- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.121
Doğru söylüyorsun canım hangi birini taşıyacaksın
Kızlar belki hiç ihtiyacınız da olmayacak. Biraz akışına bırakıp doğduktan sonra ihtiyaç belirlemek daha iyi olur bazı ayrıntılar için sanki. Ben mesela hiç termosa ihtiyaç duymadım oğlumda. Yani emen bi bebekti her yerde emzirdim emzirme önliğü daha çok işimi gördü. İnşallah hepsi emerlerDoğru söylüyorsun canım hangi birini taşıyacaksın
Benin bir tane varda çok kaba yetmiyor da pikniğe vs gidince yedek olarak kullanırım diye almak istiyorum ben yani her şekilde kullanmayı düşünüyorumKızlar belki hiç ihtiyacınız da olmayacak. Biraz akışına bırakıp doğduktan sonra ihtiyaç belirlemek daha iyi olur bazı ayrıntılar için sanki. Ben mesela hiç termosa ihtiyaç duymadım oğlumda. Yani emen bi bebekti her yerde emzirdim emzirme önliğü daha çok işimi gördü. İnşallah hepsi emerlertemel ihtiyaçları aldıktan sonra gerisi bir tıkla geliyor kapıya
Evet büyükmüş bayaEki Görüntüle 3294694
bu 750 ml örnek bir termos . yaklaşık 20-25cm uzunluğunda bebek çantasına v.s koyduğunda yer kaplar.
Eki Görüntüle 3294698
Buda 400 ml bir termos örneği. MArkaya göre boyu şekli değişir. 400-450 arası olanlar iş görür bu aşamada 300 olanları düşününce 1 tık küçük kalabilir
Dün var mıydı ya ben kaçırdımKızlar bugün 100 e 40 kuponu gelirse beni etiketleyin olur muTermometre alayım bir tane
Ayy harikasın çok sağol. Kaptım hemen lazımdı bugün.cuma40 kuponu var koş
Çocuk büyüdükçe mamaya ihtiyaç da fazla oluyor.Eki Görüntüle 3294694
bu 750 ml örnek bir termos . yaklaşık 20-25cm uzunluğunda bebek çantasına v.s koyduğunda yer kaplar.
Eki Görüntüle 3294698
Buda 400 ml bir termos örneği. MArkaya göre boyu şekli değişir. 400-450 arası olanlar iş görür bu aşamada 300 olanları düşününce 1 tık küçük kalabilir
750ml olanı aldım ben yine de açtım baktım şimdi o kadar da büyük gözükmedi nasılsa lazım diye aldımDün var mıydı ya ben kaçırdım
Ayy harikasın çok sağol. Kaptım hemen lazımdı bugün.
Çocuk büyüdükçe mamaya ihtiyaç da fazla oluyor.
125 ml ile başlıyorsun
240
270
330 a kadar gidiyor. . Oğlumun avent en dön kullandığı biberon 330 du.
Termos çok iyi oluyor elin ayağın resmen.
Onlar hergün patır patır doğuruyor maşallah bende okuyorum tecrübe olması için ki baya olduKızlar Eylül annelerine baktım 26 kişi ağustosta doğurmuş. 25 i erken doğum. 39 dan önce erken demişti bana perinatolog.
Ayy inşallah zamanında doğururuz.
Keşke herkes zamanında doğursa.
150ye 40 vardı kuponu yüklemen lazımKızlar bugün 100 e 40 kuponu gelirse beni etiketleyin olur muTermometre alayım bir tane
Doktora sorsan mı acaba yaa nolur nolmazKızlar dün galiba sancım vardı ayakta çok kaldım yoruldum. Sonra oturdum çok ağladım korkudan buraya yazmadım size de talaş yapmamak için ama emin de olamıyorum.
@edalihanım A almilaa
Kızlar tam olarak sancıyı nasıl anladınız?
@edalıhanım hastanede sana nidilat adalat filan verdiler mi serum bağladılar mı?
Şu an ilaç içiyor musun?
Aaa bnde disaridasin fln ondan yazmiyorsun diye dusundum. Sanci nasil bi sanciydi nerede? Simdi nasilsin gidicek misin doktora? Yada arasan ilk etapta?Kızlar dün galiba sancım vardı ayakta çok kaldım yoruldum. Sonra oturdum çok ağladım korkudan buraya yazmadım size de talaş yapmamak için ama emin de olamıyorum.
