2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayatım yıkanmayı destekleyen uzmanlarda var. Dediğim gibi steril ediyorsun zaten o bölgeyi.
Kuru tutup steril edince sorun olacağını sanmıyorum. Çevremde ki her bebek bu şekilde yapıldı.
Doktoruna sorarsın tatlım

Herseye itiraz ediyo gibi olucam ama bnm tırnaklarım baya buyuk buyuktur hep de inatla dipten keserimtirnak yemek ayri bisey o yatagi bozuyor ama yatagi bozmadigin surece kesim ile cok zor bence. Yani kuculse bnmkiler kuculurdu

Ama Göbek düşene kadar doktorlar yıkamayın silin veya kuru banyo yaptırın diyorlar daha çabuk düşüp çabuk iyileşmesi için

Herseye itiraz ediyo gibi olucam ama bnm tırnaklarım baya buyuk buyuktur hep de inatla dipten keserimtirnak yemek ayri bisey o yatagi bozuyor ama yatagi bozmadigin surece kesim ile cok zor bence. Yani kuculse bnmkiler kuculurdu
kız yok niye itiraz ediyor olasın rabbim istemeyene veriyorsun isteyene vermiyorsun bayılırım renk renk ojelere kendime süremiyorum kızıma süreyim

Hamurdan aldığın organizeri
İnternette çok fotoğraf var aynı mı sana gelen ile
Telefon şarjda. Eşyalar diğer odada tabletten giriyorum. Yarın atarım istersen.

Modeli merak ettiysen ben melis modelini aldım.
Unısex bir model sade melis. Yapraklı krem olan.

Ama kızım olsa kesinlikle elephant modelini alırdım. Bayılıyorum ona. Pembe filli olan model.

Senin kız mı erkek mi?
Erkek için elephant modeli de var. Gök cisimleri temalı da var.

Trendyolda ikisi bir arada modeller var onlarda güzel ama çok pahalıya geliyor.

Dolapta ben ne sipariş verdiysem aynısı geldi kafasına göre yollamıyor.

Son düzenleme:
kız yok niye itiraz ediyor olasın rabbim istemeyene veriyorsun isteyene vermiyorsun bayılırım renk renk ojelere kendime süremiyorum kızıma süreyim
Yok kiz bekarken manyak gibi uzatip deli gibi oje surerdim.ekmegini cok yedim yalan yok Evlenince biraktim o isleri bnm kocam maaaaalesef kisa tirnak ve french sevio bi de yani v isiyle uzun tirnak ben bile olduramadim

Yok kiz bekarken manyak gibi uzatip deli gibi oje surerdim.ekmegini cok yedim yalan yok Evlenince biraktim o isleri bnm kocam maaaaalesef kisa tirnak ve french sevio bi de yani v isiyle uzun tirnak ben bile olduramadim
ben çok uzun tırnak sevmiyorum ama kendinden uzun küt temiz görünümlü tırnak çok severim bordo ojeyle ve frenchle hafif uzun stiletto tırnakla da haileynin pearl ojeleri muhteşem duruyo

Kızlar dolaptan sıfır Juno aldım. Almak isteyen varsa dolaba baksın. K Kaskade dediğin gibi hediye gelip hiç kullanılmamış iyi bakmak lazım.
ben çok arada kaldım juno için ya, trendyolda böyle yorumlar gördüm kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_1670.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar uyumayaniniz varsa kod geldi kupon40 150 liraya 40 indirim
Ne aldın ben artık bişey bulamıyorum
600 canım cillop gibi valla maşallah tertemiz yeni kutusunda her şeyi tam. Fabrika kumaş kokusu bile üstünde her şeyi koklama huyum da ayrı zaten illa koklayıp bakıcam. Hediye gelmiş çocuğuna olmadığı için hiç açmamış bile.Sevi bebeninkini alsam 500 verecektim 100 fazla vermiş oldum.
ben çok arada kaldım juno için ya, trendyolda böyle yorumlar gördüm kafam karıştı
Onları bende okudum başta benim de kafam karıştı biraz ama her üründe illa kötü yorum da oluyor.

