- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.841
Aynısı başka yerde 650-750 arası n11e bakmak lazımBen almadım çok fazla battaniyem var çünkü dış kundak aldım sadece. Kalıbı kumaşı nasıl bilmiyorum iyiyse al nolacak lazım oluyor çünkü. Fiyat olarakta tek tere bakma başka sitelerde daha uyguna vardır belki
Benimki mesleki yönelim. E-ticaretci olunca mecburen 7/24 bilgiayara başındayım.
Battaniyeye sarıp gece uyutamam öyle kotkularım oluyor yok ağzı kapanırsa yok başka bişey olursa falan diyeBen almadım çok fazla battaniyem var çünkü dış kundak aldım sadece. Kalıbı kumaşı nasıl bilmiyorum iyiyse al nolacak lazım oluyor çünkü. Fiyat olarakta tek tere bakma başka sitelerde daha uyguna vardır belki
Ben owlinin dış kundaklarını Dolapta gördüm sıfır ürünü hediye geldiği için kullanmayaanlar satışa sunanlar vardı. Etiketi üstünde olana denk gelirsem alıcam Asla affetmem.Ben almadım çok fazla battaniyem var çünkü dış kundak aldım sadece. Kalıbı kumaşı nasıl bilmiyorum iyiyse al nolacak lazım oluyor çünkü. Fiyat olarakta tek tere bakma başka sitelerde daha uyguna vardır belki
evinin sıcaklığına bağlı ama yani bebek olacak sonuçta sıcak olur diye düşünüyorum o yüzden kalınlığı iyi muhtemelenBattaniyeye sarıp gece uyutamam öyle kotkularım oluyor yok ağzı kapanırsa yok başka bişey olursa falan diyebakıcam zaten ama model olarak beğendim ince mi olur onu bilemedim sadece
hadi yaa ben n11den kuponla 550ye aldımBen owlinin dış kundaklarını Dolapta gördüm sıfır ürünü hediye geldiği için kullanmayaanlar satışa sunanlar vardı. Etiketi üstünde olana denk gelirsem alıcam Asla affetmem.
Kızlar aklınızda olsun. MEvlüt döneminde filan hediye gelen pek çok ürünü kutusu etiketi üstünde garantisi dahi varken Dolapta satışa sunuyorlar. Ben denk geldiklerimi iyice araştırıp hemen sepete alıyorum. Piyasanın yaarı fiyatına denk geliyor.
Geçen gün dijital ateş ölçer adlım Direct Nexus marka sıfır kutulu ürün bana 580 TL yerine 280 TL ye denk geldi
OWli kundaklar 250-350 tl arasındaydı dün bakmıştım.evinin sıcaklığına bağlı ama yani bebek olacak sonuçta sıcak olur diye düşünüyorum o yüzden kalınlığı iyi muhtemelen
hadi yaa ben n11den kuponla 550ye aldımsorsan çok kardayım. Kullanırım diye umut ediyorum inşallah
Ay sen dedin şimdi bende bakıcamKız bana nerden dediniz Eylül annelerini okuduğunuzu. Boyuna gidip onları takip ediyom sancıları nasıl diyebi elimde çekirdeğim eksik
Senin yüzünden bende merak ettim gittim baktımKız bana nerden dediniz Eylül annelerini okuduğunuzu. Boyuna gidip onları takip ediyom sancıları nasıl diyebi elimde çekirdeğim eksik
Ay bizde geleceğiz o günlere inşallahSenin yüzünden bende merak ettim gittim baktımbiri doğurmuş biri diyor sancım var biri diyor nstde sancım çıkmadı
İlk kim doğuracak acabaAy bizde geleceğiz o günlere inşallah
Denk geldim bende tesadüf onların sancıları geldikçe ben heyecanlanıyorum vallaKız bana nerden dediniz Eylül annelerini okuduğunuzu. Boyuna gidip onları takip ediyom sancıları nasıl diyebi elimde çekirdeğim eksik
Kasım sonu olsun da başı olmasın ya Allah'ım ne olurDenk geldim bende tesadüf onların sancıları geldikçe ben heyecanlanıyorum vallaşunu farkettim birde eylüller ağustosta çoğunluğu doğurdu sanırım bizde muhtemelen kasım başında başlayacağız aralığa az kişi kalacağız aynı şekilde ocaktakilerde öyle olacak ayy çok heyecanlı işler
Sudem neler söylüyorsun sen öyleSiyahın aynı modeli
Waikide 350 mı neydi
Burda bir pijamacıda 500 dü ama kazık gibi sert idi.
