- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.721
Eltimler gibi olabilirsinizBen 157 eşim 185 benim kız babaya çekerse iri doğacağı kesin
Hapşırınca ve kusunca hatta öksürünce bile kaçıyor benimKızlar cok utanıyorum sormaya ama hapsurunca bıraz idrar kacırdım, yasayan var mı benden baska
ben normal pek takmaya başladım. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor.Yedek ıccamasırı tasımalı bundan sonra
Ahahaha çok güldüm. Aman bacım olsunlarda saf olsunlar yaaaben normal pek takmaya başladım. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Bir anda fazla kaçıyor bide yaz gün ince kıyafet giyiyoruz kıyafetime geçecek diye korkuyorum çiş lekesi ve ıslaklığı
** Dün dışarı çıkarken benim pedim nerede diye evde aranıyorum.Saf eşimde aa adet mi oldun kaç aydır olmuyordun diyorbiz biyologun eşi nasıl bu kadar saf olabilir.
Ben bu hamileligimin basindan beri hic deliksiz uyuyamadim. Gece boyu uyaniyorum tuvalet, su surekli. Bunlar olmasa bile gece uyanip bazen uykum bile kaciyorKızlar gece rahat uyuyabilen var mı ya? Ben sıcaktan mı bebekten mi bilmiyorum 6-7 kere uyanıyorum. Lavaboya da gitmiyorum. Geç yatıyorum ondan mı acaba, ya da gün içinde uyuduğumdan. Bugün gün içinde uyumayacağım bakalım gece nasıl uyurum. Bi de şimdi gece uyumayınca bebekte öyle olur diye korkuyorum
Ama sen hissetmesende o eminim içerde dört dönüyoBilmiyorum ki canım sabah bir kalktım değişik bir sancıyla daha önce de yaşamamıştım dün gece de hava serindi ondan da etkilenmiş olabilir miyim dedim, ben henüz hareketleri de hissetmiyorum, 2-3 gündür nabız atışı gibi bir şeyler oluyor günde 2-3 defa o kadar
Allah’tan hepsi hamile olduğunu biliyoOyle çok samimi olduğum guvendigim anlatınca rahatlayacsgim bir arkadaşım yok malesef
Önce komşuyla sonra eşimle bugunde isyerinde yani bu kadar üst üste gelemez istesem. Yıllık iznimi de rapor hakkim dolduğu için hsstane işlerinde falan carcur ettim hep 5 gün iznim kaldı
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden dualarınızı bekliyorum❤
Benimde aklıma geldi aslında denizi izlemek iyi geliyor bugün iş cikisi tek başıma bir deniz kenarı yapayım en iyisi çok teşekkür ederim❤
Benim bildiğim hiçbirimiz rahat uyuyamıyorKızlar gece rahat uyuyabilen var mı ya? Ben sıcaktan mı bebekten mi bilmiyorum 6-7 kere uyanıyorum. Lavaboya da gitmiyorum. Geç yatıyorum ondan mı acaba, ya da gün içinde uyuduğumdan. Bugün gün içinde uyumayacağım bakalım gece nasıl uyurum. Bi de şimdi gece uyumayınca bebekte öyle olur diye korkuyorum
Senin sat ne yaa listede de yoksun kaç haftalıksın şuan?Bilmiyorum ki canım sabah bir kalktım değişik bir sancıyla daha önce de yaşamamıştım dün gece de hava serindi ondan da etkilenmiş olabilir miyim dedim, ben henüz hareketleri de hissetmiyorum, 2-3 gündür nabız atışı gibi bir şeyler oluyor günde 2-3 defa o kadar
Kot pantolon mavi giyiyorum bazen açık kot renk gömlekKalabalık nazar degebilecek ortamlarda mavi renkli toka eşarp fular vb şeyler takmak o gözden çıkan negatif enerjiyi direkt alıyormuş nazar boncuğu vb çatladı diyorlar ya cidden mavi renk o enerjiyi emiyormus
İbn-i Sina da kuru inciri zeytin yağda bekletip yemeyi bağırsak temizliği için önerirmiş.bir incirle yapılabilinirben 3-4 gündür çok feci kabızdım.