O ofsistimcidden A almilaa hastanede sana nidilat adalat filan verdiler mi serum bağladılar mı?
Şu an ilaç içiyor musun?
Ya ağustos temmuz anneleri de mi öyle erken doğurdu. Şahsen çok üzüldüm ve çok korktum. Anne karnında ne kadar kslırsa o kadar iyi. Bizde çok fazla sezeryan olduğu için desem 38 olurdu en az 38 de fazla yoktu.Onlar hergün patır patır doğuruyor maşallah bende okuyorum tecrübe olması için ki baya oldu
150ye 40 vardı kuponu yüklemen lazım
Bugün olursa direk gidicem. Yalancı doğum sancısı olma ihtimali yüksek. Çok ayakta kalamıyorum . Kalınca geriliyo. İyiyim şükür geçti inşallah tekrarlamaz.Doktora sorsan mı acaba yaa nolur nolmaz
Magnezyum icince olmuyo o sanci diyolar?Ya ağustos temmuz anneleri de mi öyle erken doğurdu. Şahsen çok üzüldüm ve çok korktum. Anne karnında ne kadar kslırsa o kadar iyi. Bizde çok fazla sezeryan olduğu için desem 38 olurdu en az 38 de fazla yoktu.
Bugün olursa direk gidicem. Yalancı doğum sancısı olma ihtimali yüksek. Çok ayakta kalamıyorum . Kalınca geriliyo. İyiyim şükür geçti inşallah tekrarlamaz.
Dışardaydım evet ama abarttım biraz fazla ayakta kaldım. Ya da şeker çıktı muz ve elma yemiştim. İlk defa 1. Saat tokluğum 133 çıktı. 130 altı lazım. 117 filan çıkardı. Ama dakikası dakikasına da ölçemedim.15 dk da geç ölçtüm unutup. Bugün bütün gün dinlenicem.Aaa bnde disaridasin fln ondan yazmiyorsun diye dusundum. Sanci nasil bi sanciydi nerede? Simdi nasilsin gidicek misin doktora? Yada arasan ilk etapta?
Bugün iyiyim. Benım kızın doğduğu gün belki psikolojik bilmiyorum.sudem34 bence bir doktora git derim canım ya
Gecmis olsun canim. Hastanede nidicard, progestan,serum bir de fitil vermislerdi. Sanciyi durdurmak icin biraz yukleme yaptilar ilk 2 saat. Cunku 70 i gorduk sancinin birinde. Simdi adalat kullaniyorum. Magnezyumu da 2 ye cikardimKızlar dün galiba sancım vardı ayakta çok kaldım yoruldum. Sonra oturdum çok ağladım korkudan buraya yazmadım size de talaş yapmamak için ama emin de olamıyorum.
O ofsistimcidden A almilaa hastanede sana nidilat adalat filan verdiler mi serum bağladılar mı?
Şu an ilaç içiyor musun?
Xiaomi alıcamhangisinden alacaksınız termometreyi kızlar ben de alayım
Junoyu da sorar mısın?Kuzkar gunaydin
Benim cocuk doktorum uyaninca yazmis
GÖBEK BAĞI DÜŞÜNCE YIKAYACAKSIN bebegi diye
Hem en yakin arkadasim hem mustakbel doktorumuz hem iki cocugu var hem de rahat bi tiptir
herkes bildiğini yapicak elbet ama yazayim dedim
O ofsistimcidden
Ay inşallah sorun olmaz bencede yalancı sancıdır çok yazmıyorum ama bu iki haftadır biraz farklı bi karın ağrısı oluyo bendede karın ağrısı da değil değişik bişi. Hafif olduğu için dinlenince de geçtiği için sorun yoktur diye düşünüyorum bebeğin hareketleri de normalYa ağustos temmuz anneleri de mi öyle erken doğurdu. Şahsen çok üzüldüm ve çok korktum. Anne karnında ne kadar kslırsa o kadar iyi. Bizde çok fazla sezeryan olduğu için desem 38 olurdu en az 38 de fazla yoktu.
Bugün olursa direk gidicem. Yalancı doğum sancısı olma ihtimali yüksek. Çok ayakta kalamıyorum . Kalınca geriliyo. İyiyim şükür geçti inşallah tekrarlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?