- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.821
22+3 canımAllah seni ya kaçıncı haftada canım bu
Bazen böyle insan panik oluyor ya yanlış anlıyor22+3 canımhala gülüyorum kendime sjdkfk
Kendi tahminim 48 49 cm doğar22+3 canımhala gülüyorum kendime sjdkfk
Ev sıcak olursa bence normalKızlar bu uyku tulumları kış için ince mi olur?
Benim ki kaç doğar acep geçen gittim günüyle uyumlu demişti 24+2 uyumlu dediKendi tahminim 48 49 cm doğar
Benim 21+5te 25cm demişti doğumda tahmini 50 cm doğar demişti, bence gününe göre normal gidiyorsa gunundet 50 cm doğar diyorlar, sonuçta sezeryanda bile erken alınıyor gec dogup daha cok uzayabiliyor,22+3 canımhala gülüyorum kendime sjdkfk
Yaaa bana mı çekecekKendi tahminim 48 49 cm doğar
Benim 22.haftada 27cm di bence normal seninde o haftalarda çoğumuzun böyle çıktı22+3 canımhala gülüyorum kendime sjdkfk
ay çok tatlıKızlar bu uyku tulumları kış için ince mi olur?
Ay normal olsun da çok bir şey istememBenim 21+5te 25cm demişti doğumda tahmini 50 cm doğar demişti, bence gününe göre normal gidiyorsa gunundet 50 cm doğar diyorlar, sonuçta sezeryanda bile erken alınıyor gec dogup daha cok uzayabiliyor,
Seninde günunle uyumlu gittiği sürece 50 cm doğar olarak düşün
Bide yarım kundak için çok mantıklı ayakları serbest kolları bağlı oluyor ama biraz fiyatı pahalı geldi 600 tl. Sizce fiyatı iyi mi?Benim 22.haftada 27cm di bence normal seninde o haftalarda çoğumuzun böyle çıktı
ay çok tatlı
Çok minyon değil kiYaaa bana mı çekecekminyon bebem olcak galiba
Benim ki kaç doğar acep geçen gittim günüyle uyumlu demişti 24+2 uyumlu dedi
Pahalı bence yaBide yarım kundak için çok mantıklı ayakları serbest kolları bağlı oluyor ama biraz fiyatı pahalı geldi 600 tl. Sizce fiyatı iyi mi?
Kaç cmdi canımBenim ki kaç doğar acep geçen gittim günüyle uyumlu demişti 24+2 uyumlu dedi
Cm söylemedi uyumlu dedi bende o an tiroid filan dedi kafam ona gitti unuttumKaç cmdi canım
Bana da pahalı geldiPahalı bence ya
O uyumlu dedikleri iki sınır arasındaki değerlere göre oluyorCm söylemedi uyumlu dedi bende o an tiroid filan dedi kafam ona gitti unuttum
Onu da vermediO uyumlu dedikleri iki sınır arasındaki değerlere göre oluyorulturasyon kağıdınsa yazıyor mu
Ben almadım çok fazla battaniyem var çünkü dış kundak aldım sadece. Kalıbı kumaşı nasıl bilmiyorum iyiyse al nolacak lazım oluyor çünkü. Fiyat olarakta tek tere bakma başka sitelerde daha uyguna vardır belkiBide yarım kundak için çok mantıklı ayakları serbest kolları bağlı oluyor ama biraz fiyatı pahalı geldi 600 tl. Sizce fiyatı iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?