Dün kız kardeşim benim için bahçede ağaca tırmanıp incir topladı..( Teyzelerin Şahııı)
Kabuklu olarak tükettim 2 gündür. Allaha şükür bağıraklrım temizlendi.Asıl WC'ye bizi götüren kabuk tarafı 2-3 kere güzelce yıka kabuğu ile tüketmeye çalış taze inciri.Kuru incirde sağlam 2-3 kere yıkasan yinede yeterli olur
Bak benimde 17 mart cuma günü 23+0 dımKızlar biri bana kaç haftalık gebeğim söylesin
Kadınlarkulübü imzama göre 24.Hafta gösteriyor.
e-nabız 24. hafta gösteriyor.
SAT 20 Mart . Düne kadar 22+6'yı bir günde 1 haftalık fark nasıl olur. Telefonumdaki uygulamalar ve benim hesabıma göre 23+0 olmam gerekiyordu bugün
Şakası bir yana şeker yüklemesi ve tetenoz için randevu alacağım . Bu hafta mı haftaya mı 24 oluyorum resmi olarak onu teyit etmem lazım ki iş yerimden gün boyu izin alabileyim.
Ayy ben de bir ben mı değişiğim diyodumKızlar günaydınn, bana bu içecekten verdiler ve inanır mısınız ben sevdimaynı elmalı frutti gibi hani şu meyveli maden suyu var ya o, biraz daha az gazlı hali. 15 dk oldu içeli sıcaktan başka derdim yok. Doktorum dışarıdan 50 mg istemişti testi, hastanede yaptırıyorum sadece açlığa ve 1 saatlik sonuca bakacaklar. 2 saate bakmıyorlar benim yanlış yapmıyorum değil mi?
Verecek olsa şimdiye kadar söylerdi iade edeyim ver de bakalım kem küm ederBen de yakın gordugım bır arkadasıma bebek ıcın aldıgım şeylerden bahsettım, butun hevesımı kırdı , o gunden berıdır kontrol gunlerımı bıle haber vermıyrum, hareket basladı mı dedı, ben de dırek yok daha dedım, ıcımden gelmıyor artık,gecen bebek arabası puset aldıgımı soylemek zorunda kaldım, pusetı ben vercektım nıye aldınız dedı, ben nerden bıleyım senın verecegını, bız arabaya uyumlu olanından aldık dedım artık, gercekten esın ve sen bıl yeter, biz varız burada bıze anlat
Sorma ya yeğenim övdü almış bulunduk meğerse yeni nesilmiş yorumlar yeni nesilde iyi değil artık dua edicem başka çarem kalmadıçok iyi canım ( 1.90'daan aşağı pek denk gelmiyordu kampanyaları)
Mavi paket mi sarı soft serisi mi?
Ben soft serisinin indirimini bekliyorum.
Ben dısarı hastsne harıcı hıc cıkmıyorum, ama cıktıgımda yıne de tedbırlı cıkarım, dun ılk kez oldu. Bundan sonra da olursa dıye korkarım, ıyı yapıyosunuz tedbırlı olmakta fayda varben normal pek takmaya başladım. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Bir anda fazla kaçıyor bide yaz gün ince kıyafet giyiyoruz kıyafetime geçecek diye korkuyorum çiş lekesi ve ıslaklığı
** Dün dışarı çıkarken benim pedim nerede diye evde aranıyorum.Saf eşimde aa adet mi oldun kaç aydır olmuyordun diyorbiz biyologun eşi nasıl bu kadar saf olabilir.
