- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.801
Crocs tarzi olan terliklerden almak istiyordum. Ama ayagima cok bol geliyor onlar. O yuzden cift bantli terliklerden almayi dusunuyorumSiyahın aynı modeli
Waikide 350 mı neydi
Burda bir pijamacıda 500 dü ama kazık gibi sert idi.
Ben de trendyoldan aldım bugün yarın gelir bakayım nasıl çikacak.
Kızlar hastene kilotlarını hangi renk aldınız.
Her pijamaya onunla aynı renk mı ?
Ben 4 tane hamile kilodu aldım ama hep somon beyaz pembe tonları
Gri veya siyah da alsam mı diye düşünüyorum
Oğlumda hep donları bato beden beyaz almıştım.
Hastane lohusa pijamalarım da su yeşili bebe mavisi arası bir renk kalın
Kırmızı daha ince iki takımdı.
Bir se kırmızı sabahlık almıştım.
Bunda daha sadece bir pijama aldım.
Hastane terliği ne giyecek siniz?
Bizim burda sosyete pazarı var ordan crocs tarzı terlik terlik alacağım bendeCrocs tarzi olan terliklerden almak istiyordum. Ama ayagima cok bol geliyor onlar. O yuzden cift bantli terliklerden almayi dusunuyorum
Sen öok çok uygun şeyler buluyorsun yaBunlara daha hiç bakmadım var ya
Alırsan bitmiyor valla ama birden alırsan bir çıkışta yüz tane şeyle de dönersin sorun olmazPijama falan daha almadım hatta emzirme sütyeni bile almadım. Daha çoook alınacak şeyler var ya
Ne aldın ?Ben cross tarzı terlik giymeyi düşünüyorum eve gelince de yıkarım normalde de giyerim diye düşünüyorum hatta plajda giymek için plastik güzel bir terligim var o bile olabilirdoğuma ben hiç açık renk bir şey alabileceğimi düşünmüyorum leke kan vb değdi mi belli oldu mu çok rahatsız olurum
İstanbulda değilim canım baktım kokmuyorSen öok çok uygun şeyler buluyorsun ya. Bak bakalım kumaşlarına
Siyah petrol kokuyor mu?
Dokusu nasıl ?
Anadolu yakasında mısın?
Alırsan bitmiyor valla ama birden alırsan bir çıkışta yüz tane şeyle de dönersin sorun olmaz
Ne aldın ?
Alırken bana da haber et.
Siyah ve gri de kararsızım donda ya lohusa lohusa leke belli etmez ama boyalı vs olur mu ki. Kaç kez yıkayıp ütüleme lazım.
Sütyeni bile siyah aldım birini aceba boyalı mı diye düşünüyorum. E bebekten almıştık ya. Beyazı yıkadım denedim ama siyahı denemedim.
3.74 cm. Ama çarpınca çok küçük çıkıyor niyeTabii ki canısı
Crocs tarzi olan terliklerden almak istiyordum. Ama ayagima cok bol geliyor onlar. O yuzden cift bantli terliklerden almayi dusunuyorum
Kızlar aldıklarınızı paylaşın memnun olduklarınızı fikir olur.Bizim burda sosyete pazarı var ordan crocs tarzı terlik terlik alacağım bende
26 cm işte3.74 cm. Ama çarpınca çok küçük çıkıyor niye
3.74 cm yazıyor canım. 7 ile çarpınca normal gelmiyorBende de uygulamalardan ve detaylı ultrasondumdan 2 gün gec gösteriyor
Canım kac çıktı 7 ile carpacaksin
Bu şuanki boyu oluyor sanırım değil mi?26 cm işte
4 e yuvarla 28 cm çok küçük değil ki canım3.74 cm. Ama çarpınca çok küçük çıkıyor niye
Bartın
Evet zaten imzaniza bakarsanız orda da yakın bir rakam varBu şuanki boyu oluyor sanırım değil mi?
Ben 7 ile çarpıldığında doğduğundaki tahmini boyunu buluyoruz diye anlamıştım4 e yuvarla 28 cm çok küçük değil ki canım
Canım 7 ile çarptım 26.18 cm çıkıyor bebişin, imzanda da 27.8 diyor3.74 cm yazıyor canım. 7 ile çarpınca normal gelmiyor
Yok o şuan ki boyuBen 7 ile çarpıldığında doğduğundaki tahmini boyunu buluyoruz diye anlamıştım26 cm mi doğacak diye korktum ahahahah
Rezalet değil mi 26 cm bebek mi doğar ahahahah sjsjsjsjsjjdYok o şuan ki boyu
Ben 7 ile çarpıldığında doğduğundaki tahmini boyunu buluyoruz diye anlamıştım26 cm mi doğacak diye korktum ahahahah
Minyatür bebek olurRezalet değil mi 26 cm bebek mi doğar ahahahah sjsjsjsjsjjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?