- Konu Sahibi sunshine__
-
- #23.181
Kontrolde öğreneyim o zaman teşekkürlerNts ücreti ayrı bağlandıkça ödüyorsun. Hasteneni ara fiyat bilgisi alabilirsin. Her hastanenin aynı değildir bence. Tam fiyat bilmiyorum ama.
Ya benim acı eşiğim bir tuhaf kızda doğum sanıcısını bile hissetmemiştim.
Ama dediğin gibi kalbi etkileyen bir durumum olmadı
Dün ama dediğin oldu elimde çantamda su maden suyu eksik olmaz içer gezerdim hem çok yürüdüm hem çok susuz kaldım. Wc ye bile gitme ihtiyacı olmadı nerdeyse. Daha da dikkat edeyim bundan sonra wc de olsa suyu yürüyüşü ihmal etmeyim.
Peki doktorun sancı sıklığı için ne dedi.
Günde kaç kere normal.
Bebek bazen kendini bir yere yaslayıp dayıyor ya dışardan bile gözüküyor. O sancı mı?
Kafam çorba oldu valla. Her şeyi üst üste yapmışım.
Tesekkür ederim 21+0
Ne gıbı bısey
Aç ya da tok olma gerekir mi? Ya da idrara sıkışık bu tarz rutinleri var mıTesekkür ederim 21+0
Ne gıbı bısey
Teşekkür ederimDoktor yönlendirmesi olduğu günlerde para alınmadı canım ilk hamileğim de muayene ücretinin içindeydi
Ha yok, ben kahvaltımı yapıp gıttım, ıdrara sıkısık deıldım ama, detaylı yapana kadar ıdrar torbam doldu, 10 dk mola verıp lavaboya gıttım oyle devam ettıAç ya da tok olma gerekir mi? Ya da idrara sıkışık bu tarz rutinleri var mı
40 haftayı mı bekliceksin canım?Bana 38+3 dedi 25kasim ama ben istemedim
cuma40 kodu ıle 100lıraya 40 ındırım var canım40 haftayı mı bekliceksin canım?
karında sertleşmeler olması ara ara normal ağrılar da normal dedi bana. genelde göbek deliğinin altında bebek sanki orada toplanıyormuş karnın sıkışıyormuş gibi bir hissiyat diyebilirim. burada birinde daha görmüştüm kalbinde aynı hızlanma olmuştu sancılarında. ama bugün bol su iç istirahat et lifli beslen wcye çık hiçbir şeyin kalmaz diye umut ediyorum. ben bu sancılanmayı yaşadığımda cenazeye gittim geldim hem çok yoruldum hemde susuz kaldım ister istemez evdeki gibi düzenli içemedim ardından bir otel açılışına davetliydik oraya gittim geldim güneşlendim şiştim falan muhtemelen susuz kaldım ve çok yoruldum vücudum bana otur götünün üstüne dediYa benim acı eşiğim bir tuhaf kızda doğum sanıcısını bile hissetmemiştim.
Ama dediğin gibi kalbi etkileyen bir durumum olmadı
Dün ama dediğin oldu elimde çantamda su maden suyu eksik olmaz içer gezerdim hem çok yürüdüm hem çok susuz kaldım. Wc ye bile gitme ihtiyacı olmadı nerdeyse. Daha da dikkat edeyim bundan sonra wc de olsa suyu yürüyüşü ihmal etmeyim.
Peki doktorun sancı sıklığı için ne dedi.
Günde kaç kere normal.
Bebek bazen kendini bir yere yaslayıp dayıyor ya dışardan bile gözüküyor. O sancı mı?
Kafam çorba oldu valla. Her şeyi üst üste yapmışım.
ne kadar sık olduğuna bak canım ben özellikle 2 ltden az su içince ve magnezyumu almayı unutunca olduğunu fark ettim. geçen gün magnezyumu alıp almadığıma emin olamadığımdan atlayayım o gün dedim ve dışardaydım 1 lt su içmiştim akşamına karnımda yine aynı kasılma oldu direk su içtim rahatladım. aynı gece bacağıma 2 kere kramp girdi magnezyumu arttırmadan öncede giriyordu magnezyumu almadığımı anladım. kabızlıkta karnı sertleştiriyor magnezyum ona da iyi geliyor. kötüyü düşünme bol su magnezyum hafif yürüyüşle hiçbir şey olmaz için rahat etsin istersen dr gitBende karnımın alt kısmında oluyor hep kasılma ve doktora tam tarif edememiştim ama şimdi sende okuyunca aynı böyle kalbim bi farklı atıyor ve nefesim düzensizleşiyor sanki oğlumda daha ileri haftalarda karnimda sertleşme olurdu bi noktada toplanırdı ama kalbim böyle olmazdı bu farklı bisey kontrol günüm gelmeden tekrar gitsem mi diye düşünüyorum tedirgin oluyorum.özellikle yattığım yerden doğrulup oturduğumda oluyor sanki benim
Balım ikinci buğuladıgın yer gece yatakta yatırms mevzusu mu diğer çocugunda mı kullanmamış?Juno da bi sıkıntı yok rahatlikla kullanabiliriz
Eki Görüntüle 3294776
Aaa onu bilemezsin ki çocuk ufak olur boynu bükülür.Kuzu ocak annelerının ıkılemde klamasının sebebı yatma süresi, kımı 2 ay anca yatar dedı, kımı en az 4 ay dedı, kımı 6 ay dedı.. Zaten bebek donene kadar kullanılacak, koruma bandı da var, kafa seklını koruyor, rahat ve guvenlı bır uyku ortamı saglıyor, bırısı de sevı bebeden sıkayet ettı bebek sureklı kayıyordu dıye, juno da oyle bır sorun olmaz
Çok iyi almışsın. Benim Braun Prt 2000 içime şimdi 395 e mı ne aldım bir iki hafta önce. 8 sn de kol altı hızlı ölçüm hoşuma gittiAynen alman ürünü ben ateş ölçer araştırırken çok iyi duymuştum yorumlarını 450 TL 'den 200'e denk geldi birden trendyolda hemen aldım
İyiyim şükür psikologumKahve makinem yok bebitom.
