2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yedek ıccamasırı tasımalı bundan sonra
ben normal pek takmaya başladım. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Bir anda fazla kaçıyor bide yaz gün ince kıyafet giyiyoruz kıyafetime geçecek diye korkuyorum çiş lekesi ve ıslaklığı
** Dün dışarı çıkarken benim pedim nerede diye evde aranıyorum.Saf eşimde aa adet mi oldun kaç aydır olmuyordun diyor biz biyologun eşi nasıl bu kadar saf olabilir.

Kızlar gece rahat uyuyabilen var mı ya? Ben sıcaktan mı bebekten mi bilmiyorum 6-7 kere uyanıyorum. Lavaboya da gitmiyorum. Geç yatıyorum ondan mı acaba, ya da gün içinde uyuduğumdan. Bugün gün içinde uyumayacağım bakalım gece nasıl uyurum. Bi de şimdi gece uyumayınca bebekte öyle olur diye korkuyorum

Ahahaha çok güldüm. Aman bacım olsunlarda saf olsunlar yaaa

Ben bu hamileligimin basindan beri hic deliksiz uyuyamadim. Gece boyu uyaniyorum tuvalet, su surekli. Bunlar olmasa bile gece uyanip bazen uykum bile kaciyor

Ama sen hissetmesende o eminim içerde dört dönüyo belkide üşütmüşsündür
Allah’tan hepsi hamile olduğunu biliyo nefes egzersizi yapabilirsin olduğun yerde biraz rahatlatır. Bebeğinle konuş güzel şeyler anlat en iyi o geliyo. Sanırım anneliği hissedince güçlü moduna giriyoruz

Benim bildiğim hiçbirimiz rahat uyuyamıyor

Senin sat ne yaa listede de yoksun kaç haftalıksın şuan?

Kalabalık nazar degebilecek ortamlarda mavi renkli toka eşarp fular vb şeyler takmak o gözden çıkan negatif enerjiyi direkt alıyormuş nazar boncuğu vb çatladı diyorlar ya cidden mavi renk o enerjiyi emiyormus
Kot pantolon mavi giyiyorum bazen açık kot renk gömlek
Ay ben kızda 1 Eylül'de okula gittim gecesi sancılanmıştım belki de nazardı zaten nazardan öok çok korkarım
Eşime de diyeyim çenesini tutsun artık
İbn-i Sina da kuru inciri zeytin yağda bekletip yemeyi bağırsak temizliği için önerirmiş.bir incirle yapılabilinir
Bak benimde 17 mart cuma günü 23+0 dım
Bugün 23+3
Sende benden 3 gün sonrasın yani bugün 23+0 sın
Ayy ben de bir ben mı değişiğim diyodum iki hamilelikte de içtim ikisinde de tadı kötü gelmedi bana ama biri suya toz gibiydi beyaz eskiden çok eskiden işte
Verecek olsa şimdiye kadar söylerdi iade edeyim ver de bakalım kem küm eder
çok iyi canım ( 1.90'daan aşağı pek denk gelmiyordu kampanyaları)
Mavi paket mi sarı soft serisi mi?
Ben soft serisinin indirimini bekliyorum.
Sorma ya yeğenim övdü almış bulunduk meğerse yeni nesilmiş yorumlar yeni nesilde iyi değil artık dua edicem başka çarem kalmadı

Ben dısarı hastsne harıcı hıc cıkmıyorum, ama cıktıgımda yıne de tedbırlı cıkarım, dun ılk kez oldu. Bundan sonra da olursa dıye korkarım, ıyı yapıyosunuz tedbırlı olmakta fayda var

Bende hepsiburadada ki meşhur %30 ve %50 kampanya mavi pakette geçerli diye içim gitti ama almadım.
Soft seriden memnunlar maviliyi pek önermediler.
Israrla softun indirimini bekliyorum

ben bakis acimi degistiriyorum yani degistirmeye de calisiyorum en basitinden annemin bi huyu var direk sen bozdun sen kaybettin tarzi suclayici tavir bunu da cocukluk donemine bagliyorum belki de oyle buyudu kadin ne yapsin. Yaninda 15 gun durdum bu tarz durumlarda sunu dedim evet anne ben bozmusumdur makineyi vs tamam ben sucluyum gubi psikolojik manipuleyi vs kullaniyorum olumluyorum ya da diyorum burda benim icin gecmem gereken bi sinav vardir kirma kalbini vs. ama bunu hep yapmiyorum o zaman ezdirme noktasina gelmis olyorum annemden ornek vetdim zira en yakinlarimiz daki kisiler oldugu icin.

Benim bildiğim hiçbirimiz rahat uyuyamıyor
Ahahah o zaman hepimize gelsin bu şarkı

“Uykular haram oldu
Gençliğim bak talan da oldu
Çok sevdim yalan oldu
Zalım geceler”

Şimdiden gün boyu aklınızda bu şarkı olacak arkadaşlardan peşinen özür diliyorum

e nabizda nerde gorunuyor

Canım ben de öyle yapıyorum en yakınlarıma ama onların tavırları sakinleşince güzel güzel anlatıyorum baktım olmuyor kafamda bi müzik tutturuyorum onlar konuşup suçlarken ben şarkıya içimden eşlik ediyorum. çünkü değiştiremeyeceğimi çoktaaaaan anladım onları. Ama eşim veya yakın yaşımda biriyse ve kendi ailem değilse “ben de böyleyim” diyorum.

Ben dısarı hastsne harıcı hıc cıkmıyorum, ama cıktıgımda yıne de tedbırlı cıkarım, dun ılk kez oldu. Bundan sonra da olursa dıye korkarım, ıyı yapıyosunuz tedbırlı olmakta fayda var
Aaaa hiç çıkmıyor musun kız ben evde zor duruyorum en azından bi market kasap mahalle turlamam lazım. Ev basıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…