- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.101
ben de alamam bu yorumlardsn sonra reflu yatagi nasil acaba o daha makul gorunuyor gerci normal yatagin altina bir seyler serip o kismi hsfif dikeylestiren var her seyi almak yerine boyle cizumler de bulunabilirben çok arada kaldım juno için ya, trendyolda böyle yorumlar gördüm kafam karıştı
Bende düşünüyorum ama aşırı hantal ve büyük istemiyorum. Hangiboyut aralığı bizler için ideal olur ki?Kızlar Bime 190tlye termos geliyor, boyunu bilmiyorum tam ama birazdan gidip bakacağım. Eğer ki mama icerse mecbur termos taşacağız çünkü şimdiden alayım dursun olmadı pikniğe giderken kullanırım
750ml yazıyor ama gözümde kestiremiyorum o yüzden gidip bakmak lazım anca öyle anlarız, orta boy yeterli bence ya 1lt geçmemesi daha iyi sanırım ama bende bilmiyorum ilk çocuk olunca acemilikBende düşünüyorum ama aşırı hantal ve büyük istemiyorum. Hangiboyut aralığı bizler için ideal olur ki?
bugün daha iyi gibiyim ama bu sefer eşim çok hasta olduCanım doktora mutlaka git. Ciğerlerine inen bir enfeksiyon varsa ilaçsız geçmesi hamilelikte zor gibi. Enfeksiyon çocuk için daha tehlikeli. Hem bize de yazık ben de şuan öyleyim. Öksürürken bırak kusmayı bazen altıma kaçırıyorum
Canım neden lazım termos, biberona koyulmuyor mu öyle seylerKızlar Bime 190tlye termos geliyor, boyunu bilmiyorum tam ama birazdan gidip bakacağım. Eğer ki mama icerse mecbur termos taşacağız çünkü şimdiden alayım dursun olmadı pikniğe giderken kullanırım
kullanıp çok memnun olan var ama dikkatli kullanımı fayda sağlar diye düşünüyorumben de alamam bu yorumlardsn sonra reflu yatagi nasil acaba o daha makul gorunuyor gerci normal yatagin altina bir seyler serip o kismi hsfif dikeylestiren var her seyi almak yerine boyle cizumler de bulunabilir
böyle bi sendrom var he ben de kocamın yakalandığını düşünüyorumbugün daha iyi gibiyim ama bu sefer eşim çok hasta olduerkekler hasta olmasın ya aşırı nazlı şu anda ki çok bişeyi yok bence ama ona göre öyle değil. artık beni kıskandığını düşünüyorum ne yapsam aynısını yapıyo
750 ve 1 çok büyük750ml yazıyor ama gözümde kestiremiyorum o yüzden gidip bakmak lazım anca öyle anlarız, orta boy yeterli bence ya 1lt geçmemesi daha iyi sanırım ama bende bilmiyorum ilk çocuk olunca acemilik
böyle bi sendrom var he ben de kocamın yakalandığını düşünüyorumbabalık sedromu deyince çıkıyo tüm belirtiler yoksa da yarısı var
cuma40 kuponu var koşKızlar bugün 100 e 40 kuponu gelirse beni etiketleyin olur muTermometre alayım bir tane
kız gerçekten ben adamdaki halleri çözemeyince araştırmaya başladımyaa kesinlikle varbaşım ağrıyo diyorum mesela aradan 15 dk geçiyo bakıyorum ilaç almış ne oldu diyorum başıma ağrı girdi diyo
hangisinden alacaksınız termometreyi kızlar ben de alayımKızlar bugün 100 e 40 kuponu gelirse beni etiketleyin olur muTermometre alayım bir tane
Diyelim ki dışarı çıktım çocukta emmiyor sıcak su lazım olacak illakiCanım neden lazım termos, biberona koyulmuyor mu öyle seyler
Yaa çok büyükse olmaz ya bir de onu taşıması var dediğin gibi bir küçüğüne bakarım o zaman750 ve 1 çok büyük
Çantada v.s gezireceksek
280-300 -350 max. 450 boyularında bakmanı tavsiye ederim.
750 ve 1 Litre çay termosu boyutu
İçerisinin sıvı ile dolu olduğunuda düşün hem metal - hem büyük-hemde dolu olursa bize ağırlık yapmayacak ölçülere bakmak laızmYaa çok büyükse olmaz ya bir de onu taşıması var dediğin gibi bir küçüğüne bakarım o zaman
Doğru söylüyorsun canım hangi birini taşıyacaksınİçerisinin sıvı ile dolu olduğunuda düşün hem metal - hem büyük-hemde dolu olursa bize ağırlık yapmayacak ölçülere bakmak laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?