- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.081
Hayatım yıkanmayı destekleyen uzmanlarda var. Dediğim gibi steril ediyorsun zaten o bölgeyi.Ben canım sıkıldıkça hemen girerim duşa hiç üşenmem bayılırım suya ama bebeğin göbeği enfeksiyon kaptı diyenleri çok duyuyorm hic riske atamam, pamuklarla silerim yavrumu herhaldetabi bazı şeyleri yolda öğrenicez şimdiden planlamakla olmuyorda bakalım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende muzdaribim bu konudan tırnaklarımı yeme sorunum var, seninde var mıydı ondan mı küçük kaldi acaba diye düşünüyorum, çocuklardan bile küçüktür benimde. Bide çocuğum benden görüp yemez inşallah cok zor bir ihtimal ama
Herseye itiraz ediyo gibi olucam amabence genetik kadar kesme şekli de etkili derinden derinden kesince ister istemez kısa oluyor tırnak yatağı
evet ya ben de yerdim önceden şimdi sadece stresliysem ama düzelmiyor ellerimde küçüktür zaten ama tırnaklarım çocuk tırnağı gibieşimde kardeşleri de hiç yemez ama annesi o kadar derinden kesmiş ki onların da tırnak yatakları kısa çirkin duruyo
Canım arkadaşlarımın çocuklarının isimlerinden begendiklerimben senin mesajını daha yeni görüyorum ya.. sory beybierkekk
Bizim ev hayatımızdan Reyting rekortmeni dizi çıkarDizi mi anlatıyorsun evde yaşadığın adamımı bacım
Bende Alıcam galiba ondanŞimdi tırnak törpüsü varmış bebekler için pilli galiba çok mennun kullananlar.
kız yok niye itiraz ediyor olasınHerseye itiraz ediyo gibi olucam amabnm tırnaklarım baya buyuk buyuktur hep de inatla dipten keserim tirnak yemek ayri bisey o yatagi bozuyor ama yatagi bozmadigin surece kesim ile cok zor bence. Yani kuculse bnmkiler kuculurdu
Telefon şarjda. Eşyalar diğer odada tabletten giriyorum. Yarın atarım istersen.Hamurdan aldığın organizeri
İnternette çok fotoğraf var aynı mı sana gelen ile
aden kız cocukta duymuştum cokta beğenirim ama erkekte nasıl durmuş kialsa hep yıkamışlar iyice kurularsın bir şey olmaz diyo kaç çocuk büyütmüş hepsini öyl
Yok kiz bekarken manyak gibi uzatip deli gibi oje surerdim.ekmegini cok yedim yalan yokkız yok niye itiraz ediyor olasınrabbim istemeyene veriyorsun isteyene vermiyorsun bayılırım renk renk ojelere kendime süremiyorum kızıma süreyim
ben kaldigim yerden devam ediyorum yaYatsam diyorum ama sabaha kadar çok konuşursunuz diye korkuyorum
ben çok uzun tırnak sevmiyorum ama kendinden uzun küt temiz görünümlü tırnak çok severim bordo ojeyle ve frenchle hafif uzun stiletto tırnakla da haileynin pearl ojeleri muhteşem duruyoYok kiz bekarken manyak gibi uzatip deli gibi oje surerdim.ekmegini cok yedim yalan yokEvlenince biraktim o isleri bnm kocam maaaaalesef kisa tirnak ve french sevio bi de yani v isiyle uzun tirnak ben bile olduramadim
Ne aldınKızlar uyumayaniniz varsa kod geldi kupon40 150 liraya 40 indirim
600 canım cillop gibi valla maşallahkaca aldin
Onları bende okudum başta benim de kafam karıştı biraz ama her üründe illa kötü yorum da oluyor.ben çok arada kaldım juno için ya, trendyolda böyle yorumlar gördüm kafam karıştı
Hangi deseni aldınAy kız gece gece hamurun alt açma, organizer ve battaniyesini bana da aldırdınızbu grup benim alışveriş dürtümü etkiliyor
Bir şey almadım uyuyordum uyandım instaya girdim kupon var yazayım dedim burayaNe aldınben artık bişey bulamıyorum
600 canım cillop gibi valla maşallahtertemiz yeni kutusunda her şeyi tam. Fabrika kumaş kokusu bile üstünde her şeyi koklama huyum da ayrı zaten illa koklayıp bakıcam. Hediye gelmiş çocuğuna olmadığı için hiç açmamış bile.Sevi bebeninkini alsam 500 verecektim 100 fazla vermiş oldum.
