2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İlk kim doğuracak acaba hepimize tecrübe olacak ya insan burada konuşunca tek olmadığını diğer hamile olanlarinda öyle olduğunu biliyor
Benimde ilk bebeğim ne kadar eğitim alsamda kitap okusamda tecrübesizim kardeşimi büyüttüm ama annem vardı sonuçta yanımızda çevrede garip hikayeler var burda hepbirlikte atlatabilmek gerçekten iyi gelicek hepimize çünkü canımda çok tatlı doğum korkusu var ama belli etmiyorum hepimiz birşekilde doğuracağız değilmi

Aynen bende bebekle anlaşma yapmaya çalışıyorum vaktinde gel diye
Bende hep konuşuyorum bak kızım aralığa girelim öyle doğ diyorum sonrada doğurmak için uğraşırım kesin aksak gebe yürüyüşü, korumasız ilişki herşeyş denerim kesin doğsun diye

Bakın şuan olan şeyi yazıyorum tam alt karnımda bıçak kesiği gibi bişi oldu yine tam neresi olduğunu anladınız siz. Hemen yattım ayaktayken tekmesini hissetmiyorum ama yatınca belli bebek aşağıda tepiniyo bence bunun nedeni bu. Bence tekmesini hissetmenizde hissetmesenizde bunun bi nedenide bu çünkü ayakta nasıl hissetmiyorum anlamadım ama sağlam vuruyo çocuğum maşallah

Kızlar bende grupta bi arkadaştan görmüştüm adını hatırlamıyorum ama çok teşekkür ederim şu piercardin ana kucağını görümcem evinin dibindeki bimde bulmuş aldırdım. Kumaş kalitesini felan beğenmiş. Bizde 1100 e aldık

Eklentiler

• 2aacee66-2bdf-4bf2-bcd1-aef78d022b5b.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 53
Sudem neler söylüyorsun sen öyle yazdıklarını okudukça ne kadar eksiğim aman Allahım dedim. hep not alıyorum bunları
İlk bebek mı?
Ay oğlumda eminönünde kırmızı lohusa tacı arayıp durmuştum
Bunda uslu durcam bişey almıycam diyodum ama bakıcaz duruma göreyeterki sağlıklı doğsun
Ben dün gümüş kapak aldım gitti bi eksik daha ama diğer konularda hala eksilerdeyim.
Hangisini kaça aldın?

Bende hep konuşuyorum bak kızım aralığa girelim öyle doğ diyorum sonrada doğurmak için uğraşırım kesin aksak gebe yürüyüşü, korumasız ilişki herşeyş denerim kesin doğsun diye
Kasımın son haftasıda olur anlaşmaya bu maddeye ekle aralığın sonu olmaz ama
güle güle kullansııınn

Bebek Arabası
Puset
Bakım çantası
Bakım sırt çantası
Küçük beşik
Büyük beşik
Şampuan
Bebek deterjanı
Bebek yumuşatıcısı
Pişik kremi
Islak mendil
Bebek yağı
Mama kaşığı
Emzik
Biberon
Diş kaşıyıcı
Yorgan
Battaniye
Nevresim takımı
Temizleme pamuğu
Kanguru
Burun aspiratöru
Göğüs pompası
Göğüs pedi
Tırnak bakım seti
Ateş ölçer
Saç fırçası ve konak tarağı
Emzirme önlüğü
Emzirme yastığı
Alt açma minderi
Alt açma örtüsü
Emzik kutusu
Banyo seti
Bornoz
Aklıma gelenler bunları tamamladım çok şükür

Bende eksikleri yazıyorum artık son aya kadar alırım artık

İlk bebek mı?
Ay oğlumda eminönünde kırmızı lohusa tacı arayıp durmuştum
Bunda uslu durcam bişey almıycam diyodum ama bakıcaz duruma göreyeterki sağlıklı doğsun

Hangisini kaça aldın?
Arkadaştan aldım silver pad 220 ye ücret almayacaktı da inat edince ben , internetten baktı öyle yazdı. 999 ayar sertifikalı (kullanmamış çok fazla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…