2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doğru söylüyorsun canım hangi birini taşıyacaksın

bu 750 ml örnek bir termos . yaklaşık 20-25cm uzunluğunda bebek çantasına v.s koyduğunda yer kaplar.

Buda 400 ml bir termos örneği. MArkaya göre boyu şekli değişir. 400-450 arası olanlar iş görür bu aşamada 300 olanları düşününce 1 tık küçük kalabilir

Doğru söylüyorsun canım hangi birini taşıyacaksın
Kızlar belki hiç ihtiyacınız da olmayacak. Biraz akışına bırakıp doğduktan sonra ihtiyaç belirlemek daha iyi olur bazı ayrıntılar için sanki. Ben mesela hiç termosa ihtiyaç duymadım oğlumda. Yani emen bi bebekti her yerde emzirdim emzirme önliğü daha çok işimi gördü. İnşallah hepsi emerler temel ihtiyaçları aldıktan sonra gerisi bir tıkla geliyor kapıya

Benin bir tane varda çok kaba yetmiyor da pikniğe vs gidince yedek olarak kullanırım diye almak istiyorum ben yani her şekilde kullanmayı düşünüyorum

Kızlar bugün 100 e 40 kuponu gelirse beni etiketleyin olur mu Termometre alayım bir tane
Dün var mıydı ya ben kaçırdım
cuma40 kuponu var koş
Ayy harikasın çok sağol. Kaptım hemen lazımdı bugün.
Çocuk büyüdükçe mamaya ihtiyaç da fazla oluyor.
125 ml ile başlıyorsun
240
270
330 a kadar gidiyor. . Oğlumun avent en son kullandığı biberon 330 du.
Termos çok iyi oluyor elin ayağın resmen.

Son düzenleme:
750ml olanı aldım ben yine de açtım baktım şimdi o kadar da büyük gözükmedi nasılsa lazım diye aldım

Kızlar dün galiba sancım vardı ayakta çok kaldım yoruldum. Sonra oturdum çok ağladım korkudan buraya yazmadım size de talaş yapmamak için ama emin de olamıyorum.

O ofsistimcidden A almilaa hastanede sana nidilat adalat filan verdiler mi serum bağladılar mı?
Şu an ilaç içiyor musun?

Kızlar Eylül annelerine baktım 26 kişi ağustosta doğurmuş. 25 i erken doğum. 39 dan önce erken demişti bana perinatolog.

Ayy inşallah zamanında doğururuz.
Keşke herkes zamanında doğursa.
Onlar hergün patır patır doğuruyor maşallah bende okuyorum tecrübe olması için ki baya oldu
Kızlar bugün 100 e 40 kuponu gelirse beni etiketleyin olur mu Termometre alayım bir tane
150ye 40 vardı kuponu yüklemen lazım

Doktora sorsan mı acaba yaa nolur nolmaz

Aaa bnde disaridasin fln ondan yazmiyorsun diye dusundum. Sanci nasil bi sanciydi nerede? Simdi nasilsin gidicek misin doktora? Yada arasan ilk etapta?

Onlar hergün patır patır doğuruyor maşallah bende okuyorum tecrübe olması için ki baya oldu

150ye 40 vardı kuponu yüklemen lazım
Ya ağustos temmuz anneleri de mi öyle erken doğurdu. Şahsen çok üzüldüm ve çok korktum. Anne karnında ne kadar kslırsa o kadar iyi. Bizde çok fazla sezeryan olduğu için desem 38 olurdu en az 38 de fazla yoktu.
Doktora sorsan mı acaba yaa nolur nolmaz
Bugün olursa direk gidicem. Yalancı doğum sancısı olma ihtimali yüksek. Çok ayakta kalamıyorum . Kalınca geriliyo. İyiyim şükür geçti inşallah tekrarlamaz.

Kuzkar gunaydin
Benim cocuk doktorum uyaninca yazmis
GÖBEK BAĞI DÜŞÜNCE YIKAYACAKSIN bebegi diye
Hem en yakin arkadasim hem mustakbel doktorumuz hem iki cocugu var hem de rahat bi tiptir
herkes bildiğini yapicak elbet ama yazayim dedim
O ofsistimcidden

Magnezyum icince olmuyo o sanci diyolar?

Aaa bnde disaridasin fln ondan yazmiyorsun diye dusundum. Sanci nasil bi sanciydi nerede? Simdi nasilsin gidicek misin doktora? Yada arasan ilk etapta?
Dışardaydım evet ama abarttım biraz fazla ayakta kaldım. Ya da şeker çıktı muz ve elma yemiştim. İlk defa 1. Saat tokluğum 133 çıktı. 130 altı lazım. 117 filan çıkardı. Ama dakikası dakikasına da ölçemedim.15 dk da geç ölçtüm unutup. Bugün bütün gün dinlenicem.
sudem34 bence bir doktora git derim canım ya
Bugün iyiyim. Benım kızın doğduğu gün belki psikolojik bilmiyorum.

Gecmis olsun canim. Hastanede nidicard, progestan,serum bir de fitil vermislerdi. Sanciyi durdurmak icin biraz yukleme yaptilar ilk 2 saat. Cunku 70 i gorduk sancinin birinde. Simdi adalat kullaniyorum. Magnezyumu da 2 ye cikardim

Senin nasil sanci oldu canim? Sanci degildir belki

Junoyu da sorar mısın?
Ocak anneleri de junoyu çok ikilemde kalmış.

Ay inşallah sorun olmaz bencede yalancı sancıdır çok yazmıyorum ama bu iki haftadır biraz farklı bi karın ağrısı oluyo bendede karın ağrısı da değil değişik bişi. Hafif olduğu için dinlenince de geçtiği için sorun yoktur diye düşünüyorum bebeğin hareketleri de normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…