2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar özel hastanede nst ücreti ne kadar
Muayene sonrası nst istendiği zaman muayene ücreti içinde oluyor mu?
Nts ücreti ayrı bağlandıkça ödüyorsun. Hasteneni ara fiyat bilgisi alabilirsin. Her hastanenin aynı değildir bence. Tam fiyat bilmiyorum ama.
Ya benim acı eşiğim bir tuhaf kızda doğum sanıcısını bile hissetmemiştim.
Ama dediğin gibi kalbi etkileyen bir durumum olmadı

Dün ama dediğin oldu elimde çantamda su maden suyu eksik olmaz içer gezerdim hem çok yürüdüm hem çok susuz kaldım. Wc ye bile gitme ihtiyacı olmadı nerdeyse. Daha da dikkat edeyim bundan sonra wc de olsa suyu yürüyüşü ihmal etmeyim.

Peki doktorun sancı sıklığı için ne dedi.
Günde kaç kere normal.
Bebek bazen kendini bir yere yaslayıp dayıyor ya dışardan bile gözüküyor. O sancı mı?
Kafam çorba oldu valla. Her şeyi üst üste yapmışım.

Benim sanci oldugunda boyle karnimin icinde sanci su cekilmis gibi bebegin seklini goruyordum. Ve oyle sıkışıyordu ki belime agri giriyodu o anda. Karnimda sanki 2 kocaman yumru olusuyordu. Esim bile karnimin aldigi sekilden korkmustu.Hareket edince gecmiyordu. Doktor boyle sanci olursa serklaji yirtar demisti. Simdi yine oluyor ama pozisyon degistirince geciyor. O zaman nerdeyse 15 dk da bir olmaya baslamisti. Skmdi ilacla birlikte azaldi. Gunde yine 5-6 defa oluyor ama o kadar cok kasilmiyor.

Bir bölgede şişlik şeklinde görüyorum ama geçiyor.
Takip edeyim o zaman.
Not alayım kaç saatte tekrarlıyor.
Pozisyon değiştirmeyi bilmiyordum.
Söylediğin iyi oldu.

Kızlar ürün bana fazlaca minnak geldi benim astigmat gözlerim bunu görmez
trendyoldan Medisana markası indirimde onu almaya karar verdim

Bende karnımın alt kısmında oluyor hep kasılma ve doktora tam tarif edememiştim ama şimdi sende okuyunca aynı böyle kalbim bi farklı atıyor ve nefesim düzensizleşiyor sanki oğlumda daha ileri haftalarda karnimda sertleşme olurdu bi noktada toplanırdı ama kalbim böyle olmazdı bu farklı bisey kontrol günüm gelmeden tekrar gitsem mi diye düşünüyorum tedirgin oluyorum.özellikle yattığım yerden doğrulup oturduğumda oluyor sanki benim

Junoyu da sorar mısın?
Ocak anneleri de junoyu çok ikilemde kalmış.
Kuzu ocak annelerının ıkılemde klamasının sebebı yatma süresi, kımı 2 ay anca yatar dedı, kımı en az 4 ay dedı, kımı 6 ay dedı.. Zaten bebek donene kadar kullanılacak, koruma bandı da var, kafa seklını koruyor, rahat ve guvenlı bır uyku ortamı saglıyor, bırısı de sevı bebeden sıkayet ettı bebek sureklı kayıyordu dıye, juno da oyle bır sorun olmaz

Kahve makinem yok bebitom.
Bizim kız hiç mama yemedi neredeyse.
Sevemedi gitti.
Ama mama kullanan annelerin termos da çok rahat ettiğini duydum.
Sen nasıl oldun kuzu

Bir bölgede şişlik şeklinde görüyorum ama geçiyor.
Takip edeyim o zaman.
Not alayım kaç saatte tekrarlıyor.
Pozisyon değiştirmeyi bilmiyordum.
Söylediğin iyi oldu.
Kuzu benim okuduğum uygulama da bebek bazen bir yerde toplanır yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…