- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.141
Şimdi de termometrenin fiyatı yükselmiş şaka gibicuma40 kuponu var koş
Kupon veriyor ya ondan artırıyorlsr yaŞimdi de termometrenin fiyatı yükselmiş şaka gibi
Yok canım nazlıyı takip ediyorum İnstagramda denedi olmadı ama doğumda olmadı bu videodan kaç gün sonra geldi bebişkızlar eylül annelerinde gördüm doğumumuzun yaklaştığını bu hareketlerden anlayabilirmişiz
Planlı sezeryanı kaçıncı haftada yaparmış canım?
Magnezyum galiba sabah içmeyi unuttum.Gecmis olsun canim. Hastanede nidicard, progestan,serum bir de fitil vermislerdi. Sanciyi durdurmak icin biraz yukleme yaptilar ilk 2 saat. Cunku 70 i gorduk sancinin birinde. Simdi adalat kullaniyorum. Magnezyumu da 2 ye cikardim
Senin nasil sanci oldu canim? Sanci degildir belki
Onu da sordum, 36 dan sonra netlestırırız dedı..Planlı sezeryanı kaçıncı haftada yaparmış canım?
Ben de kaçırdım dün takip edemedimDün var mıydı ya ben kaçırdım
Ayy harikasın çok sağol. Kaptım hemen lazımdı bugün.
Çocuk büyüdükçe mamaya ihtiyaç da fazla oluyor.
125 ml ile başlıyorsun
240
270
330 a kadar gidiyor. . Oğlumun avent en son kullandığı biberon 330 du.
Termos çok iyi oluyor elin ayağın resmen.
Buyume atagindadir belki bebis. Karnimizin boyle hizla buyudugu zamanlarda karnimiz cok gergin oluyor. Boyle zamanlarda magnezgumu 2 ye cikarabilirsin demisti doktorum. Insallah olmaz tekrarMagnezyum galiba sabah içmeyi unuttum.
Meyve de şekeri yükseltti bence.
Gergindi karnım.
Protestan da aldım.
Bugün ağzıma ekmek bile sürmüycem. Şeker düşürmek için meyvede yemiycem.
Şu eylül ayı hayırlısıyla bir geçse valla.
canım çok geçmiş olsun. bencede hemen bir doktora görün için rahat etsinYa ağustos temmuz anneleri de mi öyle erken doğurdu. Şahsen çok üzüldüm ve çok korktum. Anne karnında ne kadar kslırsa o kadar iyi. Bizde çok fazla sezeryan olduğu için desem 38 olurdu en az 38 de fazla yoktu.
Bugün olursa direk gidicem. Yalancı doğum sancısı olma ihtimali yüksek. Çok ayakta kalamıyorum . Kalınca geriliyo. İyiyim şükür geçti inşallah tekrarlamaz.
Hayırlı olsunGünaydın kızlar
Detaylıdan çıktık, çok sükür hersey yolunda
Bebişim 422 gr 24 cmm olmus
Kızlar bugün 100 e 40 kuponu gelirse beni etiketleyin olur muTermometre alayım bir tane
Fiyati dusekken kupon gecmiyordu canim. Simdi yukselince gecmeye baslamis. Daha uyguna gelmis yani kuponla uzulme.Şimdi de termometrenin fiyatı yükselmiş şaka gibi
Dün sabah unuttum bence.Magnezyum icince olmuyo o sanci diyolar?
Kaç saatte adalat içiyorsun?Gecmis olsun canim. Hastanede nidicard, progestan,serum bir de fitil vermislerdi. Sanciyi durdurmak icin biraz yukleme yaptilar ilk 2 saat. Cunku 70 i gorduk sancinin birinde. Simdi adalat kullaniyorum. Magnezyumu da 2 ye cikardim
Senin nasil sanci oldu canim? Sanci degildir belki
Karnım acaip büyüdü genişledi zaten öbür ikisinde de bu aylarda sanmıyorum böyle değildi galiba.Ay inşallah sorun olmaz bencede yalancı sancıdır çok yazmıyorum ama bu iki haftadır biraz farklı bi karın ağrısı oluyo bendede karın ağrısı da değil değişik bişi. Hafif olduğu için dinlenince de geçtiği için sorun yoktur diye düşünüyorum bebeğin hareketleri de normal
Hoş geldin yeni ay bir eylül yeni yeni zamlar.Şimdi de termometrenin fiyatı yükselmiş şaka gibi
Senin normal zaten yine normal olur merak etme. İlki sezeryan olmadığı için çok şanslısın.