Bende hepsiburadada ki meşhur %30 ve %50 kampanya mavi pakette geçerli diye içim gitti ama almadım.Kot pantolon mavi giyiyorum bazen açık kot renk gömlek
Ay ben kızda 1 Eylül'de okula gittim gecesi sancılanmıştım belki de nazardı zaten nazardan öok çok korkarım
Eşime de diyeyim çenesini tutsun artık
İbn-i Sina da kuru inciri zeytin yağda bekletip yemeyi bağırsak temizliği için önerirmiş.bir incirle yapılabilinir
Bak benimde 17 mart cuma günü 23+0 dım
Bugün 23+3
Sende benden 3 gün sonrasın yani bugün 23+0 sın
Ayy ben de bir ben mı değişiğim diyodumiki hamilelikte de içtim ikisinde de tadı kötü gelmedi bana ama biri suya toz gibiydi beyaz eskiden çok eskiden işte
Verecek olsa şimdiye kadar söylerdi iade edeyim ver de bakalım kem küm eder
Sorma ya yeğenim övdü almış bulunduk meğerse yeni nesilmiş yorumlar yeni nesilde iyi değil artık dua edicem başka çarem kalmadı
80'leri görmüştür 2. saatte canım merak etmeEvet 1 tokluk 121
ben bakis acimi degistiriyorum yani degistirmeye de calisiyorum en basitinden annemin bi huyu var direk sen bozdun sen kaybettin tarzi suclayici tavir bunu da cocukluk donemine bagliyorum belki de oyle buyudu kadin ne yapsin. Yaninda 15 gun durdum bu tarz durumlarda sunu dedim evet anne ben bozmusumdur makineyi vs tamam ben sucluyum gubi psikolojik manipuleyi vs kullaniyorum olumluyorum ya da diyorum burda benim icin gecmem gereken bi sinav vardir kirma kalbini vs. ama bunu hep yapmiyorum o zaman ezdirme noktasina gelmis olyorum annemden ornek vetdim zira en yakinlarimiz daki kisiler oldugu icin.Kızlar 3 gündür o kadar çok stres oldum ki hersey üst üste geldi çok üzüldüm ağladım bağırdım çağırdım en çok da bu yüzden bebeğime bunları yaşattığım için üzüldüm ben stres oldukça o daha çok tekmeledi ben daha çok üzüldüm hala daha sıkıntılar devam ediyor ve düşünmeden edemiyorum dua okuyorum namaz kılıyorum kuran okuyorum ama yok gecmiyor bebeğime eziyet ettiğim için vicdan azabı çekiyorum ama elimde değil. Bundan en az zarari almasi için ne yapabilirimbaşımı alıp gidesim var ama öyle bir şansım da yok napicam bılmıyorum
Ahahah o zaman hepimize gelsin bu şarkıBenim bildiğim hiçbirimiz rahat uyuyamıyor
e nabizda nerde gorunuyorKızlar biri bana kaç haftalık gebeğim söylesin
Kadınlarkulübü imzama göre 24.Hafta gösteriyor.
e-nabız 24. hafta gösteriyor.
SAT 20 Mart . Düne kadar 22+6'yı bir günde 1 haftalık fark nasıl olur. Telefonumdaki uygulamalar ve benim hesabıma göre 23+0 olmam gerekiyordu bugün
Şakası bir yana şeker yüklemesi ve tetenoz için randevu alacağım . Bu hafta mı haftaya mı 24 oluyorum resmi olarak onu teyit etmem lazım ki iş yerimden gün boyu izin alabileyim.
Canım ben de öyle yapıyorum en yakınlarıma ama onların tavırları sakinleşince güzel güzel anlatıyorum baktım olmuyor kafamda bi müzik tutturuyorum onlar konuşup suçlarken ben şarkıya içimden eşlik ediyorum.ben bakis acimi degistiriyorum yani degistirmeye de calisiyorum en basitinden annemin bi huyu var direk sen bozdun sen kaybettin tarzi suclayici tavir bunu da cocukluk donemine bagliyorum belki de oyle buyudu kadin ne yapsin. Yaninda 15 gun durdum bu tarz durumlarda sunu dedim evet anne ben bozmusumdur makineyi vs tamam ben sucluyum gubi psikolojik manipuleyi vs kullaniyorum olumluyorum ya da diyorum burda benim icin gecmem gereken bi sinav vardir kirma kalbini vs. ama bunu hep yapmiyorum o zaman ezdirme noktasina gelmis olyorum annemden ornek vetdim zira en yakinlarimiz daki kisiler oldugu icin.
Aaaa hiç çıkmıyor musun kız ben evde zor duruyorum en azından bi market kasap mahalle turlamam lazım. Ev basıyor beniBen dısarı hastsne harıcı hıc cıkmıyorum, ama cıktıgımda yıne de tedbırlı cıkarım, dun ılk kez oldu. Bundan sonra da olursa dıye korkarım, ıyı yapıyosunuz tedbırlı olmakta fayda var
Aa bizde eşimle öyleyiz bebeğin kafası karışık olmalı kime çekecek bakalımBen 157 eşim 185 benim kız babaya çekerse iri doğacağı kesin
Serklajım var, yasak canım bana, yatıs pozısyonundayım hepAaaa hiç çıkmıyor musun kız ben evde zor duruyorum en azından bi market kasap mahalle turlamam lazım. Ev basıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?