırıyorum sadece açlığa ve 1 saatlik sonuca bakacaklar. 2 saate bakmıyorlar benim yanlış yapmıyorum değil mi?

Eklentiler

• IMG_2434.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 65
Ben de yakın gordugım bır arkadasıma bebek ıcın aldıgım şeylerden bahsettım, butun hevesımı kırdı , o gunden berıdır kontrol gunlerımı bıle haber vermıyrum, hareket basladı mı dedı, ben de dırek yok daha dedım, ıcımden gelmıyor artık,gecen bebek arabası puset aldıgımı soylemek zorunda kaldım, pusetı ben vercektım nıye aldınız dedı, ben nerden bıleyım senın verecegını, bız arabaya uyumlu olanından aldık dedım artık, gercekten esın ve sen bıl yeter, biz varız burada bıze anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…