- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #21.861
Benimde ilk bebeğim ne kadar eğitim alsamda kitap okusamda tecrübesizim kardeşimi büyüttüm ama annem vardı sonuçta yanımızda çevrede garip hikayeler var burda hepbirlikte atlatabilmek gerçekten iyi gelicek hepimize çünkü canımda çok tatlı doğum korkusu var ama belli etmiyorum hepimiz birşekilde doğuracağız değilmiİlk kim doğuracak acabahepimize tecrübe olacak ya insan burada konuşunca tek olmadığını diğer hamile olanlarinda öyle olduğunu biliyor
Trendyolda xiaomi marka termometre 179 tl kargo bedavaBnde oda termometresi almadım daha
Bende hep konuşuyorum bak kızım aralığa girelim öyle doğ diyorumAynen bende bebekle anlaşma yapmaya çalışıyorum vaktinde gel diye
Canım ben bulamadım alacaktım. Link var mı?OWli kundaklar 250-350 tl arasındaydı dün bakmıştım.
İlk bebek mı?Sudem neler söylüyorsun sen öyleyazdıklarını okudukça ne kadar eksiğim aman Allahım dedim. hep not alıyorum bunları
Hangisini kaça aldın?Ben dün gümüş kapak aldım gitti bi eksik dahaama diğer konularda hala eksilerdeyim.
Kasımın son haftasıda olur anlaşmaya bu maddeye ekleBende hep konuşuyorum bak kızım aralığa girelim öyle doğ diyorumsonrada doğurmak için uğraşırım kesin aksak gebe yürüyüşü, korumasız ilişki herşeyş denerim kesin doğsun diye
güle güle kullansııınnKızlar bende grupta bi arkadaştan görmüştüm adını hatırlamıyorum ama çok teşekkür ederimşu piercardin ana kucağını görümcem evinin dibindeki bimde bulmuş aldırdım. Kumaş kalitesini felan beğenmiş. Bizde 1100 e aldık
Canım belli olmuuo o işler ben 172, eşim 1,87 oğlumuz 47 cm doğduBen 157 eşim 185 benim kız babaya çekerse iri doğacağı kesin
Bende eksikleri yazıyorum artık son aya kadar alırım artıkBebek Arabası
Puset
Bakım çantası
Bakım sırt çantası
Küçük beşik
Büyük beşik
Şampuan
Bebek deterjanı
Bebek yumuşatıcısı
Pişik kremi
Islak mendil
Bebek yağı
Mama kaşığı
Emzik
Biberon
Diş kaşıyıcı
Yorgan
Battaniye
Nevresim takımı
Temizleme pamuğu
Kanguru
Burun aspiratöru
Göğüs pompası
Göğüs pedi
Tırnak bakım seti
Ateş ölçer
Saç fırçası ve konak tarağı
Emzirme önlüğü
Emzirme yastığı
Alt açma minderi
Alt açma örtüsü
Emzik kutusu
Banyo seti
Bornoz
Aklıma gelenler bunları tamamladım çok şükür
Başka aklıma geldikçe favoriliyorumBende eksikleri yazıyorum artık son aya kadar alırım artık
Kaçıncı haftada doğdu?Canım belli olmuuo o işler ben 172, eşim 1,87 oğlumuz 47 cm doğdu
Listeye baktım bide hep erken erken gelmiş bebişlerben de bakıcamoff yandıkk
Korse kullanacakmısın? O yoktu içlerindeBaşka aklıma geldikçe favoriliyorum
Çok erken gelmemişler yaa 38de falan bazısıListeye baktım bide hep erken erken gelmiş bebişler
39. HaftadaKaçıncı haftada doğdu?
Arkadaştan aldım silver pad 220 yeİlk bebek mı?
Ay oğlumda eminönünde kırmızı lohusa tacı arayıp durmuştum
Bunda uslu durcam bişey almıycam diyodum ama bakıcaz duruma göreyeterki sağlıklı doğsun
Hangisini kaça aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?