- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.161
O zaman üzülmeme gerek yok yine karda olucaz alalımEvet xiaomi isi ve nem olcerde gecmiyordu avantajli fiyat diye
Nts ücreti ayrı bağlandıkça ödüyorsun. Hasteneni ara fiyat bilgisi alabilirsin. Her hastanenin aynı değildir bence. Tam fiyat bilmiyorum ama.Kızlar özel hastanede nst ücreti ne kadar
Muayene sonrası nst istendiği zaman muayene ücreti içinde oluyor mu?
Ya benim acı eşiğim bir tuhaf kızda doğum sanıcısını bile hissetmemiştim.canım karın içinde acıma hissi sağ üste vuran sancılar gibiydi ve karnım bir anda sımsıkı şekilde kasılıyordu o kasılma sırasında kalbimde tuhaf bir hissiyat oluyor hızlanıyormuş gibi hafiften nefesim daralıyor nstde her şiddetli sancı gözüktüğünde bu kalpteki hissi yaşadım bilmiyorum başkasında da aynı mı. şuan fitil kullanıyorum o gün serum bağladılar. ara ara sancılarım oluyor ama braxton hicks kasılmaları olduğunu anlıyorum sıklığından ve pozisyon değiştirince geçmesinden. çok uzun süre yürüyüş vs karnımda ağrıya sebep oluyor susuz kalınca bu kasılmalar artıyor. yorgunluğa ve susuzluğa bağlı olabilir seninkilerde.
Benim sanci oldugunda boyle karnimin icinde sanci su cekilmis gibi bebegin seklini goruyordum. Ve oyle sıkışıyordu ki belime agri giriyodu o anda. Karnimda sanki 2 kocaman yumru olusuyordu. Esim bile karnimin aldigi sekilden korkmustu.Hareket edince gecmiyordu. Doktor boyle sanci olursa serklaji yirtar demisti. Simdi yine oluyor ama pozisyon degistirince geciyor. O zaman nerdeyse 15 dk da bir olmaya baslamisti. Skmdi ilacla birlikte azaldi. Gunde yine 5-6 defa oluyor ama o kadar cok kasilmiyor.Nts ücreti ayrı bağlandıkça ödüyorsun. Hasteneni ara fiyat bilgisi alabilirsin. Her hastanenin aynı değildir bence. Tam fiyat bilmiyorum ama.
Ya benim acı eşiğim bir tuhaf kızda doğum sanıcısını bile hissetmemiştim.
Ama dediğin gibi kalbi etkileyen bir durumum olmadı
Dün ama dediğin oldu elimde çantamda su maden suyu eksik olmaz içer gezerdim hem çok yürüdüm hem çok susuz kaldım. Wc ye bile gitme ihtiyacı olmadı nerdeyse. Daha da dikkat edeyim bundan sonra wc de olsa suyu yürüyüşü ihmal etmeyim.
Peki doktorun sancı sıklığı için ne dedi.
Günde kaç kere normal.
Bebek bazen kendini bir yere yaslayıp dayıyor ya dışardan bile gözüküyor. O sancı mı?
Kafam çorba oldu valla. Her şeyi üst üste yapmışım.
Bizim hastanede 100 lira canim nstKızlar özel hastanede nst ücreti ne kadar
Bir bölgede şişlik şeklinde görüyorum ama geçiyor.Benim sanci oldugunda boyle karnimin icinde sanci su cekilmis gibi bebegin seklini goruyordum. Ve oyle sıkışıyordu ki belime agri giriyodu o anda. Karnimda sanki 2 kocaman yumru olusuyordu. Esim bile karnimin aldigi sekilden korkmustu.Hareket edince gecmiyordu. Doktor boyle sanci olursa serklaji yirtar demisti. Simdi yine oluyor ama pozisyon degistirince geciyor. O zaman nerdeyse 15 dk da bir olmaya baslamisti. Skmdi ilacla birlikte azaldi. Gunde yine 5-6 defa oluyor ama o kadar cok kasilmiyor.