Bizim kız hiç mama yemedi neredeyse.
Sevemedi gitti.
Ama mama kullanan annelerin termos da çok rahat ettiğini duydum.
Sen nasıl oldun kuzu
Sağol canımKuzu benim okuduğum uygulama da bebek bazen bir yerde toplanır yazıyordu
Benim yukarda göbek ile kaburganın altında kısa süreli
Hamur lara baktın mı şarjım var atayımKontrolde öğreneyim o zaman teşekkürler
Aynı işte bugün kefir su maden suyu yüklen cem artık. Yatış pasokarında sertleşmeler olması ara ara normal ağrılar da normal dedi bana. genelde göbek deliğinin altında bebek sanki orada toplanıyormuş karnın sıkışıyormuş gibi bir hissiyat diyebilirim. burada birinde daha görmüştüm kalbinde aynı hızlanma olmuştu sancılarında. ama bugün bol su iç istirahat et lifli beslen wcye çık hiçbir şeyin kalmaz diye umut ediyorum. ben bu sancılanmayı yaşadığımda cenazeye gittim geldim hem çok yoruldum hemde susuz kaldım ister istemez evdeki gibi düzenli içemedim ardından bir otel açılışına davetliydik oraya gittim geldim güneşlendim şiştim falan muhtemelen susuz kaldım ve çok yoruldum vücudum bana otur götünün üstüne dedieğer çok sık bebek bir yere toplanıyor yaslanıyor gibi hisler oluyorsa örneğin sıklığı 5 10 dkya iner ve uzun sürerse gidersin dr. braxton hicks kasılmalarının normal kasılmadan ayrımıyla ilgili çok kaynak var internette onlar daha doğru bilgi verir
Magnezyum a da dikkat ettimne kadar sık olduğuna bak canım ben özellikle 2 ltden az su içince ve magnezyumu almayı unutunca olduğunu fark ettim. geçen gün magnezyumu alıp almadığıma emin olamadığımdan atlayayım o gün dedim ve dışardaydım 1 lt su içmiştim akşamına karnımda yine aynı kasılma oldu direk su içtim rahatladım. aynı gece bacağıma 2 kere kramp girdi magnezyumu arttırmadan öncede giriyordu magnezyumu almadığımı anladım. kabızlıkta karnı sertleştiriyor magnezyum ona da iyi geliyor. kötüyü düşünme bol su magnezyum hafif yürüyüşle hiçbir şey olmaz için rahat etsin istersen dr git
Tok olmamiz gerekiyor. Muayeneden yarim saat once cikolata gibi tatli bir seyler ye demisti bana. Idrara sıkışık olmamamiz gerekiyor bir de. Muayeneden once bosaltmamiz gerekiyorAç ya da tok olma gerekir mi? Ya da idrara sıkışık bu tarz rutinleri var mı
Alt tarafa kayma yapmaz canım, oturak gibi yukseklıgı varBalım ikinci buğuladıgın yer gece yatakta yatırms mevzusu mu diğer çocugunda mı kullanmamış?
Aaa onu bilemezsin ki çocuk ufak olur boynu bükülür.
Sonra başlarsın birden kilo alır daha az olur. 2-4-6 ay çocuğa göre değişir.
Sevi bebe filan daha küçük 50 cm genelde bu 80 cm 30 cm daha var ama çocuk direk içine gömülü olacağı için 15-15 mesafe üstten alttan da gidebilir
Çok iyi almışsın. Benim Braun Prt 2000 içime şimdi 395 e mı ne aldım bir iki hafta önce. 8 sn de kol altı hızlı ölçüm hoşuma gitti
İyiyim şükür psikologum
Sağol canım
Hamur lara baktın mı şarjım var atayım
Aynı işte bugün kefir su maden suyu yüklen cem artık. Yatış paso
Magnezyum a da dikkat ettim
Sağol içimi rahatlattın seninle yaptıklarımız çok benzer yorgunluk susuzluk
Ay benim de esim gormeyebilir sen soyleyince geldi aklima. Hangi modeli begendim canim ben de bir arastirayimAynen alman ürünü ben ateş ölçer araştırırken çok iyi duymuştum yorumlarını 450 TL 'den 200'e denk geldi birden trendyolda hemen aldım
Eger bi aksilik olmazsa evet ben beklicem40 haftayı mı bekliceksin canım?
1. De gece de yatirmis. Sonra juno yu birine verdi heralde 2. Xocukta almamis tekrarBalım ikinci buğuladıgın yer gece yatakta yatırms mevzusu mu diğer çocugunda mı kullanmamış?
Sevi bebe filan daha küçük 50 cm genelde bu 80 cm 30 cm daha var ama çocuk direk içine gömülü olacağı için 15-15 mesafe üstten alttan da gidebilir
Çok iyi almışsın. Benim Braun Prt 2000 içime şimdi 395 e mı ne aldım bir iki hafta önce. 8 sn de kol altı hızlı ölçüm hoşuma gitti
İyiyim şükür psikologum
Sağol canım
Eger bi aksilik olmazsa evet ben beklicem40 haftayı mı bekliceksin canım?
1. De gece de yatirmis. Sonra juno yu birine verdi heralde 2. Xocukta almamis tekrarBalım ikinci buğuladıgın yer gece yatakta yatırms mevzusu mu diğer çocugunda mı kullanmamış?
İyiyim şükür psikologum
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?