Ben de çok pimpirikliyim geçen ilaç aldım mesela yorumlarda şikayete hemen sahte diye yapıştırmışlar sonra baktım içtim ilacı hatta burda arkadaşlar kutusunu filan attı bire bir aynısı. Tadı kokusu dokusu sahte olmadığına eminim mesela şimdi. Az kalsın ilacı iade edecektim.

Sonra evşenden yaptığımız alışveriş şikayette yırtık sökük bilmem ne yorumu var ona baksam almazdım. Ama aldım sağlam geldi temiz.

Molfix ın yeni bezi herkes sahte yazmış. Halbuki ürünü değiştirmişler . Güya daha iyi yapmak için kalite düşmüş anladığım. Yani ağzı olanda konuşuyor bazen.

Aynı şekilde goon bezlere cırt cırt eksik yazmışlar açıp yüzde onunu inceledim sağlam çıktı. Şikayet okudukça insan cayıyor üründen.

Bende önce beş yıldız yorumu sonra bir yıldız yorumu okuyorum. Ama yorumda kargo geç getirdi vırt zırt bunlara bakmıyorum bunlar gereksiz detaylar ürün nasıl f/p ürünü mü? Yoksa gerçekten kaliteli mi?
Hatta sadece n11 yorumuna bakmıyorum. Trndyl, hb, şikayet vs enine boyuna çok araştırıyorum. Sonra işime geleni yapıyorum.

Alıp almamak sana kalmış.
İçine nasıl sinerse öyle yap.
Doktora sorabilirsin.
Hatta doğumdan sonra çocuk doktoruna ben de sorarım.

İlk çocugum da da vardı reflü yastığı filan ama o zaman ihtiyaç gibi gelmiyor idi sanki almadım. Hatta evde kalabalık vs gözüyle bakıyordum enine araştırmadım belki bilmiyorum. Ama bu içime sindi sevdim ürünü. İnşallah güzel kullanışlı ve sağlıklıdır.

Koskoca yataş firması bunu enine boyuna düşünmeden incelemeden üretime sunmaz herhalde. Marka güven veriyo açıkçası. Oğlumun yatağı da yataş şimdi çok memnun. Hatta annem geldi bayıldı yatağına hiç kalmak istemedi. Her fırsatta bir bakmışsın annem oğlumun odasına girmiş yatmış yatağına

Ürünün kullanım süresi çok kısa o açıdan belki 1400 verip almazdım ama ürün mağaza fiyatı iki bin. Benim işim bitene kadar ürün fiyatı yine artar. En kötü yine 600-1000 bandına kullanıp da satabilirim yani.

Öncelik evlatlarımızın sağlığı tabi ki. İmkan doğrultusunda ihtiyaç doğrultusunda herkes en iyisini yapmak için çabalıyor zaten. İçimize sinmesi de çok önemli.

Diyelim çocuğa 2 ayda küçük geldi iri doğdu para verdim 6 ay yatacak diye omzu sıkışık kafası sıkışık yatarsa bence de sorun olabilir.

Bugün yazdım ya bez konusunda normalde 2-3 saatte bir hemen hemen herkes bez değişiyor. Sleepy reklamda 14 saat kuru tutuyor dedi diye değişmezsen tabi sızar gibi gibi. Yani kullanmaya da bağlı olmuş olabilir.

Amacım burda elimden geldiğince herkese her konuda yardımcı olmak fikir alışverişinde bulunmak. Aynı şekilde bende çok cesaret alıp çok ayda sağladım. Nerde kampanya uygun bir şey görsem hemen paylaşmak istiyorum ihtiyacı olan vardır belki değerlendirsin diye.
Ay kız gece gece hamurun alt açma, organizer ve battaniyesini bana da aldırdınız bu grup benim alışveriş dürtümü etkiliyor
Hangi deseni aldın
Kızın olacaksa tahmin ederim gerçi

Son düzenleme:
Bir şey almadım uyuyordum uyandım instaya girdim kupon var yazayım dedim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…