2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Crocs tarzi olan terliklerden almak istiyordum. Ama ayagima cok bol geliyor onlar. O yuzden cift bantli terliklerden almayi dusunuyorum

Crocs tarzi olan terliklerden almak istiyordum. Ama ayagima cok bol geliyor onlar. O yuzden cift bantli terliklerden almayi dusunuyorum
Bizim burda sosyete pazarı var ordan crocs tarzı terlik terlik alacağım bende

Bunlara daha hiç bakmadım var ya
Sen öok çok uygun şeyler buluyorsun ya . Bak bakalım kumaşlarına
Siyah petrol kokuyor mu?
Dokusu nasıl ?
Anadolu yakasında mısın?
Pijama falan daha almadım hatta emzirme sütyeni bile almadım. Daha çoook alınacak şeyler var ya
Alırsan bitmiyor valla ama birden alırsan bir çıkışta yüz tane şeyle de dönersin sorun olmaz
Ne aldın ?
Alırken bana da haber et.

Siyah ve gri de kararsızım donda ya lohusa lohusa leke belli etmez ama boyalı vs olur mu ki. Kaç kez yıkayıp ütüleme lazım.

Sütyeni bile siyah aldım birini aceba boyalı mı diye düşünüyorum. E bebekten almıştık ya. Beyazı yıkadım denedim ama siyahı denemedim.

İstanbulda değilim canım baktım kokmuyor

Bizim burda sosyete pazarı var ordan crocs tarzı terlik terlik alacağım bende
Kızlar aldıklarınızı paylaşın memnun olduklarınızı fikir olur.
Ben ürünler gelsin diye bekliyorum yazıcam da.
Beğenirsem yazıcam.

3.74 cm yazıyor canım. 7 ile çarpınca normal gelmiyor
Canım 7 ile çarptım 26.18 cm çıkıyor bebişin, imzanda da 27.8 diyor
Çok normal bana doktorum Bebek biraz sıkı durmuştur bi iki cm kısa çıkar, gerinir bir iki cm uzun çıkar cok normal demişti ki senin zaten normal çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…