Ben de trendyoldan aldım bugün yarın gelir bakayım nasıl çikacak.
Kızlar hastene kilotlarını hangi renk aldınız.
Her pijamaya onunla aynı renk mı ?
Ben 4 tane hamile kilodu aldım ama hep somon beyaz pembe tonları
Gri veya siyah da alsam mı diye düşünüyorum
Oğlumda hep donları bato beden beyaz almıştım.
Hastane lohusa pijamalarım da su yeşili bebe mavisi arası bir renk kalın
Kırmızı daha ince iki takımdı.
Bir se kırmızı sabahlık almıştım.
Bunda daha sadece bir pijama aldım.
Hastane terliği ne giyecek siniz?
Ben dün gümüş kapak aldım gitti bi eksik dahaPijama falan daha almadım hatta emzirme sütyeni bile almadım. Daha çoook alınacak şeyler var ya
Sezaryen olanlar erken doğurur bence. O yüzden ikizleri olanlar daha erken doğuracak kesin. Bende yay burcu olsun istiyorum akrep olmasın kasım sonu iyidir en erken. Zaten ben 28 kasımda daha yeni 36ya girmiş oluyorum ondan önce gelmez inşallahİlk kim doğuracak acabahepimize tecrübe olacak ya insan burada konuşunca tek olmadığını diğer hamile olanlarinda öyle olduğunu biliyor
Bende termometre ve ateş ölçeri yeni aldım ama kendime hiç bir şey almadımBen dün gümüş kapak aldım gitti bi eksik dahaama diğer konularda hala eksilerdeyim.
Aaa kaçırmayın o zaman çünkü kumaşı gerçekten çok güzelOWli kundaklar 250-350 tl arasındaydı dün bakmıştım.
çok heyecanlı yaaAy sen dedin şimdi bende bakıcam
bence çok tatlı ben çok heyecanlandım şahsen onları görünce inşallah bebeğim benden çok heyecan yapmaz bu durumaSenin yüzünden bende merak ettim gittim baktımbiri doğurmuş biri diyor sancım var biri diyor nstde sancım çıkmadı
aynen bende ona baktım ikiz olanlar muhtemelen biraz daha erken doğurabilir. Ama çok şükür sıkıntı çıkmamış almışlar bebekleriniDenk geldim bende tesadüf onların sancıları geldikçe ben heyecanlanıyorum vallaşunu farkettim birde eylüller ağustosta çoğunluğu doğurdu sanırım bizde muhtemelen kasım başında başlayacağız aralığa az kişi kalacağız aynı şekilde ocaktakilerde öyle olacak ayy çok heyecanlı işler
Bnde oda termometresi almadım dahaBende termometre ve ateş ölçeri yeni aldım ama kendime hiç bir şey almadım
Aynen bende bebekle anlaşma yapmaya çalışıyorum vaktinde gel diyeSezaryen olanlar erken doğurur bence. O yüzden ikizleri olanlar daha erken doğuracak kesin. Bende yay burcu olsun istiyorum akrep olmasın kasım sonu iyidir en erken. Zaten ben 28 kasımda daha yeni 36ya girmiş oluyorum ondan önce gelmez inşallah
bende almadım ki daha alacamBnde oda termometresi almadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?