Onları bende okudum başta benim de kafam karıştı biraz ama her üründe illa kötü yorum da oluyor.
Ben de çok pimpirikliyim geçen ilaç aldım mesela yorumlarda şikayete hemen sahte diye yapıştırmışlar sonra baktım içtim ilacı hatta burda arkadaşlar kutusunu filan attı bire bir aynısı. Tadı kokusu dokusu sahte olmadığına eminim mesela şimdi. Az kalsın ilacı iade edecektim.
Sonra evşenden yaptığımız alışveriş şikayette yırtık sökük bilmem ne yorumu var ona baksam almazdım. Ama aldım sağlam geldi temiz.
Molfix ın yeni bezi herkes sahte yazmış. Halbuki ürünü değiştirmişler . Güya daha iyi yapmak için kalite düşmüş anladığım. Yani ağzı olanda konuşuyor bazen.
Aynı şekilde goon bezlere cırt cırt eksik yazmışlar açıp yüzde onunu inceledim sağlam çıktı. Şikayet okudukça insan cayıyor üründen.
Bende önce beş yıldız yorumu sonra bir yıldız yorumu okuyorum. Ama yorumda kargo geç getirdi vırt zırt bunlara bakmıyorum bunlar gereksiz detaylar ürün nasıl f/p ürünü mü? Yoksa gerçekten kaliteli mi?
Hatta sadece n11 yorumuna bakmıyorum. Trndyl, hb, şikayet vs enine boyuna çok araştırıyorum. Sonra işime geleni yapıyorum.
Alıp almamak sana kalmış.
İçine nasıl sinerse öyle yap.
Doktora sorabilirsin.
Hatta doğumdan sonra çocuk doktoruna ben de sorarım.
İlk çocugum da da vardı reflü yastığı filan ama o zaman ihtiyaç gibi gelmiyor idi sanki almadım. Hatta evde kalabalık vs gözüyle bakıyordum enine araştırmadım belki bilmiyorum. Ama bu içime sindi sevdim ürünü. İnşallah güzel kullanışlı ve sağlıklıdır.
Koskoca yataş firması bunu enine boyuna düşünmeden incelemeden üretime sunmaz herhalde. Marka güven veriyo açıkçası. Oğlumun yatağı da yataş şimdi çok memnun. Hatta annem geldi bayıldı yatağına hiç kalmak istemedi. Her fırsatta bir bakmışsın annem oğlumun odasına girmiş yatmış yatağına
Ürünün kullanım süresi çok kısa o açıdan belki 1400 verip almazdım ama ürün mağaza fiyatı iki bin. Benim işim bitene kadar ürün fiyatı yine artar. En kötü yine 600-1000 bandına kullanıp da satabilirim yani.
Öncelik evlatlarımızın sağlığı tabi ki. İmkan doğrultusunda ihtiyaç doğrultusunda herkes en iyisini yapmak için çabalıyor zaten. İçimize sinmesi de çok önemli.
Diyelim çocuğa 2 ayda küçük geldi iri doğdu para verdim 6 ay yatacak diye omzu sıkışık kafası sıkışık yatarsa bence de sorun olabilir.
Bugün yazdım ya bez konusunda normalde 2-3 saatte bir hemen hemen herkes bez değişiyor. Sleepy reklamda 14 saat kuru tutuyor dedi diye değişmezsen tabi sızar gibi gibi. Yani kullanmaya da bağlı olmuş olabilir.
Amacım burda elimden geldiğince herkese her konuda yardımcı olmak fikir alışverişinde bulunmak. Aynı şekilde bende çok cesaret alıp çok ayda sağladım. Nerde kampanya uygun bir şey görsem hemen paylaşmak istiyorum ihtiyacı olan vardır belki değerlendirsin diye.
Hangi deseni aldın
Kızın olacaksa tahmin ederim gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?