Bencede. Ya içerde oturdu. Aynen iş umrumda değil ya çocuğum iyi olsun yeter. Su akar yolunu bulur. Varsın pis desinler.Buyume atagindadir belki bebis. Karnimizin boyle hizla buyudugu zamanlarda karnimiz cok gergin oluyor. Boyle zamanlarda magnezgumu 2 ye cikarabilirsin demisti doktorum. Insallah olmaz tekrarbol bol dinlen bugun. Bosver islerin beklesin
Kahve makinesi kullanıyordum ben çok pratik oluyordu 1 dk da filan kaynatıyor ya aklında bulunsun. Ama dikkat et bazen taşıyodu. Suyu ona göre ayarla. Kahve yapmayı bırakmış kettle niyetine kullanıyordum. Ama çelik kahve makinesi. Plastik değil.Termos lazım kızlar gece mesela sıcak su temin edip mama yapmak için de ideal.
Dışarı çıkarken de ideal.
Hop hazırla mamayı mesela
Xiaomide mi geçmiyordu canımFiyati dusekken kupon gecmiyordu canim. Simdi yukselince gecmeye baslamis. Daha uyguna gelmis yani kuponla uzulme.
Benim de uzun suredir sepetimde her kuponu deniyordum
Evet xiaomi isi ve nem olcerde gecmiyordu avantajli fiyat diyeXiaomide mi geçmiyordu canım
Nst ye baglar sancim var dersen. Cikarsa verir canim. Doktorum da korktu o gun nst de sanci cikinca.Dün sabah unuttum bence.
Kaç saatte adalat içiyorsun?
Bende yazdırcam gerekirse.
Ne dersem gerek yok kullanma diyor gerçi ama. Ben korkuyorum. Tekrar imtihan olmam inşallah
Karnım acaip büyüdü genişledi zaten öbür ikisinde de bu aylarda sanmıyorum böyle değildi galiba.
Perinatolog da karın rahim artık geniştir iki hamilelik olmuş korkma demişti. Karnım dar mı ondan mı sancılar erken başlıyor diye sormuştum.
Hoş geldin yeni ay bir eylül yeni yeni zamlar.
Ben akşam iki ürünü merak ettim gece 12 den sonra özellikle baktım zam indirim var mı diye aynıydı fiyatlar şaşırdım.
Senin normal zaten yine normal olur merak etme. İlki sezeryan olmadığı için çok şanslısın.
Bencede. Ya içerde oturdu. Aynen iş umrumda değil ya çocuğum iyi olsun yeter. Su akar yolunu bulur. Varsın pis desinler.
Kahve makinesi kullanıyordum ben çok pratik oluyordu 1 dk da filan kaynatıyor ya aklında bulunsun. Ama dikkat et bazen taşıyodu. Suyu ona göre ayarla. Kahve yapmayı bırakmış kettle niyetine kullanıyordum. Ama çelik kahve makinesi. Plastik değil.
canım karın içinde acıma hissi sağ üste vuran sancılar gibiydi ve karnım bir anda sımsıkı şekilde kasılıyordu o kasılma sırasında kalbimde tuhaf bir hissiyat oluyor hızlanıyormuş gibi hafiften nefesim daralıyor nstde her şiddetli sancı gözüktüğünde bu kalpteki hissi yaşadım bilmiyorum başkasında da aynı mı. şuan fitil kullanıyorum o gün serum bağladılar. ara ara sancılarım oluyor ama braxton hicks kasılmaları olduğunu anlıyorum sıklığından ve pozisyon değiştirince geçmesinden. çok uzun süre yürüyüş vs karnımda ağrıya sebep oluyor susuz kalınca bu kasılmalar artıyor. yorgunluğa ve susuzluğa bağlı olabilir seninkilerde.Kızlar dün galiba sancım vardı ayakta çok kaldım yoruldum. Sonra oturdum çok ağladım korkudan buraya yazmadım size de talaş yapmamak için ama emin de olamıyorum.
O ofsistimcidden @almila000
Kızlar tam olarak sancıyı nasıl anladınız?
Neler oluyor, nasıl hissettiniz?
[USER=1077743]@Edalihanimm hastanede sana nidilat adalat filan verdiler mi serum bağladılar mı?
Şu an ilaç içiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?