Kızlar
Xiaomi Mijia 2 Dijital Akıllı Sıcaklık ve Nem Ölçer Termometre Fiyatları ve Özellikleri
Xiaomi Mijia 2 Dijital Akıllı Sıcaklık ve Nem Ölçer Termometre en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu termometreden mi bahsediyorsunuz.Bana şuan kuponla 130 civarına geldi
Bende karnımın alt kısmında oluyor hep kasılma ve doktora tam tarif edememiştim ama şimdi sende okuyunca aynı böyle kalbim bi farklı atıyor ve nefesim düzensizleşiyor sanki oğlumda daha ileri haftalarda karnimda sertleşme olurdu bi noktada toplanırdı ama kalbim böyle olmazdı bu farklı bisey kontrol günüm gelmeden tekrar gitsem mi diye düşünüyorum tedirgin oluyorum.özellikle yattığım yerden doğrulup oturduğumda oluyor sanki benimcanım karın içinde acıma hissi sağ üste vuran sancılar gibiydi ve karnım bir anda sımsıkı şekilde kasılıyordu o kasılma sırasında kalbimde tuhaf bir hissiyat oluyor hızlanıyormuş gibi hafiften nefesim daralıyor nstde her şiddetli sancı gözüktüğünde bu kalpteki hissi yaşadım bilmiyorum başkasında da aynı mı. şuan fitil kullanıyorum o gün serum bağladılar. ara ara sancılarım oluyor ama braxton hicks kasılmaları olduğunu anlıyorum sıklığından ve pozisyon değiştirince geçmesinden. çok uzun süre yürüyüş vs karnımda ağrıya sebep oluyor susuz kalınca bu kasılmalar artıyor. yorgunluğa ve susuzluğa bağlı olabilir seninkilerde.
Tesekkür ederim 21+0Hayırlı olsun
Haftanız kaç?
Öncesinde birşey yapmak gerekiyor mu?
Medisana iyi bir markaEki Görüntüle 3294772
Kızlar ürün bana fazlaca minnak geldi benim astigmat gözlerim bunu görmez
trendyoldan Medisana markası indirimde onu almaya karar verdim
Juno da bi sıkıntı yok rahatlikla kullanabilirizJunoyu da sorar mısın?
Ocak anneleri de junoyu çok ikilemde kalmış.
Bana 38+3 dedi 25kasim ama ben istemedimPlanlı sezeryanı kaçıncı haftada yaparmış canım?
Kuzu ocak annelerının ıkılemde klamasının sebebı yatma süresi, kımı 2 ay anca yatar dedı, kımı en az 4 ay dedı, kımı 6 ay dedı.. Zaten bebek donene kadar kullanılacak, koruma bandı da var, kafa seklını koruyor, rahat ve guvenlı bır uyku ortamı saglıyor, bırısı de sevı bebeden sıkayet ettı bebek sureklı kayıyordu dıye, juno da oyle bır sorun olmazJunoyu da sorar mısın?
Ocak anneleri de junoyu çok ikilemde kalmış.
Aynen alman ürünü ben ateş ölçer araştırırken çok iyi duymuştum yorumlarını 450 TL 'den 200'e denk geldi birden trendyolda hemen aldımMedisana iyi bir marka
Tansiyon aletim ondan çok memnunum.
Yorumlar da çok iyiydi.
Kahve makinem yok bebitom.Dün sabah unuttum bence.
Kaç saatte adalat içiyorsun?
Bende yazdırcam gerekirse.
Ne dersem gerek yok kullanma diyor gerçi ama. Ben korkuyorum. Tekrar imtihan olmam inşallah
Karnım acaip büyüdü genişledi zaten öbür ikisinde de bu aylarda sanmıyorum böyle değildi galiba.
Perinatolog da karın rahim artık geniştir iki hamilelik olmuş korkma demişti. Karnım dar mı ondan mı sancılar erken başlıyor diye sormuştum.
Hoş geldin yeni ay bir eylül yeni yeni zamlar.
Ben akşam iki ürünü merak ettim gece 12 den sonra özellikle baktım zam indirim var mı diye aynıydı fiyatlar şaşırdım.
Senin normal zaten yine normal olur merak etme. İlki sezeryan olmadığı için çok şanslısın.
Bencede. Ya içerde oturdu. Aynen iş umrumda değil ya çocuğum iyi olsun yeter. Su akar yolunu bulur. Varsın pis desinler.
Kahve makinesi kullanıyordum ben çok pratik oluyordu 1 dk da filan kaynatıyor ya aklında bulunsun. Ama dikkat et bazen taşıyodu. Suyu ona göre ayarla. Kahve yapmayı bırakmış kettle niyetine kullanıyordum. Ama çelik kahve makinesi. Plastik değil.
Doktor yönlendirmesi olduğu günlerde para alınmadı canım ilk hamileğim de muayene ücretinin içindeydiKızlar özel hastanede nst ücreti ne kadar
Kuzu benim okuduğum uygulama da bebek bazen bir yerde toplanır yazıyorduBir bölgede şişlik şeklinde görüyorum ama geçiyor.
Takip edeyim o zaman.
Not alayım kaç saatte tekrarlıyor.
Pozisyon değiştirmeyi bilmiyordum.
Söylediğin iyi oldu.
TeşekkürlerBizim hastanede 100 lira canim nst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?