2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynısı başka yerde 650-750 arası n11e bakmak lazım

Nerdesin valla merak ettim sen ve @Lmntbrdgi K Kaskade alışveriş kurdu tam
Benimki mesleki yönelim. E-ticaretci olunca mecburen 7/24 bilgiayara başındayım.
Hepsiburada-trendyol-N11 benimde iş yerimin mağazaları var onları ben yönetiyorum satışlarını.Firmaın kendi internet siteleride bende.
Geçen seneki iş yerim e-bebek tarzındaydı ister istemez yüzlerle bebek mağazası ve markası ile çalıştık.Çoğuna aşinayım
Bide AŞIRI HEVESLİYİM. Ve tabiki ilk gebelik ilk heyecan

Battaniyeye sarıp gece uyutamam öyle kotkularım oluyor yok ağzı kapanırsa yok başka bişey olursa falan diye bakıcam zaten ama model olarak beğendim ince mi olur onu bilemedim sadece

Ben owlinin dış kundaklarını Dolapta gördüm sıfır ürünü hediye geldiği için kullanmayaanlar satışa sunanlar vardı. Etiketi üstünde olana denk gelirsem alıcam Asla affetmem.
Kızlar aklınızda olsun. MEvlüt döneminde filan hediye gelen pek çok ürünü kutusu etiketi üstünde garantisi dahi varken Dolapta satışa sunuyorlar. Ben denk geldiklerimi iyice araştırıp hemen sepete alıyorum. Piyasanın yaarı fiyatına denk geliyor.
Geçen gün dijital ateş ölçer adlım Direct Nexus marka sıfır kutulu ürün bana 580 TL yerine 280 TL ye denk geldi

Battaniyeye sarıp gece uyutamam öyle kotkularım oluyor yok ağzı kapanırsa yok başka bişey olursa falan diye bakıcam zaten ama model olarak beğendim ince mi olur onu bilemedim sadece
evinin sıcaklığına bağlı ama yani bebek olacak sonuçta sıcak olur diye düşünüyorum o yüzden kalınlığı iyi muhtemelen
hadi yaa ben n11den kuponla 550ye aldım sorsan çok kardayım. Kullanırım diye umut ediyorum inşallah

OWli kundaklar 250-350 tl arasındaydı dün bakmıştım.

Kız bana nerden dediniz Eylül annelerini okuduğunuzu. Boyuna gidip onları takip ediyom sancıları nasıl diye bi elimde çekirdeğim eksik
Senin yüzünden bende merak ettim gittim baktım biri doğurmuş biri diyor sancım var biri diyor nstde sancım çıkmadı

Kız bana nerden dediniz Eylül annelerini okuduğunuzu. Boyuna gidip onları takip ediyom sancıları nasıl diye bi elimde çekirdeğim eksik
Denk geldim bende tesadüf onların sancıları geldikçe ben heyecanlanıyorum valla şunu farkettim birde eylüller ağustosta çoğunluğu doğurdu sanırım bizde muhtemelen kasım başında başlayacağız aralığa az kişi kalacağız aynı şekilde ocaktakilerde öyle olacak ayy çok heyecanlı işler

Kasım sonu olsun da başı olmasın ya Allah'ım ne olur

Sudem neler söylüyorsun sen öyle yazdıklarını okudukça ne kadar eksiğim aman Allahım dedim. hep not alıyorum bunları

İlk kim doğuracak acaba hepimize tecrübe olacak ya insan burada konuşunca tek olmadığını diğer hamile olanlarinda öyle olduğunu biliyor
Sezaryen olanlar erken doğurur bence. O yüzden ikizleri olanlar daha erken doğuracak kesin. Bende yay burcu olsun istiyorum akrep olmasın kasım sonu iyidir en erken. Zaten ben 28 kasımda daha yeni 36ya girmiş oluyorum ondan önce gelmez inşallah

OWli kundaklar 250-350 tl arasındaydı dün bakmıştım.
Aaa kaçırmayın o zaman çünkü kumaşı gerçekten çok güzel
Ay sen dedin şimdi bende bakıcam
çok heyecanlı yaa okuyunca mutlu oluyorum birazda son zamanlara ışınlanasım geliyo
Senin yüzünden bende merak ettim gittim baktım biri doğurmuş biri diyor sancım var biri diyor nstde sancım çıkmadı
bence çok tatlı ben çok heyecanlandım şahsen onları görünce inşallah bebeğim benden çok heyecan yapmaz bu duruma
aynen bende ona baktım ikiz olanlar muhtemelen biraz daha erken doğurabilir. Ama çok şükür sıkıntı çıkmamış almışlar bebeklerini biri 27+5 de doğurmuş

Aynen bende bebekle anlaşma yapmaya çalışıyorum vaktinde gel diye
Bnde oda termometresi almadım daha
bende almadım ki daha alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…