2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kontrolde öğreneyim o zaman teşekkürler

Aç ya da tok olma gerekir mi? Ya da idrara sıkışık bu tarz rutinleri var mı
Ha yok, ben kahvaltımı yapıp gıttım, ıdrara sıkısık deıldım ama, detaylı yapana kadar ıdrar torbam doldu, 10 dk mola verıp lavaboya gıttım oyle devam ettı

karında sertleşmeler olması ara ara normal ağrılar da normal dedi bana. genelde göbek deliğinin altında bebek sanki orada toplanıyormuş karnın sıkışıyormuş gibi bir hissiyat diyebilirim. burada birinde daha görmüştüm kalbinde aynı hızlanma olmuştu sancılarında. ama bugün bol su iç istirahat et lifli beslen wcye çık hiçbir şeyin kalmaz diye umut ediyorum. ben bu sancılanmayı yaşadığımda cenazeye gittim geldim hem çok yoruldum hemde susuz kaldım ister istemez evdeki gibi düzenli içemedim ardından bir otel açılışına davetliydik oraya gittim geldim güneşlendim şiştim falan muhtemelen susuz kaldım ve çok yoruldum vücudum bana otur götünün üstüne dedi eğer çok sık bebek bir yere toplanıyor yaslanıyor gibi hisler oluyorsa örneğin sıklığı 5 10 dkya iner ve uzun sürerse gidersin dr. braxton hicks kasılmalarının normal kasılmadan ayrımıyla ilgili çok kaynak var internette onlar daha doğru bilgi verir

ne kadar sık olduğuna bak canım ben özellikle 2 ltden az su içince ve magnezyumu almayı unutunca olduğunu fark ettim. geçen gün magnezyumu alıp almadığıma emin olamadığımdan atlayayım o gün dedim ve dışardaydım 1 lt su içmiştim akşamına karnımda yine aynı kasılma oldu direk su içtim rahatladım. aynı gece bacağıma 2 kere kramp girdi magnezyumu arttırmadan öncede giriyordu magnezyumu almadığımı anladım. kabızlıkta karnı sertleştiriyor magnezyum ona da iyi geliyor. kötüyü düşünme bol su magnezyum hafif yürüyüşle hiçbir şey olmaz için rahat etsin istersen dr git

Juno da bi sıkıntı yok rahatlikla kullanabiliriz
Eki Görüntüle 3294776
Balım ikinci buğuladıgın yer gece yatakta yatırms mevzusu mu diğer çocugunda mı kullanmamış?
Aaa onu bilemezsin ki çocuk ufak olur boynu bükülür.
Sonra başlarsın birden kilo alır daha az olur. 2-4-6 ay çocuğa göre değişir.
Sevi bebe filan daha küçük 50 cm genelde bu 80 cm 30 cm daha var ama çocuk direk içine gömülü olacağı için 15-15 mesafe üstten alttan da gidebilir
Aynen alman ürünü ben ateş ölçer araştırırken çok iyi duymuştum yorumlarını 450 TL 'den 200'e denk geldi birden trendyolda hemen aldım
Çok iyi almışsın. Benim Braun Prt 2000 içime şimdi 395 e mı ne aldım bir iki hafta önce. 8 sn de kol altı hızlı ölçüm hoşuma gitti
Kahve makinem yok bebitom.
Bizim kız hiç mama yemedi neredeyse.
Sevemedi gitti.
Ama mama kullanan annelerin termos da çok rahat ettiğini duydum.
Sen nasıl oldun kuzu
İyiyim şükür psikologum
Kuzu benim okuduğum uygulama da bebek bazen bir yerde toplanır yazıyordu
Sağol canım
Benim yukarda göbek ile kaburganın altında kısa süreli
Kontrolde öğreneyim o zaman teşekkürler
Hamur lara baktın mı şarjım var atayım
Aynı işte bugün kefir su maden suyu yüklen cem artık. Yatış paso
Magnezyum a da dikkat ettim
Sağol içimi rahatlattın seninle yaptıklarımız çok benzer yorgunluk susuzluk

Merhaba kızlar 2 haftadır pilatese gidiyorum ağrılarım ve kramplarım çok fazla oluyordu şimdiden iyi geldiğini düşünüyorum. Magnezyum kullanımı kaçıncı haftada bırakılıyor ? Kasılmayı açılmayı engeller diyorlar normal doğumu zorlaştırıyor diye çok duydum bilgisi olanlar var mı

Aç ya da tok olma gerekir mi? Ya da idrara sıkışık bu tarz rutinleri var mı
Tok olmamiz gerekiyor. Muayeneden yarim saat once cikolata gibi tatli bir seyler ye demisti bana. Idrara sıkışık olmamamiz gerekiyor bir de. Muayeneden once bosaltmamiz gerekiyor

Alt tarafa kayma yapmaz canım, oturak gibi yukseklıgı var

Serklaj sonrasi endol vermisti. 5 gun kullanip biraktim doktorun soyledigi gibi. Ertesi gun Kasilmalarim benim de birden baslamisti. Yumru oluyordu birden karnimda, canim acimiyordu ama rahatsiz ediyordu cok. Gunde 4 5 kere oluyordu ozellikle aksamustu saatlerinde. Doktora soyleyince endole devam et dedi. 1 haftadir git gide azaldi ve su an olmuyor. Bir daha ki kontrolde soracagim devam mi yoksa endolu birakayim mi diye.

Şans eseri denk geldim bu fiyata görünce hemen aldım.Takip edebilirisin satıcıyı belki yine bu fiyatlara iner. ( İnşallah fazla uyguna aldım diye iptal etmezler siparişi bazen yapıyorlar)
diğer satıcılarda 400-450 tl arası şuan. İçerisindeki hava durumuna göre surat ifadesi değişen bebeği sevdim tam benlik

Son düzenleme:
Kızlar hastane çıkış seti almayı düşüneniz varsa eğer ben lcw sipariş ettim hem çok uyguna geldi hemde inanılmaz kaliteli çıktı. Hesaba ilk defa bi numara ile kayıt olun ben eşimin numarası ile üyelik oluşturdum. İlk sipariş olduğu için kargo bedava oluyor Sonrasında Lcw150 kodu ile de daha düşüyor. Ödeme adımındada daha önce lcw kullanmadığınız bir banka kartı ile ödeme yapın ordada 125 tl düşüyor. Toplamda 630 tl olan hastane çıkışı 355 tl gibi bir fiyata gelmiş oluyor. Battaniyesi felanda gayet büyük ve kalın , çok yumuşak

Eklentiler

• IMG_4754.webp
    15 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_4657.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_4651.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4653.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4654.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 71
40 haftayı mı bekliceksin canım?
Eger bi aksilik olmazsa evet ben beklicem
1. De gece de yatirmis. Sonra juno yu birine verdi heralde 2. Xocukta almamis tekrar

40 haftayı mı bekliceksin canım?
Eger bi aksilik olmazsa evet ben beklicem
1. De gece de yatirmis. Sonra juno yu birine verdi heralde 2. Xocukta almamis tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…