2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Planlı sezeryanı kaçıncı haftada yaparmış canım?

Magnezyum galiba sabah içmeyi unuttum.
Meyve de şekeri yükseltti bence.
Gergindi karnım.
Protestan da aldım.
Bugün ağzıma ekmek bile sürmüycem. Şeker düşürmek için meyvede yemiycem.

Şu eylül ayı hayırlısıyla bir geçse valla.

Ben de kaçırdım dün takip edemedim

Buyume atagindadir belki bebis. Karnimizin boyle hizla buyudugu zamanlarda karnimiz cok gergin oluyor. Boyle zamanlarda magnezgumu 2 ye cikarabilirsin demisti doktorum. Insallah olmaz tekrar bol bol dinlen bugun. Bosver islerin beklesin

canım çok geçmiş olsun. bencede hemen bir doktora görün için rahat etsin
Eylül annelerinin erken doğumlarını okuyupta kendi içinde panik v.s yapmadın inşallah stres v.s etkilemiş olabilir

Magnezyum icince olmuyo o sanci diyolar?
Dün sabah unuttum bence.
Kaç saatte adalat içiyorsun?
Bende yazdırcam gerekirse.
Ne dersem gerek yok kullanma diyor gerçi ama. Ben korkuyorum. Tekrar imtihan olmam inşallah
Karnım acaip büyüdü genişledi zaten öbür ikisinde de bu aylarda sanmıyorum böyle değildi galiba.

Perinatolog da karın rahim artık geniştir iki hamilelik olmuş korkma demişti. Karnım dar mı ondan mı sancılar erken başlıyor diye sormuştum.
Şimdi de termometrenin fiyatı yükselmiş şaka gibi
Hoş geldin yeni ay bir eylül yeni yeni zamlar.
Ben akşam iki ürünü merak ettim gece 12 den sonra özellikle baktım zam indirim var mı diye aynıydı fiyatlar şaşırdım.

Senin normal zaten yine normal olur merak etme. İlki sezeryan olmadığı için çok şanslısın.
Buyume atagindadir belki bebis. Karnimizin boyle hizla buyudugu zamanlarda karnimiz cok gergin oluyor. Boyle zamanlarda magnezgumu 2 ye cikarabilirsin demisti doktorum. Insallah olmaz tekrar bol bol dinlen bugun. Bosver islerin beklesin
Bencede. Ya içerde oturdu. Aynen iş umrumda değil ya çocuğum iyi olsun yeter. Su akar yolunu bulur. Varsın pis desinler.
Termos lazım kızlar gece mesela sıcak su temin edip mama yapmak için de ideal.
Dışarı çıkarken de ideal.
Hop hazırla mamayı mesela
Kahve makinesi kullanıyordum ben çok pratik oluyordu 1 dk da filan kaynatıyor ya aklında bulunsun. Ama dikkat et bazen taşıyodu. Suyu ona göre ayarla. Kahve yapmayı bırakmış kettle niyetine kullanıyordum. Ama çelik kahve makinesi. Plastik değil.

Nst ye baglar sancim var dersen. Cikarsa verir canim. Doktorum da korktu o gun nst de sanci cikinca.

Isler konusunda esimin yaptigi kadariyla idare edecegim artik 3 bucuk ay kadar artik napim. Islerin beklemesi, oglumun dagittigi odayi toplayamamak, 10 dk da hemencecik yapabilecegim seyleri bile esime soylemek zor geliyor bazen. Ama bu sanci olayindan sonra bebegim icin yatmanin kiymetini anladim. Aklimiza kotuyu getirmeyelim insallah 38 den once gelmeyecek bebeklerimiz

Kızlar özel hastanede nst ücreti ne kadar
Muayene sonrası nst istendiği zaman muayene ücreti içinde oluyor mu?

canım karın içinde acıma hissi sağ üste vuran sancılar gibiydi ve karnım bir anda sımsıkı şekilde kasılıyordu o kasılma sırasında kalbimde tuhaf bir hissiyat oluyor hızlanıyormuş gibi hafiften nefesim daralıyor nstde her şiddetli sancı gözüktüğünde bu kalpteki hissi yaşadım bilmiyorum başkasında da aynı mı. şuan fitil kullanıyorum o gün serum bağladılar. ara ara sancılarım oluyor ama braxton hicks kasılmaları olduğunu anlıyorum sıklığından ve pozisyon değiştirince geçmesinden. çok uzun süre yürüyüş vs karnımda ağrıya sebep oluyor susuz kalınca bu kasılmalar artıyor. yorgunluğa ve susuzluğa bağlı olabilir seninkilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…